Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:46 | december 30, 2012

Dammlunga

God eftermiddag min vän. Jaha, ännu en dag utan att jag egentligen fått någonting vettigt gjort 🙂

Har skjutit på min nyårsinhandling till imorgon. Hur gärna jag än vill vara en sådan där som redan gjort en nyårsmeny, dukat nyårsbordet och lugnt sitter och njuter av att ha allting färdigt, så går det inte.

Jag är jag. Virrig, sent ute, vill sååå mycket men hinner inte med allt. Ändå är jag lite av ett kontrollfreak som vill ha ordning och koll på allt. Jag har nog ordning i oordningen. Både i hus och huvud 🙂

Har inte ens skickat ut våra tackkort från mitt och Peters bröllop som var för snart fem år sedan! Förstår du då? Ha ha!

Har i alla fall tagit en powerwalk med Vida i vagnen och Mio som sällskap. Allt för att förebygga dammlunga. Får nog det snart av att bara vara inne.

Redo för promenad.

MiniMoj.

Det var glashalt ute så vi gick inte så långt. Men den lilla promenaden vi fick var skön och uppfriskande.

All Kärlek ❤

 


19 kommentarer19 kommentarer om “Dammlunga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  När är det ni far till Thailand?

  Svara
 • Ja om dammlunga finns så ligger jag allt i farozonen här då dottern fick vattkoppor kvällen innan julafton och lillkillen lär få det närmsta dagarna så det har varit en mycket innesittande julhelg här i Göteborg;P Tur för mig att jag kan göra mycket av mitt jobb hemifrån vid datorn iaf;)

  Svara
 • Jag har inte heller förberett morgondagen och har inte ens menyn klar och jag borde ta mig ut på en promenad men spöregn och glashala vägar här i Luleå håller mig inomhus.

  Kram Sara

  Svara
 • Jag är precis som du. Oordning i ordningen , haha!
  Jag berundrar dig för att du är du och inte sticker under stol med att man inte är perfekt. Vem fasiken är det?
  Önskar dig och din familj en härlig kväll.
  Kram

  Svara
 • Dammlunga haha. Men å det är ju en liten farmor det där:)

  Svara
 • Som jag tycker det verkar så lägger du mycket tid på dina barn och man och det är sååååå mycket viktigare än att lägga tid på nyårsmenyn. Jag tror du gör rätt prioriteringar i livet. Nyår blir det hur som hur 🙂
  Själv är jag och sonen sjuka i någon magåkomma så vi får va isolerade imorgon. Mannen jobbar. Känns otroligt trist men vi vill ju inte smitta ner de vi skulle fira med…
  Hoppas ni får en jättefin dag imorgon!!
  Kram

  Svara
 • For noen nydelige bilder av lille Vida 🙂 Hun er kjempesøt! Hjemme hos oss har vi også hatt late romjulsdager. Hadde store planer om å stelle i stand barnerommet til babyen vår(som er et par uker yngre enn Vida) i juleferien, men har ikke orket å begynne en gang.. haha..

  Håper du får en fin nyttårsfeiring sammen med familien din. Hilsen Siri

  Svara
 • Hej goa Du!
  En promenad, kort eller lång, gör alltid lite nytta för energin.
  För det är energi det handlar om, även i ditt fall. Ett tips är att se över vad som ger, kontra tar energi för dig. Du hade ju en tuff förlossning, så klart att det sätter sina spår.
  Hoppas du fick lite svar härom dagen när du var på Sofiahemmet.

  Så söt hon är, lilla Vida!
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram

  Svara
 • Känner igen mig! Jag är också född 31 Augusti,men betydligt äldre.
  Lycka till med allt och tack för en trevlig blogg och för fina bilder.

