Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:19 | oktober 14, 2012

Slut!

Ja, nu är det slut på två sätt. Mässan är slut och jag är också helt slut. Vill bara sova. Kom precis hem efter en heldag i babyproffsens monter med JOOLZ. En hel helg på en barnmässa. Du kan nog knappt föreställa dig ljudnivån. Bästa Niiinis stod med mig idag. Jag hade så kul med henne. Skrattade så mycket att jag har ont i kinderna 🙂

Har inte tagit så mycket bilder har haft fullt upp.

Nina, Jennie och jag. Jennie ligger bakom Invisible Friend.

Invisible Friend är helt fantastsiskt. Nu gick 50 kr från varje såld docka til vårt flickhem i Indien.

Hoppas hon fick sälja massor. Gå in och läs om Invisible Friend så förstår du.

Nu ska jag mysa med familjen.

Allt Gott.

Kram ❤

 


26 kommentarer26 kommentarer om “Slut!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt att jag hann byta några ord med dig idag. Den där marinblåa joolzvagnen alltså. Ojojoj.

  Svara
 • Önskar dig en mysig kväll tillsammans med familjen. 🙂
  Kramar.

  Svara
 • Jag förstår att du är helt slut!
  Extra skönt att få komma hem då. 🙂

  Supersnygga skor du har på dig på sista bilden, vart är dom köpta??

  Svara
 • Hoppas du får en härlig och lugn kväll 🙂

  Svara
 • Bra gjort, ni är så företagsamma!
  Jag har varit på min första klädbytarkväll och gjort såna makalösa fynd så nu är min motivation till VIC pimpningen i nivå med Kebnekajse.

  Ha fin mysarkväll!

  Svara
 • Hmmmm ”köp en, betala för TVÅ”!!!!!! Dåligt köp i sånt fall 😉

  Svara
 • Ha ha 🙂 Ja det kan ju uppfattad lite knasigt. Grejen är att du betalar för två dockor men får bara en. Den andra skickas till ett ensamt barn på tex ett fängelse, barnhem eller sjukhus. På då vis blir du barnets osynliga vän. Barnet vet att det finns någon någonstans som har en docka med samma nummerbricka.

  Varm och trygg tanke ❤

  Svara
 • Haha okej då förstår jag!! Ett mycket bra köp då med andra ord 😉 ska genast köpa, när det går till ett sånt fint ändamål!

  Tack för en härlig blogg, läser den varje dag!! Du gör mig glad 🙂

  Kram

  Svara
 • Har också varit på mässa i dag och träffat din urtrevliga man! Han och Martin höll en riktigt bra och intressant föreläsning. Ha en skön myskväll! Kram

  Svara
 • Är glad att jag ”vågade” gå fram o säga hej idag, har ju läst din fina blogg så länge, minns inte riktigt vad jag sa men hoppas att jag inte framstod som en alltför förvirrad stalker 😀 Ha en riktigt skön o lugn kväll o må så gott! Kram <3

  Svara
 • En invisible friend ska min dotter få i julklapp, tycker det är ett så bra initiativ 🙂
  Njut av kvällen tillsammans med din familj!
  Kram Nina

  Svara
 • Förstår att du är helt slut!! Var jag också igår efter mässan.
  Såg dig men ”törsa” inte gå fram =)
  Fast jag egentligen är intresserad av era vagnar och gillar din blogg =)

  Svara
 • Synd att du inte vågade dig fram.Jag kan intyga att Hannah blir så glad när man kommer fram o hälsar,har träffat henne på bloggträff o gick fram,så varmt hjärta o lätt att prata med,så våga nästa gång…för det uppskattar du ju Hannah…..

  Svara
 • Hannah, vad är det för supersnygga skor du har på dig på bilden? Alltså de svarta skorna med typ nitar på????Märke? Tack för en härlig blogg förresten;)

  Svara
 • Tusen tack! Det är av märket LdiR. Ett italienskt märke. De finns bl a på Stayhard.se.

  Kram ❤

  Svara
 • Nu kom den tillbaka 🙂 skorna fanns inte kvar på Stayhard. Kolla millami.com

  Svara
 • Määä, min kommentar försvann 🙁

  De är av märket LdiR och finns bl a att köpa på millami.com.

  Kram ❤

  Svara
 • tack för svaret, ska genast gå i och kolla;) kram

  Svara
 • Hej!
  Det var kul att se dig i fredags och lilla söta Vida är ju en mini Liv =)
  Hoppas ni fick många vagnar sålda i helgen ! Kramar Jessica

  Svara
 • Vilken härlig bild på Vida i baljan. Mys! Hon är mkt lik sin syster! Vill även säga att NYC bilderna är härliga! Bästa staden! Vilka fina foton ni har knäppt 😛 Hoppas att du har fått vila upp dig och skakat av dig din nedstämdhet som du talat om tidigare. Kram på dig!

  Svara
 • Roligt att gå på mässa! Kram Ulrika

  Svara
 • Hej! jätte snygg tröja och skor. Vart är det ifrån?:)
  Kram

  Svara
 • Tackar 🙂 Tröjan är från H&M och skorna från italienska LdiR.

  Stor kram ❤

  Svara
 • Va jätte kul att få träffa dig. Glömde ju helt bort att säga att jag läser din blogg och tycker du verkar så go. Va så inne i att prata om vagnen som vi älskar. Fotat skulle jag ju också ha gjort då jag också bloggar. Hoppas att ni sålde bra för fler borde ha en JOOLZ!

  Svara
 • Mkt trevligt att träffa din man & Martin igår..Intressant föreläsning & kul, vill höra mer:)!!!
  Hoppas ni kommer hit till min stad för bloggträff & ser då fram emot att få träffa dig <3
  Hälsa dem & tacka, och jag har fått jätte fina lovord från publiken som tyckte de var superbra !! kram Malinapralina

  Svara
 • Hej!
  Varför står det på skylten: Ta en betala för 2? Borde det inte stå tvärtom?

  Svara