Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:08 | december 13, 2012

Pepparkaksdekorering

God kväll vacker. Här hemma har det dekorerats pepparkakshus och pepparkakor.

Jag ”klistrade” ihop huset och det är nog första gången som jag inte har bränt mig på det smälta sockret. Brukar sluta med blåsor lite här och var 🙂

Det krävdes två paket. Behövde några extra delar då jag av vana vet att jag lyckas förstöra en gavel eller skorsten.

Full fokus.

Nu ska jag laga middag på rester. Ett hopkok av korv, potatis, kyckling, lök och massor av grädde. Det uppskattas mer än mina gourmetmiddagar. Mohahahaa, gourmetmiddag?? tänker du 🙂

All Kärlek ❤

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Pepparkaksdekorering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mys!

  Svara
 • Fint pepparkakshus.Duktiga kreativa barn och Mamma förstås;) Resterna lät som en gourmetmiddag för mig med.Ha en fin kväll.Smaklig spis.

  Svara
 • Hej Hannah
  Måste bara börja med att säga att ni gjort ett fantastiskt jobb både med utseendet och innehållet på denna fina sida. Jag läser både din och några av de andra tjejernas bloggar dagligen och blir såå inspirerad.

  Såå kul att ha hittat en sida som har allt man gillar.:)
  Det hade ni innan också, men nu har det likxom blit top notch!!!:)

  Tack för det !
  Jag önskar er en fortsatt fin lucia.

  Kram

  Svara
 • Mysigt med pepparkakshusbygge 🙂 Det ska vi också göra, men jag har dragit ut på det. Jag bara bränner mig, delarna går sönder osv. Men imorgon har jag lovat barnen att vi ska bygga. Ska nog göra som dig och köpa ett set till 😉
  Kram

  Svara
 • Åh va mysigt ni har det:) för oss blir det nästa vecka…fast det är svårt å få ihop huset tycker jag..tips?:) brevid mig har jag en snorig liten dotter som har svårt att somna..får se hur mycket sömn det blir för oss inatt:/..önskar dig en skön kväll!! Kram

  Svara
 • Jag kan bara säga en sak- limpistol!!! Det är ändå bara godiset som äts upp det kan man fästa med kristyren resten med smältlim :-)!! Men ska absolut köpa 2 paket pepparkakshus nästa år- smulor i mitt paket från IKEA.. Tur jag hade extra deg hemma :-). Kramis

  Svara
 • Jag tycker det lät som ett delikat smörgåsbord ihopblandat i en gryta och med grädde blir allt gott! Smaskens! kram towe.

  Svara