  Svara
 • Vilken härlig bild den första av bilderna på Vida är! Nästan så att man blir sugen på en till 🙂

  Svara
 • Söta, söta lilla Vida!! <3 å fina Mio!! Kramar från sundsvall

  Svara
 • Du har så otroligt fina barn och man vilken härlig familj ni är <3. Förstår att det blir för mycket ibland av allt de innebär att ha idrottande barn med föräldra engagemang läxor och ett jobb som kräver sitt osv. Du gör ett toppen bra kärleksfullt ansvar som mamma och hustru. Din familj går ju i första hand glöm inte att ta hand om dig själv Hanna med det du tycker är bra för dig <3 Man utsöndrar oxyticin när man berör barnen med kramar och närhet och de mår de bra av det och det verkar som att du verkligen gör!Krama och säg hur mycket du Älskar din familj <3 Ta inte på dig för mycket annat utan var med din familj och njut av allt de ger dig <3 Tror att du ska tänka på det inför 2013 <3 Massor med kramar från Luleå <3

  Svara
 • AAAh, jag måste få veta vart du köpt den mössan som Vida har på bilden!! Såå söt!!

  Jag hittar inga bra mössor till min Edith. Öronen hamnar utanför och mössan åker ner över ögonen.

  Kramar till dig och din fina familj!

  Svara
 • Du hinner nog ska du se ..

  Åhh men så söt hon e alltså 🙂
  Ja fina mio me såklart då .. 🙂

  Ha nu en mysig kväll i morgon allt blir nog bra till slut kram kram och gott nytt

  Svara
 • Go’kväll Hanna!
  Åh herregud så jag känner igen mig…..skulle såväl kunnat vara jag som skrivit inlägget här ovan. Jag är också en av dessa som inte har ork till allt jag vill göra och allt jag vill vara… 🙁
  Har sådana ambitioner, men får bara inte till det. Är idag 40 +, och mitt kaos blir värre o värre ju äldre jag blir känns det som. På ytan kan det nog se ut som om allt är frid o fröjd men inombords är det rörigt värre…. har svårt för att prioritera, strukturera, ingen ork och känner mig evigt stressad. Fattar inte varför jag inte kan vara som ”alla andra”…funderingar på vad det är för fel på mig mal i mitt huvud…
  Lustigt när du berättar om de där tackkorten som ännu inte blivit skickade… Jag har också en massa tackkort liggandes här; från min dotters konfirmation för 6 år sedan!! Jobbigt.. för jag känner att jag även sätter mina barn o närmaste familj i en dum sits ibland, det blir pinsamt…
  Min partner,sedan några år tillbaka,säger att han aldrig mött någon mer virrig och ostrukturerad människa i hela sitt liv…haha..men han är kvar iaf..
  Ändå har jag koll på saker..superkul många ggr..fast på mitt sätt.. och på jobbet har jag absolut koll.

  Något jag har kommit fram till är att jag har så svårt med att vara i nuet. Jag VILL så mycket… vill att mina barn ska få uppleva så mycket…oroar mig för mycket o ältar ALLDELES för mycket…

  Ja nu har jag nästan skrivit en roman, inte meningen, men kände bara så starkt med dig Hanna när jag läste ditt inlägg. Jag har känt mig ensam idet här, men förstår nu att jag inte är det…
  Hanna, det är så fint o så starkt av dig att ta upp precis hur du känner…det är LIVET..och det är just sådant här som gör att man vill läsa din blogg, att du vill o vågar att vara ärlig o sann mot dig själv, det är det som räknas!
  Många kramar från mig

  Svara
 • Godmorgon =) Så söt hon är i mössan lilla tjejen *hihi* Känner så väl igen mig i det du skriver *skrattar* Önskar dig ett gott nytt år <3 Kram kram

  Svara
 • Hanna jag vet precis vad du menar. Mitt bästa tips till dig är att skriva en lista på vad som borde göras och sen väljer man 5 varje dag som man ska göra. Då blir det inte så mastigt och det blir ändå strukturerat.

  Svara
 • Så fina foton på Vida o Mio, förstår att du längtar efter fina William med..kärlek<3 kram

  Svara
 • Hahaha….så härligt att höra att andra har det likadant. Här sitter jag och har ångest nån gång varje månad över de ickeskickade tackkorten!! Hoppas alla vet hur otroligt glada och tacksamma vi var ändå! Tror jag sa det en trillion gånger bara….;-)

  Svara