Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:39 | januari 30, 2013

Relax

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag har haft en härlig och skön förmiddag. Vilat, läst och ätit lunch på en ny pärla som vi hittat. Den ligger väldigt nära oss så dit far vi nog fler gånger. Troligtvis redan imorgon 🙂

Marianne kommer idag så jag tänkte bjuda henne på välkomstlunch där imorgon. Relax Bay heter det.

Care for a ride?

Det är så tyst och stilla överallt och knappt något folk på stränderna. Man omsluts av en skön och harmonisk känsla men även en väldigt lat och slapp sida hos mig som har en förmåga att ta över 🙂

Åh, jag mår så bra här. Känns lite som en flykt från verkligheten men jag njuter och är tacksam för varje dag. Så tacksam!

Åt papayasallad till lunch. Helt okej men ingen går upp mot den på Lindas/Sai Naam. Till efterrätt blev det friterad banan med lönnsirap och en skopa vaniljglass.

Avslutade lunchen med en mangoshake. Mmmm!

Nu ska jag förbereda och städa undan lite här hemma. Om drygt en timme kommer Marianne.

Hon är efterlängtad av oss alla.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

PS. Kan vi inte hjälpa finaste Niiinis svåger att få möjligheten att spela på Sweden Rock. Läs HÄR! på hennes blogg om hur du kan lägga din röst. Tack 🙂

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Relax”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vart är dina små söda örhängen ifrån? 🙂

  Svara
 • Det är så otroligt inspirerande att läsa om ert liv i Thailand. Jag har alltid sagt att jag en dag vill leva mitt liv halva året utomlands i ett varmt land. För mig fungerar det att göra så då jag arbetar med datorn samt att inget binder mig i Sverige, men min sambo har en 9-årig dotter som han har delad vårdnad om, så vi får vänta ett tag. Men åh vad jag blir alltmer sugen när jag ser alla bilder och läser det du skriver.
  Det ni gör, och att du bloggar om det, kan nog få många att se till att uppfylla sina drömmar. Tack för all inspiration.
  ha en underbar dag på alla sätt,
  kram Lina

  Svara
 • Hej vackra Hannah! Såg att din pappa skrivit på insta, att du såg så pigg o glad ut. Exakt så tänkte jag ju oxå. Detta är skönt för dig och för din familj. Men klart att det är härligt med besök oxå. Jag njuter av att se dina fina bilder, så tack för att vi får följa med till ert paradis.Skrev just ett citat på twitter:
  ”STÅ PÅ DIG, ANNARS GÖR NÅGON ANNAN DET.” Lägg det på minnet, det säger ganska mycket tycker jag och många har favoritmarkerat det. Må så gott o var rädd om dig o om varandra! Kramar till hela familjen.

  Svara
 • Bästa Christina,

  Tack ❤

  Kan inte annat än att hålla med dig i ditt citat. Love it!

  Stor, varm och solig kram

  /H

  Svara
 • Vem är Marianne? Din svärmor?

  Svara
 • Japp.

  Svara
 • På den stranden gifte jag mig 2010. Otroligt vackert och harmoniskt!
  Vad härligt ni verkar ha det.

  Svara
 • Gud så vacker du är!! Jag fick melasma på kinder och överläpp efter graviditeten när jag solade solarium. Och jag är livrädd för solen och vågar inte åka utomlands. Kul å ha en sol musche:( på dig verkar det inte synas och du är ändå i ett varmt land som Thailand. Såg tidigare i din blogg när du snirklade ned din man där du vetkligen hade en solmustasch. Tycker du att det lugnat ner sig hyperpigmenteringen? Du ser fin ut i hyn:)) hur skyddar du dig utomlands? Mår så dåligt över fläckarna och hoppas jag kan acceptera dom och mest av allt att dom försvinner och aldrig kommer tillbaka. Hoppas du har tid att svara mig <3

  Svara
 • Fina du! Vad underbart ni verkar ha det. Jag gillar verkligen att följa dig och din familj <3

  Svara
 • Ni verkar verkligen ha det helt fantastiskt.
  Unnar er verkligen en fin semester.
  Lev och må! 🙂

  Svara
 • Åh, Relax bay! Där förlovade jag och min Marcus oss 4 februari 2008!! Det är så mysigt där.

  Svara
 • Hej Hanna, kan bara instämma med andra här att ni verkar ha det helt underbart och avkopplande;) Idag är det iallafall sol från en klarblå himmel och -3 grader kallt i Uppsala så det ska man inte klaga på heller!
  Vilka fina pilotglasögon med guldfärgade bågar, får man fråga var de finns att köpa?
  Önskar er allt gott!
  Kram

  Svara
 • De är från Mykita. Älskar de!

  Svara
 • Tar åt mig mattipset. Är på Koh Lanta nu med min kille och njuter för fullt av sol, bad och värme och får man dessutom det där lilla extra från restaurangerna så kan man ju inte vara annat än nöjd. Så Relax bay får nog snart ett besök.

  Försöker klura ut nåt bra sätt att kolla mello på oxå. Wifit är på tok för långsamt för att kolla play. Förra året visade de dagen efter på Bajen men det skulle de inte göra i år. Och som det mellofreak jag är så gör jag det mesta för att få se det.

  Kul att följa dig på Koh Lanta förresten. Min mamma har jobbat på Sanuk i två omgångar o i år jobbar en bekant där. Så detta är hemma av alla ställen som ligger utanför Sverige.

  Svara
 • yes, I now see I was ambiguous. I will try to be more precise the next time.

  Svara