Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:53 | oktober 22, 2012

Vi sex

Hej min vän. Har du haft en fin dag. Nu är Mio hemma och vi är samlade igen hela familjen.

Har inte gjort många knop idag. Efter en förmiddag hemma med flickorna for jag och William ner på stan. Vi tog igen lite tid tillsammans. Det var ett tag sedan vi fick tid bara han och jag. Pojkarna är så stora så de behöver egentid mer än de små. Det finns mycket tankar och frågor hos William och Mio. Får göra mitt bästa och lyssna och ge bra svar.

En lite rolig fundering hade William idag. Vi stod i kön på ICA och en gammal farbror stod framför oss med massor av gott på i sin korg.  William undrade varför man börjar äta så mycket kakor och choklad när man blir gammal. Ja, vad svarar man på det? Min sponatan tanke var att de är ändå så nära döden så de skiter väl i vilket. Njuta av allt gott innan det är försent 🙂

Vida fick sig ett skönt bad imorse.

Efter att ha "degat" så målade Liv höstlöv.

När jag och William var iväg så åt jag en räksallad och han en toast skagen.


Nu ska jag laga korvstroganoff.

All Kärlek ❤

 

 


23 kommentarer23 kommentarer om “Vi sex”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken underbart snygg mössa William har på sig! Jag har en son som älskar rött och jag är på jakt efter en snygg höst/vinter mössa till han. Vart är den inhandlad? Det duger inte med vilka som helst längre hahaha inga bilar eller annat ”barnsligt”.

  Hoppas ni hade en fin dag & mysig stund tillsammans,
  Kram Eva

  Svara
 • Vi köpte den idag på Sigtuna Sport och Uteliv. Den är av märket Burton (Finns på Stadium).

  Stor Kram

  /Hannah

  Svara
 • Mysigt med egen mammatid, jag tycker du är jättebra på att spendera egentid tillsammans med barnen och som jag har skrivit förut tror jag att det värdesätts högt av både mamma och barn 😉 Salladen såg mumsig ut också! 🙂

  Ha en underbar kväll!
  Kram

  Svara
 • Dom är ändå så nära döden…….. korkat !!!!!

  Svara
 • Jag började asgarva för PRECIS så hade jag oxå kunnat tänka! Man måste ju få ha lite humor.. Det hade väl varit skillnad om Hannah verkligen sagt det rent ut, nu var det ju bara en tanke… Förresten Hannah, jag försöker oxå göra som du när det gäller mina 3 barn..Man tar en egendate med var o en då och då, viktigt för bägge parter. Kramen till dig Hannah!

  Svara
 • Instämmer helt, vilken tanke Hannah hade, tur att hon inte sa det rakt ut, men bara att tänka det är hemskt nog.
  Varför ska inte äldre kunna få unna sig något gott, det tycker jag bara är gulligt och säkert har dom gjort det innan också och inte bara nu.

  Svara
 • Hejsan! Måste bara fråga.. Är det Mio som är med på Fritidsresor reklamen? Annars har han en dubbelgångare :). Kram

  Svara
 • Nä det är inte han men så otroligt lik. Vi säger det varje gång vi ser reklamen. Även Mio tycker att pojken ser ut som honom när han var yngre 🙂

  Kram

  Svara
 • Men Gud, hur har jag skrivit?? Hahaha.. Men du förstod ju uppenbart vad jag menade

  Svara
 • Är det sant… Är det inte han.. Men så lika, ja visst han ser ju äldre ut nu men ändå. Måste kännas lite konstigt:). Ni får ringa o säga att ni inte fått betalt 😉 kram

  Svara
 • Vad mysigt ni verkar ha haft det.

  Svara
 • Av alla smaker vi känner så är det den söta smaken som försvinner sist.. Gamla smakar ofta inte ofta nåt annant tyvärr.. (Fakta)
  Eller så va han e gottegris.. :))

  Svara
 • Då ska jag berätta det för William 🙂

  Jag sa att när man är gammal så jobbar man inte och har mer tid för livets goda. Kanske skulle han dricka kaffe med dopp och prata om livet med sin vän eller käresta 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej vackra Hannah!

  Så fina barn du har, jag blir så varm i hjärtat av att läsa din blogg varje dag och få se dina bilder och vad du har hittat på under dagen, ni är en kärleksfull familj.. det är så härligt att se! 🙂

  Kramar

  Svara
 • Första gången jag kommenterar här trots att jag följt bloggen i flera år! Vilken underbart vacker och kärleksfull familj du har Hannah, så drömmer jag om att också ha det en dag!

  Svara
 • Ville bara säga hej. Gillar att man nu kan kommentera utan att vara inloggad, hoppas dock att folk håller sig i skinnet och inget annat än trevliga.. 🙂

  Ha en toppen dag !

  Svara
 • Jag tror det är för att de hade en annan kultur med fika för flera år sen än vi har i dag, det varen annan mer naturlig del av deras vardag. Så har jag fått det förklarat i alla fall 🙂

  När vi blir gamla kommer vi blogga och köpa latte, våra barnbarn kommer undra”vad tusan håller de på med?” 😉

  Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Härligt att du spenderar egentid med barnen fast du har fyra stycken! Beundrar dig verkligen, väntar just nu mitt första barn, och hoppas såklart på fler i framtiden och då hoppas jag att jag kan bli en lika bra mamma som du verkar vara 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vart har du köpt din klocka? Var är det för märke? Vad kostade den? Jättefin! x

  Svara
 • Mysigt att få egentid med mamma ibland! För både William och mamma kan jag tänka mig 🙂

  Svara
 • Vilka mysiga tofflor du har:) vart kommer
  dom ifrån?

  Svara
 • Vida är helt otroligt söt!

  Svara
 • Måste bara säga att du verkar vara en sån härlig mamma och vän! Kram på dig och ha en fin dag med dina fina barn

  Svara