Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:03 | december 5, 2012

Bara vi två

God morgon vacker. Här hemma är det alldeles tyst. Jag har väckt Mio och smygit ner och tänt ljus och dukat fram frukost till oss. Väntar på att han ska komma ner så vi kan sätta oss tillsammans i soffan och titta på julkalendern. Bara vi två. Bara Mio och jag.

Det är en riktigt kall morgon, men så vackert. Marken är helt vit, trädens grenar är tunga av snö och grannarnas julstjärnor lyser i deras fönster. Mörkret skingrar sig sakta av alla vackra ljus.

William är risig idag så han får sova vidare och vara hemma och vila sig frisk. Liv och Vida är som vanligt två sjusovare och lär nog inte vakna på minst en timme.

Under vår Österrike-resa så övertalade Victoria mig att skaffa Instagram. När alla börjar tröttna då hittar jag det 🙂 Så typiskt mig.

Har inte alls varit intresserad av det men nu är jag hooked. Hon lärde mig hur det funkar och jag tror att jag börjar få koll på allt. Inte helt klar på hashtaggar och allt vad det kallas, men snart så. Råkar dessutom ”gilla” mina egna bilder hela tiden 🙂

Följ mig gärna. Då blir jag glad!

Heter Hannahgraaf, rätt och slätt.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här