Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:39 | december 16, 2012

Julmarknad

Nu är vi hemma igen. Det blev riktigt kallt efter en stund, trots att jag hade underställ, raggsockor och hela vintermunderingen. Men mysigt var det ändå.

Avundades Vida som låg varm och skyddad från det snöblandade regnet i sin Joolz.

Har i vuxen ålder lärt mig att äta strömming. Det har blivit en tradition att äta stekt strömming på knäcke med lök på julmarknaden.

Mmmmmm.

Kunde inte låta bli att köpa med mig hem. Tydligen en liten dam som också är sugen.

Jag har köpt en gran! En liten, tjock och tät kungsgran. Så fin.

Snart ska den kläs i pumlor och glitter.

Kram ❤

 


17 kommentarer17 kommentarer om “Julmarknad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad är en pumla? 🙂 sen undrar jag – vad klär du Vida i för kläder en snöblaskig dag när det är runt noll? Jag är förstagångsmamma å tycker de e sååå svårt att veta vad man ska ha på. Åkpåse el inte åkpåse? Tack för hjälpen!!

  Svara
 • Hej Magdalena. Pumla är ett annat ord för julgranskula. Det uttrycket används mest uppe i norr. Har en norrlänning till mamma så ibland använder jag ord ingen i södra Sverige förstår 🙂

  När det kommer till att klä barn, så brukar jag tänka på hur jag själv är klädd. Under vintern har jag alltid åkpåse i vagnen men mer eller mindre kläder beroende på temperatur. Känn i barnets hals/bröst. Där kan man få en bra uppfattnig om hon/han är lagom varm.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Hade aldrig hört pumlor förut, var tvungen att googla, hehe 😉 vi har också köpt gran idag, det blev så mysigt och det luktar ju sååå gott! Ha en fantastisk tredje advent, och god jul på er 🙂 kramar

  Svara
 • God eftermiddag Hannah och 3 Advent.Dom är ju för goa dina små tjejer,helt underbara.Stekt strömming mums mums.Jag har också lärt mig äta det som vuxen gärna med lite Janssons och ägg.Godiset såg ju inte helt fel ut heller.Här nere töar det och töar lite till.Snart har vi ingen snö kvar.Idag har jag varit en tur på nya Emporia i Malmö.Så mycket fint så jag blir helt matt.Vill bara handla och handla.Har du varit där? annars får ni åka dit när ni kommer ner till Skåne nästa gång.Ha en fortsatt fin 3 Advent.Puss och kärlek.

  Svara
 • Åh vad mysigt med julmarknad… Jag har ännu inte varit på nån i år. Hoppas ni haft en riktigt bra 3e advent!!
  Trevlig söndag
  Kramar från Victoria

  Svara
 • Hej Hannah!

  Mysigt med julmarknad!

  Vilken härlig sida ni har fått här på Femme 🙂 Otroligt kul att följa med hit. Grattis säger jag 🙂

  Vi har åkt längdskidor idag. Hej och hå! Träningsvärk imorrn.

  Önskar dig en mysig tredje adventskväll!

  Varm kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!!

  Jag och min kille åkte också till Sigtunas julmarknad idag. Åååå så mysigt det var och så fint! Fick verkligen julkänsla. Tyvärr kom vi dit kvart i tre, visste inte att det bara höll på till fyra. Köpte rökt lax, salami och en utomhustomte som håller i en lykta. Blir ett besök dit nästa år igen, garanterat!

  Kram Emeli

  Svara
 • Hej o go’kväll Hanna! Jag behöver julklappstips till min snart 11-årige son, kan du eller ni andra här hjälpa mig???! Tänkte på dig Hanna som har killar i liknande ålder.., tycker alltid att du har så bra ideér.., klokt tänk.. o fixar o donar med allt till alla 🙂
  Jag har total idétorka och det är samma visa varje år… 🙁
  Blir på något sätt helt blockerad av det här med julen…,tycker inte om den, känner mig så stressad… Har svårt att komma på något att ge min son, så knäppt eg!
  Han är ingen sportkille utan det som gäller för honom är tyvärr bara data och PS3-spel…
  Kram från mig

  Ps. Måste instämma i det så många skriver här; vilket jättetrevligt forum ni fått till här! Gillar skarpt nya FEMME!

  Svara
 • Hej Ceciann,

  Ja, fy vad svårt det är att köpa julklappar till en 11-åring. Leksaker vill de inte ha längre utan det är mest spel och dyra kläder på önskelistan.

  Jag har köpt en del roliga saker på Coolstuff.se. En jätte-gummibjörn (godis), led-skosnören och småsaker för att fylla ut under granen. H&M har snygga coola kläder till den åldern eller varför inte ge en biokväll med bästa kompisen och bowling kanske?

  Lycka till!
  Kram

  /Hannah

  Svara
 • vill tacka dej rara människa för din blogg Kram fr mej

  Svara
 • Tusen tack min vän ❤

  Svara
 • Hej fina Hannah
  vilken otroligt fin sida ni har fått 🙂
  jag ska på julmarknad nu på lördag (liseberg) att bara komma in o läsa om din dag får vem som helst o le 🙂 har vart ganska deppig i 1 vecka nu så läsa här piggar upp

  Svara
 • Jag och familjen var på Skansens julmarknad i lördags och det var så himla mysigt trots snöblåst 🙂 Något vi måste göra varje år känner jag!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tack för en fin och härlig blogg! Jag tänkte höra med dig vad du använder för regnskydd till din Joolz? Är det tillhörande vagnen?

  Tacksam för svar!! Ha en riktigt God Jul!!
  kram

  Svara
 • Hej Linda.

  Japp, det är regnskydd som tillhör vagnen. Joolz egna.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • I have a heloc loan with BofA with an outstanding balance of $53k secured by my 1/2 owership with my brother in my Miami residence. I recently changed residence from a Plantation, FL home which is underwater and in foreclosure. Payments on both loans are about 1 year in arrears. I am considering bankruptcy as I have not worked in 1 year. IRS sent letter of intent to seize the Miami property, but days later received another letter stopping collection action for 1 year as ”unable to pay”. I am caregiver for my elderly Aunt who lives in the Miami home with me. The house is worth $150k. my half is worth $75k. How can I best avoid deficiency judgemet and taxes, and can IRS kick me out of my residence? thanks

  Svara
 • I made homemade butter last week. Used my mixer and a lot of patience. There is a difference between what I made, and your final pictures. Mine is not as darkly yellow, more of a light creamy yellow in color. ???

  Svara