Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:21 | december 30, 2012

Sista minuten

God morgon min vän. Har precis blivit väckt av en pratande Vida. Nu ligger hon, jag och Liv och tittar på TV i sängen.

Mio sover som en stock.

Idag kommer William hem! Han är saknad. Men vi har haft koll på varandra på Instagram och sms 🙂

Han skickar alltid så kärleksfulla meddelanden till mig när han är inte är hemma.

För mig och Peter avrundades gårkvällen med bubbel och glass framför en film. Det gäller att göra allt på en gång när man inte har all tid i världen 🙂

20121230-091607.jpg

Har du haft en fin helg?

Idag måste jag sista-minuten-handla inför morgondagen.

All mat, fyrverkerier och något till dukningen.

Ingen framförhållning här inte.

All Kärlek ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Sista minuten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt! Den glassen är god! Jag var ute i folkyran igår och handlade lite rea och köpte dricka och mat för nyårsafton. Känner mig rätt redo 🙂 Blir en hemmakväll för mig med. Känns himla gott.

  Svara
 • Ps Måste rekommendera er att se filmen Taken, den finns som 2:a också!

  Svara
 • Gillade verkligen 1:an och ser framemot att se 2:an när den kommer ut på DVD.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah! Har läst din blogg en längre tid och blir så varm i hjärtat av all omtänksamhet och kärlek ni har i er familj. Så skönt att läsa om det för verkligheten är ju inte riktigt så, tyvärr. Blir lite avundsjuk 🙂 önskar jag hade vänner och familj, men nu är det inte så. Det går ingen nöd på mig men kan känna mig väldigt ensam ibland. Har blivit mycket bättre på att göra saker själv som att jag går på konserter och resa, åker till Thailand snart :)) Var i Thailand kommer ni att vara? Iallafall så ville jag bara skriva av mig lite, lite jobbigt med stora helger. Önskar dig och din familj en riktigt GOTT NYTT ÅR! Kram

  Svara
 • Hej fina,

  Känns tråkigt att höra att du känner dig ensam. Förstår att det är mer påtagligt vid jul och nyår då alla pratar om gemenskap och fester. Hoppas du känner att du har vänner här. Hoppas att FEMME kan bli en plats där man kan mötas, få stöd, tips och vänskap. Du får hålla koll på nästa tjejkväll. Kanske är vi nära dig så du kan komma dit. Då lär du garanterat få vänner och så får jag träffa dig vilket skulle vara kul 🙂

  Vi kommer vara på Koh Lanta i Thailand. Längtar så!

  Var rädd om dig och hoppas att du får ett underbart nytt år.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Haha… rolig kombo med B&J, bubbel och film! 🙂
  Vi var precis iväg och handlade för morgondagen. Det blev närbutiken och jag är så lycklig att vi valde det – en liten affär, som har massor med godsaker och färskvaror, hade allt i matväg, blommor och till dukningen. Iväg och hem på en timme fast vi handlade fulla kundvagnen (Ok, inte lika stora vagnar som på ICA maxi, men ändå). Hoppas ni får en fin söndag!

  Svara
 • Ja, det gäller att göra allt på en gång som småbarnsförälder 🙂 ta en sked glass, svälja ner det med bubbel, prata lite om livet med sin man och samtidigt titta på film.

  Lyllo, som har allt klart.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Du har en härlig inställning till livet Hanna och jag beundrar ditt lugn när det gäller barnen, jobb och hemmet.
  Jag och min fina vän ska fira nyår på Wallmans salonger:)
  Femrättersmiddag, vin och bubbel, show och massa dans. Schlagernördar som vi är;)
  Gott nytt år!

  Svara
 • Hej Sophie,

  Vad kuuuul! Åh, schlager är ju det bästa som finns. Wallmans är riktigt bra tycker jag. På min möhippa fick jag sjunga Kärleken är evig iklädd Lena Ph-outfit inför ett fullsatt Wallmans 🙂

  Ett minne för livet.

  Gott nytt år!

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej! Jag tycker Du är så bra som erkänner att allt kanske inte är så perfekt som man tror.. Jag har själv mått dåligt större delen av livet men hoppas att må lite bättre när jag får skriva av mig på min lite oproffsigare blogg o kanske hjälpa andra som mig.. För vi är fler och bäättre än vi tror!! Ta hand om ER!

  Svara
 • Glömde visst; walkthisline.blogg.se !!
  Nån som har nåt tips på hur man går tillväga för att skriva en bok?

  Svara
 • Gott slut och gott nytt år fina Hannah! Känner mig nedstämd idag, fick igår veta att en barndomsvän dött… Minns honom o bär alla minnen i mitt hjärta. Ta vara på livet! Kramar!

  Svara
 • Snart är ni samlade hela gänget igen 🙂 Ser ut som att du och Peter hade en härlig kväll! Min Ben & Jerry´s favorit är New York super fudge chunk med massor av choklad! 🙂
  Jag är också (minst sagt) ute i sista stund vad gäller nyårsfirandet, inte ens bestämt vad vi skall göra än 🙂

  Ha en fin dag fina du!
  Kram kram

  Svara
 • Skippa fyrverkerierna. Hade du inte självt haft hund? Och din mamma. Och din syster. Finns andra djur som också är rädd.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har inte kommenterat tidigare (vad jag kan minnas i alla fall), men har hittat din blogg genom Nina & börjat läsa här inne hos dig för en tid sedan! En härlig blogg har du som medför stor dos ”feel-good-känsla” många gånger 🙂

  Läser också att ni ska till Koh Lanta i januari. Vad roligt för er! Jag och min sambo bor här sedan 2 månader! Ville skriva en liten rad & kanske syns vi här på lilla ön framöver, ser jag dig kommer jag fram och hälsar! 🙂 Gott nytt år till dig och din familj!

  Kram,
  Fia Köngäs

  Svara