Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:06 | december 4, 2012

Borta bra men hemma bäst

God kväll min vän. Det känns som om jag har varit borta hemifrån jättelänge. For i söndags så det har inte ens gått tre dagar 🙂

Det blir nog så när man har många barn. Trots att jag kan tycka det är skönt att komma bort ibland så känner jag hur mycket saknad och kärlek det är när man kommer hem. Jag är verkligen ett hemmatroll. Älskar att vara hemma med barnen. Det tjatas och skriks, pratas och kramas, stökas och bökas, pussas och älskas.

Har haft det underbart kul med ett fantastiskt gäng men inget slår hemmets trygga vrå med hela min barnaskara 🙂 . 
William och Liv myser i soffan och tittar på julkalendern.
Det finaste man har det sätter man på bordet.
I ett tidigare inlägg fick jag flera frågor om granen och ängeln. Granen är i plast och den har jag köpt på IKEA. Även den vita krukan kommer därifrån. Den söta ängeln har jag fått i present av min svärmor Marianne. Hon har köpt den på butiken Tant Grön i Hov, Båstad.

Godnattkram ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här