Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:55 | november 26, 2012

Nu är det dags

God kväll vacker. Har du haft en fin dag?

Jag är så trött så det har gått över styr och jag känner mig helt speedad istället. Har inte sovit många timmar och hållit igång hela dagen. Somnade till i en kvart när jag nattade Livis och det var en tillräcklig powernap för att jag inte ska kunna somna nu. Suck.

Jag agerade make up-artist och fotograf idag. Mamma blev mycket nöjd och har nu många bilder som hon kan använda.

Livis var med oss när vi tog utebilderna. Hon ville så klart också bli fotograferad 🙂

Vi tog en sväng förbi IKEA när vi var klara. Vad är det som gör att man alltid far hem därifrån med mer än det man for dit för att köpa?

Skulle ju bara köpa en stol till Vida så hon kan sitta med när vi äter. Men det blev även två tavellister, några ramar, ljus, en julstjärna och plastblommor.

Vida vill vara med hela tiden. Hon gillar inte att ligga i sitt gym när vi äter, pratar och umgås vid matbordet. Förståeligt.

Hon älskar sin nya stol 🙂 Hon vill sitta upp hela tiden. Hon rullar från rygg till mage och från mage till rygg. Hon roterar runt som en liten propeller och tar sig en bit ifrån där man lade ner henne. Nu stretar hon upp med huvudet hela tiden och vill som sagt bara sitta. 

Imorgon ska jag börja julpynta. Nu är det dags! Kan inte hålla mig längre. Har dock lovat William att vänta på honom tills han kommer hem från skolan. Iiiiii, hur ska det gå?!

Barnen har blivit som jag, tokiga i jul och julpynt.

Julstjärnan jag köpte är i silver den ska jag ska ha i köksfönstret. Visar dig imorgon.

Nu börjar min trötthet ta över. Att sitta vid datorn är ett bra sömnpiller.

Godnattkram ❤

 

 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här