Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | september 24, 2012

Gäster, fest och Björn

Nu är jag tillbaka 🙂

Mottagningen hölls på Hotell Gässlingen ett stenakast från kyrkan. Det var vackert dukat, god mat serverades och kvällen bjöd på många fina tal.

Efter middagen var det fest. Vi dansade och sjöng till sent in på natten. När dansgolvet blev lite tomt och folk började bli småsega, då kom det fram en låda full av maskeradartiklar. På några minuter var alla som galna igen och dansgolvert fylldes av gäster iklädda peruker, häx- och clownnäsor, hattar och annat som fick oss att se galna ut. Rolig idé.

Jag hade på mig en brun långklänning från Malina.

Marcus och Linda.

Jenny och Marianne.

Ubbe.

Brudgummens svåger Pontus och syster Linda.

Sofie och Kevin.

Sara.

Min Peter höll ett fanatstsikt tal till brudparet. Alltid lika rolig. Han avslutade med att ropa in Björn Ranelid som gav brudparet äkteskapliga råd. För vem vet mer om Kärleken än Björn? 🙂

Det var väldigt kul att se allas reaktion när självaste Björn kom in. Det gick ett jubel genom rummet. Han gjorde succé. Bra idé av Peter.

Nu ska vi fara ner på byn och träffa Pernilla innan vi flyger hem.

Stor Kram ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Gäster, fest och Björn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va snygga ni är, du och Peter♥

  Svara
 • Vad vackert bröllop 🙂 du o peter är ju så snygga ihop
  får man fråga hur du håller håret så fräscht? något speciellt schampooo

  Svara
 • Torrschampo 🙂

  Tvättar håret endast Två ggr i veckan. Kanske håller det håret i bättre ”form”. Tack fina ❤

  Kram

  Svara
 • tack fina hannah,

  Svara
 • Åh så fint kort på dig och Peter, ni strålar verkligen tillsammans! 🙂
  Det var många tjusiga människor med tjusiga kläder på sig på mottagningen. Och tänk vilken suprise att Ranelid dyker upp mitt i allt, det var verkligen påhittigt av Peter 🙂

  Svara
 • God eftermiddag. Finaste paret någonsin 😉 Jag blir lika glad alltid när jag tittar in här vilket görs mååånga gånger varje dag.Du bjuder så mycket på dig själv Hannah.Jag kan förstå att Peters tal gjorde succe.Jag skulle så gärna vilja gå på en föreläsning med honom och Martin Melin.Hoppas dom besöker Skåne snart.Ha en fortsatt bra Måndag.Puss o kram.Ps.Jag gillar Ranelid,tycker han verkar vara en otroligt härlig och sympatisk person.

  Svara
 • Underbara bilder, härligt att se Linda och Marcus, Lindas lillasyster Petra är en av mina bästa vänner så dom har vi träffat några gånger ; )

  Du är lika vacker som alltid ; )

  Kramis

  Svara
 • Hej fina du ❤

  Jag har sagt till min pojkvän att skaffa skidor med dig på. haha, dom var jätte snygga!

  Svara
 • Jag kan inte låta bli att ge en kommentar om hur fina du och Peter är tillsammans! Sveriges absolut finaste par!! 🙂
  Och tack för en fantastisk mysig bloggfamilj, ni har verkligen det lilla extra som ingen annan lyckats att få! TACK <3

  Svara
 • Ni är ett sånt fint par du och Peter, det lyser om er! :))

  Svara
 • Hej! Försöker logga in och kommentera under mitt alias ”Maja”. Loggar in, men blir utloggad igen när jag försöker gå in under inlägget och kommentera. Hmm… Jaja! Vilken snygg bild på er två tillsammans, det är inte ofta vi ser bilder av er två tillsammans. Klänningen ser jättefin ut, har du någon bild framifrån? Det var längesedan jag var på bröllop nu, sist var nog mitt eget när jag tänker efter… ;). Peter är ju verkligen något extra, Björn Ranelid!? Det är ju en alldeles fantastiskt påhitt. Vilken omtanke! KRAM

  Svara
 • Vilken fin hund Jenny har under armen….trodde jag först men det var det visst inte.
  Fina bröllopsbilder .

  Svara
 • Finns det något finare par än er Hannah? 😉
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Min son som är 3 år så fort han sån er bild, han ba mamma va snygg hon är

  Svara