Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:41 | december 25, 2012

Fortsättningen

Vår julafton fortsatte med god mat, Tomten som kom på besök och ännu mer mat.

Idag händer ingenting. Ska bara slappa och hoppas på roliga jul-matinéer på TV.

Berätta lite om din jul.

Åh, sen ska jag visa mina julklappar. Fick något som jag önskat mig i många år.

All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Fortsättningen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God fortsättning på er 🙂

  Svara
 • God fortsättning! Jag läser ofta här hos dig, men kommenterar sällan, men nu blir det några rader.
  Vi hade en lugn jul här hemma. Mina söner firade jul hos sin pappa och de kommer hit först i morgon. Då blir det julafton en gång till!
  Som hos de flesta andra åt vi god mat, kollade på Kalle Anka (jag tycker Sarah Dawn Finer var jättebra som julvärd) delade julklappar och, som kronan på verket tittade vi på Karl-Bertil Jonsson (tröttnar aldrig på den).
  Måste också nämna att den äldste familjemedlemmen som var med igår är 87 år. Som vanligt var det han som fick flest paket och som var mest ivrig att öppna dem! Skojigt!!

  Svara
 • Hej Hannah, vilka fina julbilder på dig och familjen! 🙂

  Såg ert hem i family living, köpte faktiskt tidningen för första gången för att jag gillar din stil och smak. Uppmärksammade att du har ordnat livs rum, med ”minnen”-sängen från ikea och sänghimmel från samma ställe, på samma sätt som jag själv funderat på till min dotter, tycker det är så fint till en liten tjej.

  Har dock funderat över om ett barn som rör sig väldigt mkt i sömnen kan fastna i ”gallret” på sängen…? Vad har ni för erfarenheter av den, är du nöjd? Jag vet att det låter konstigt men jag har också funderat på om sänghimmel känns ”dammig” efter ett tag (ja, konstiga mammafunderingat, I know :-D). Men som sagt, det är så himla fint med den sängen och sänghimlen ihop… Hade verkligen uppskattat höra om du är nöjd med köpet samt hur det gått med att få liv att sova i egen säng? :-)))

  Stort tack för input om du känner att du hinner, och ha en riktigt god fortsättning

  Julkramar från mig

  Svara
 • God fortsättning Hannah.Ni ser ut till att ha haft en fin Jul.vi hade också en lugn,fridfull och mysig Jul med hela familjen.God mat klappar ,tomte.Nu är man ganska så matt.Så idag blir det en riktig slappedag i soffan.Puss o kram från ett grönt Skåneland.

  Svara
 • Firade med familjen hos syster och hennes man. Deras dotter står i fokus som sig bör på julafton 🙂 Klappar till barnen, själv lekte vi vuxna julklappsleken 😀 Det blev både julbrunch, julmiddag och julgodis! Måste träna inom kort tror jag. GOD JULDAG!

  Svara
 • Som jag skriv i annat inlägg så är det första julen på länge som kändes bra att fira. Vi var hemma hos min bror på landet, han har inte firat jul med oss på många år pgav att han missbrukat. Nu har han familj och livet är bra igen så det var urmysigt att få fira med honom. Tyvärr låg min syster sjuk och kunde inte närvara vi har haft konstig kontakt men den är bra nu och så var hon sjuk. Nu har jag hennes dotter hemma hos mig för hennes man var tvungen att köra henne till akuten. Hon hade vätske brist och så ska dom kolla varför hon inte mår bra! I dag går jag i mysbyxor är oduschad och bara tar det lugnt. God fortsättning Hannah och din fina familj

  Svara
 • Firat jul med min bror och hans flickvän, min andra bror plus mina föräldrar. Men det bästa av allt, jag startade dagen med att skritta ut på min häst. Helt underbart! 🙂 Det är bästa sättet att starta julaftonen på (:

  God fortsättning Hannah! 🙂

  Svara
 • Vad härligt att tomten kom på besök! Det gjorde han hos oss också! Jag har syskon som är 6 och 7 år gamla och de tror fortfarande på tomten så då lever traditionen vidare 🙂 Julafton innehöll skridskoåkning på sjön utanför mammas hus, bastubad och firande hos min moster med hela mammas sida av släkten, runt 25 pers tror jag att vi var 🙂

  Kram kram

  Svara