Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:42 | november 28, 2012

Glad trots allt

Hej min vän. Hoppas att allt är väl med dig. Jag har precis fått Vida att somna om. Hon har fått utslag som kliar så hon blir tokig. Hon har knappt sovit något inatt, stackarn.

Ska till vårdcentralen om en timme och se vad det kan vara. Ser nästan ut som nässelutslag. Det kom några prickar häromdagen och har bara blivit värre och värre. Hon har inte fått någon ny mat eller något annat som hon kan vara känslig mot, så det är så konstigt.

Trots kli och dålig sömn så bjuder hon på ett leende.

Ska passa på att duscha och göra mig klar nu när hon sover. Men jag hade helst av allt gjort henne sällskap i sängen.

Igår julpyntade jag och barnen som du vet. Vi blev inte klara på långa vägar. Peter är borta på jobb sedan igår och kommer nog inte hem förrän ikväll. Hade velat få allt klart till han kom hem, men det hinner jag inte.

Attans, nu kan han stoppa mig… eller försöka i alla fall 🙂

William gjorde en fin tomteby i köket. Alla tomtar är gjorda av en vän till min svärmor. Det är hela familjen (nästan). Peter är borta. Måste leta efter honom i mina jullådor.

Hej på en stund.

All Kärlek ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här