Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | januari 23, 2013

Vid poolkanten…

… i salan har jag och Vida legat och läst tidningar under eftermiddagen.

Skönt tidsfördriv 🙂

Mmmm, matdelen smakar gott.

Nu väntar en god middag.

All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Vid poolkanten…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänkte faktiskt på det där med tidningar idag till dig.Vill du så skickar jag gärna ner till dig.Puss.Ps.du kan skriva er adress på mailen.

  Svara
 • Hej! Jag vart jätte glad när jag fick den där komentaren av dig på min blogg! Jag har faktisgt skrivit ett svar! Jag satt och skakade när jag svarade! Så om du vill och har tid kan du gå in och kolla vad jag har svarat:) Kram från ditt största fan Hanna

  Svara
 • Hej Hannah, ni verkar ha det jättebra, kan du inte berätta lite mer om detta att byta hus som ni har
  Gjort eller hur funkar det?

  Svara
 • Åhh vad ni verkar ha det underbart! Jag vill också=) Thailand är mitt favoritsställe.Vilket vackert hus!Vad heter du på instagram? hittar dig inte.

  Kram kram

  Svara
 • Jag heter det jag heter Hannah Graaf 😉

  Hoppas du hittar mig nu.

  Kram

  /H

  Svara
 • Goood morgon! I dag vaknade vi upp till ett aningen grått Lanta. Hoppas att det vänder under dagen och blir soligt! Vilken mysig stund du & lilltjejen hade! 🙂 Måste vara skönt med pool – det kan jag sakna! Har dock inte alltför långt till stranden själv, så jag ska absolut inte klaga!

  Har ni några roliga planer för helgen? Kanske röra er mot oldtown, eller nationalparken? Fin utsikt om man klättrar upp för en kulle med ett torn på toppen & så finns det en hel drös med apor som tar sin inåt från skogen och vill ha mat (dom verkar lugna dock, trots att de lever vilt)! 🙂

  Kram till dig!

  Svara
 • så gullig lilla Vida är med sin tidning. Jag undrar om hon kommer att få någon fin bränna hon med. Hmm… Mio har fått en riktigt fin bränna, William också om färgen på bilderna stämmer med verkligheten. Liv kommer nog o få lite färg hon med snart. De är precis lika vackra som sin mor dina barn…DU har också fått en fin färg, undrar om du själv har märkt det?

  Svara
 • Hej,

  Nä Vida kommer inte hem med någon bränna 🙂 Hon är bara i skuggan och bär solhatt och UV-kläder som täcker hennes kropp då vi flyttar oss till olika platser och hon måste exponeras för sol.

  De övriga barnen får sakta färg men ingen bränner sig då vi har SPF 30 varje dag.

  Mio har så fint pigment och blev gyllenbrun redan första dagen. Fuskigt 😉

  Kram

  /H

  Svara