Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:38 | november 26, 2012

Snart är det sommar

God morgon min vän. Sitter och dricker mitt morgonkaffe och tittar ut över en regnig trädgård. Mina krukor står fortfarande där med gamla vissna träd och blommor i. Kanske är det ogräs? Känns nästan mer som det.

Men till sommaren då ska jag ha gröna fingrar!

Sitter redan och tänker på sommaren. Känns som om det var igår jag satt och pustade i värmen med min stora mage och otåligt väntade på att Vida skulle komma till oss. Tiden går så fort. Om fyra veckor är det julafton och om mindre än sex veckor ligger hela familjen på en strand i Thailand och njuter av värmen. När vi kommer hem i mars så är våren på intåg och helt pötsligt är det sommar igen 🙂

Jag tycker att alla årstider har sin tjusning. Men januari och februari är månader jag tycker man kan hoppa över och det gör vi i år.

Vida ligger här bredvid mig och ler. Pojkarna är i skolan och Liv sover fortfarande. Har glömt bort mitt kaffe som nu är alldeles kallt.

Ett trevligt litet sällskap.

Dags att väcka Liv, annars kommer hon aldrig att somna ikväll.

Önskar dig en fin start på dagen.

All Kärlek ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här