Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:31 | januari 12, 2013

Sanuk Svenska Skolan

God morgon min vän. Jag har precis vaknat. Kom hem sent igårkväll efter en god middag, paraplydrinkar och en promenad längs med stranden. Kvällarna är behagliga, inte alls så kvalmigt varma. Vid havet svalkas man av en svag bris.

I går var vi och besökte pojkarnas skola och där Liv ska gå i förskolan. Åh, vad de kommer trivas. De märkte man med en gång.

Här samlas alla skolbarnen varje morgon.

Skolmatsalen är utomhus.

Nu ger jag upp! Det går verkligen inte att ladda upp bilder. Har dock fått hjälp så jag ska få koppla upp mig på ett värsting nät lite senare 🙂

Då ska det bli bildkavalkad.

HÄR! kan du läsa om skolan. Bra att ha i bakhuvudet om du eller någon du känner någon gång skulle göra en resa till Thailand med barn en längre tid. Svenska skolan finns på fler ställen i Thailand.

Var rädd om dig och kom ihåg att du är värdefull.

All Kärlek ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Sanuk Svenska Skolan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla spännande!! Det där vill jag också uppleva en dag. Njut nu Hannah kramar

  Svara
 • Hej härligt att ni får vara i Thailand i värmen älskar Koh Lanta var där i Mars ska dit nu i Mars igen med mitt barnbarn ska ni hyra hus på Long beach? vi ska hyra hus där området heter Malee Seaview vi kanske ses vi kommer dit 4 Mars är ni kvar då?kram från Annika

  Svara
 • Hej fina du! Gud, vad roligt. Ser verkligen fram emot att följa er. 🙂

  Svara
 • Härligt så man slipper svettas som en gris på kvällarna också 🙂 Spännande med skolan och förskolan, inte fy skam att äta luncherna på uteservering 🙂

  Ha det fint och var rädd om er!
  Kramar

  Svara
 • Hoppas nätet är med dig så vi får följa er dagligen 😉

  Svara
 • Hej fina Hannah! Njut av värmen, för här har det snöat 2 dagar i sträck. Så ni kan vara lyckliga som kan vara i Thailand under dessa båda jobbiga månader. Må så gott o var rädd om dig o om varandra! Kramar till dig och din fina familj!

  Svara
 • Ser underbart ut! Ja, hoppas du få fixat nätet så vi kan följa dig, ser fram emot ”att vara” i Thailand några veckor 🙂
  Njut och sköt om varandra.
  Kram

  Svara
 • Ja här är underbart. Vi bor rakt över med de livliga barnen. Ler.
  Hörde av grannen det var du. Önskar er en trevlig vistelse i Thailand.

  Svara
 • Ser härligt ut njut av varje dag Hannah. Skolan verkar ju toppen och bra att det finns en förskola där också som arbetar mot läroplanen 😉

  Svara
 • Ja tänk om man hade ett jobb som funkade med att man kunde åka iväg på en sån där långsemester. Ser underbart ut.

  Svara
 • Harlgt att se bilder och spannade for kidsen att ga i svensk skola. Nu njuter ni av varmen, vi har just kommit hem fran var Miami resa… Zurich ar inte lika harligt sahar ars. Onskar er en fin vistelse i Thailand! kram towe.

  Svara
 • Hej fina Hannah!!!

  Vilket äventyr ni åkt på. Kikade precis in på skolan som du länkade och fick funderingar som att varför skulle inte jag kunna jobba i Thailand ett år som förskollärare. Förskola i Sverige eller förskola i Thailand???

  Hoppas att ert äventyr blir underbart så får jag följa er och kanske bli mera sugen…

  Kram!!!

  Svara
 • Gudars, vilket äventyr.
  Thailand är mitt andra hem efter fyra vistelser där nere. Jag tror mitt hjärta blev kvar där.
  Människorna, klimatet och miljön är fantastisk! Ni kommer aldrig vilja åka hem igen. Jag lovar!
  Ha det bäst och ladda massa kraft och energi nu!
  //E

  Svara
 • Härligt. Våra barn går också i Svenska Skolan, fast i Spanien/Fuengirola. Det är ett äventyr av dess like. En erfarenhet som är värd sitt pris och hänger med resten av livet. I love Spain:-) Tar ju bara 3 1/2 timme att flyga hem till Skåne. Men…tror vi blir här;) kram
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  A Very Angry Mum

  Svara
 • Gud om vi kunde byta liv ett tag..
  Jag har startat en blogg och skriver från hjärtat hur jag kämpar för att komma på fötter….

  Svara
 • Vi var där för 3 år sedan, 2 av mina killar gick i skolan där. Jag hade min 10 månaders som kröp runt på stranden och jagade eremiter. Vi bodde i huset på hörnan längst ner mot vägen. Alltså ca 50 meter från skolan.
  Blir sugen när jag ser korten från skolan… de hade det JÄTTEBRA där. De kommer att stormtrivas!

  Svara
 • Den skolan är super bra! Jag gick där i femman med mina lillebröder, och det var super kul! Längtar väldigt mycket tillbaka det är en av de bästa minnen jag har för livet!
  Kram

  Svara
 • Hej..
  Hur har ni fått ledigt??
  Vi blir nekad att åka.Vår dotter går i 3:an och tanken är att hon ska gå i skolan 6/7 veckor..Kan man överklaga??Hjälp!!

  Svara
 • Vet ej. Det är ju från kommun till kommun. Kanske vill de inte ge ledigt om de är mitt uppe i de nationellaproven. Vi kom hem till proven började.

  Lycka till!

  Kram

  Svara