Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:05 | september 30, 2012

Söndag lika med vilodag

Hej min vän. Hoppas att du har en fin helg. Jag har haft en riktig hemmahelg med familjen. Det är skönt att inte ha något inplanerat utan bara kunna ta helgen som den kommer. Jag hade i och för sig me&i-träffen i fredags men den var trevlig (ska visa bilder från kvällen).

Pojkarna är iväg hela dagarna och spelar fotboll och leker med kompisar och igår var det killdag med Peter. De gick på bio  på eftermiddagen och spelade laserdome. Ser knappt röken av dem.

Nu är jag helt sjäv här hemma. Pojkarna är ute och Peter är på kalas hos grannen med flickorna. Ska ta den här stunden och dricka kaffe, läsa och bara vara. En liten egostund i tystnad.

Här är några bilder på flickorna från igår.

Nu ska jag lägga upp vinnaren i Vichy-tävlingen. Jag är en sådan virrpanna att jag helt glömt bort att göra det. Sorry!

Sen ska jag bara vara 🙂

All Kärlek ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Söndag lika med vilodag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj vilka fina kläder liv hade! Sött med den lilla rosetten. Ska fota mina tjejer nästa vecka, hade vart perfekta kläder då, tycker jag! Var har du köpt dom? En lugn stund är du verkligen värd!

  Svara
 • Tack 🙂 Hälsar Liv.

  Har köpt de på H&M.

  Kram

  /H

  Svara
 • Ok, tack!

  Svara
 • Är du helt ok nu efter ”bedövningsmissen” eller är det där något som kan finnas kvar för alltid (att man då och då får ont)? Jag hade aldrig hört talas om att sånt kan hända, själv tog jag ingen sådan spruta – jag är en fegis när det gäller sprutor så jag höll mig till lustgas men jag hade tur, det gjorde inget ont alls att föda. Så till alla ev gravida som är rädd att det ska göra ont, det gör inte alltid ont, många föder utan smärtlindring 🙂 Nä som sagt nu är det söndag=baka och mysa

  Svara
 • Tack som frågar 🙂

  Jo, jag är nog återställd i alla fall fysiskt. Kan i och för sig känna av en molande huvudvärk och ömhet i ryggen. Men inget i närheten av hur det var när jag låg på sjukhuset.

  Jag är en fegis och skulle aldrig våga föda utan ”bedövning”. Det innebär att det inte blir några fler barn för jag skulle inte våga göra det igen.

  Kram ❤

  Svara
 • Skönt att det värsta är borta. Den huvudvärk och ryggvärk som är kvar kommer du säkert att ”glömma” till slut. Man lär sig att leva med det…kommer ihåg att jag tyckte läkarna var sjuka när de sa till mig att jag kommer att lära mig leva med smärtan…men de hade rätt (självklart kommer dagar man tycker är pest och pina men det går över 🙂 ) Sedan finns det ju hjälp att få akupunktur, smärtstillande tab/plåster, TENS etc som kan hjälpa när man är som sämst. Viktigt att göra roliga saker som man mår bra psykiskt av, i och med det så klarar man av fysisk smärta ganska bra. Nä nu ska det bakas här mmm något sliskigt gott 😉

  Svara
 • Vida är verkligen så söt…
  Tips! Sticka ett par rosa vantar till henne. Gratis mönster på min hemsida .-)

  Svara
 • Härligt att du fått haft en mysig Söndag 🙂 Jobbar själv varannan helg så jag har vart på jobbet hela helgen men jag tycker om mitt jobb som sköterska på ett vårdhem för våra gamla så det gör inte så mycket då jag får vara ledig mitt i veckan emellanåt 🙂 Men just nu så får jag jobba hemma oxå då min son pendlar mellan 39-40 graders feber trots han har Alvwdon i kroppen 🙁 Blir världens hönsmamma när han blir sjuk…Hoppas du och din familj får en fin vecka 🙂
  Kram

  Svara
 • Usch, krya på din lilla pojke ❤

  Svara
 • Kan du inte visa vilka kläder du köpt från me&i?? Njut av söndagen!!

  Svara
 • Hej! Det är så välbehövligt med en egostund ibland… 🙂
  Själv kämpar jag på med min höstdepp, det går verkligen upp & ner!! Men jag försöker allt jag kan med att hålla humöret uppe, har en resa till Stockholm horse show inbokad & har planer på en resa till Ullared under hösten.
  Måste fråga, var har du hittat den där underbara rosa slickepotten nånstans???

  Kram Malin

  Svara
 • Hej Malin,

  Den kommer från Leila Lindholm.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Tack för ditt svar! Jag misstänkte nästan det 😉

  Kram

  Svara
 • Låter som en underbar helg med både roligheter (me&i), mys med familjen + lite egentid för dig själv! 🙂

  Fina är dem dina tjusiga töser!
  Kram

  Svara