Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:19 | februari 2, 2013

Då var det min tur…

… att läsa tantsnusk-trilogin 🙂

20130202-121630.jpg

Hade bara med mig sju böcker från Sagan om Isfolket och de har jag redan läst ut. Deppigt, men jag får fortsätta när jag kommer hem

Har du läst Grey-böckerna?

Kram ❤


24 kommentarer24 kommentarer om “Då var det min tur…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag har läst första delen, den du ska börja med. Ärligt talat fattar jag inte alls grejen?? Vad är det som är fantastiskt med denna bok? Har kompisar som är galna i mr Grey men själv tycker jag han verkar vara en otäck psykopat! Hehe! Så om du frågar mig så tycker jag du ska läsa något annat, men klart man är nyfiken. Berätta vad du tyckte sen!
  Kram Ellinor

  Svara
 • Jag har läst boken.Har även läst bok nr 2…Och jag måste då få säga att det är bland dom bästa jag har läst.Ska bli roligt att höra vad du tycker.Bok nr 3 har inte kommit ut än men jag har redan ställt mej i kö på Bibblan och det var redan några före mej….Vill även säga att jag gillar din blogg…Ha det så bra i värmen..

  Svara
 • Hej,
  Jag hade inte läst vissa kommentarer när jag skrev igår, så att ni verkar har det bra med en smiley, var ingen pik!! Men det vet du väl? Tror du vet hur jag tänker och tycker.
  Har inte läst de böckerna. Tycker de flesta säger att dem är överskattade och läser inte ens klart, så jag har inte brytt mig. Men berätta gärna sen vad du tyckte! Har du något annat boktips? Har du inte läst Flyga drake, så gör det! Mycket bättre än filmen.
  Puss & kram

  Svara
 • Åhhhh BÄSTA EVER!!!! Du kommer inte bli besivken:):) Såååå många kvinnor kan ju inte ha fel;)

  Kram på er <3

  Svara
 • Hej!
  Finns hundratals böcker som är bättre än dom där, har läst alla tre och den sista fick jag tvinga mig själv att läsa färdigt. Den tog en vecka att komma igen, läser annars 3-4 böcker i veckan! Så spendera tiden på bättre böcker! Ha det bäst!

  Svara
 • Glöm isfolket; du kommer att ha så trevligt när du läser om mr grey! Bästa böckerna – ever! Du kommer att vara otillgänglig för familjen ett tagg är jag rädd 😉

  Svara
 • Den första är minst bra, de andra är bättre.
  Ibland blir man lite trött på att läsa om sex, typ åh nej ska de ligga nu igen-jag orkar inte haha.

  Svara
 • Jättebra böcker ! Läs alla du kommer inte ångra dig 🙂 sista boken är bäst kah gillar slutet.

  Svara
 • Hanna! Jag har tidigare frågat men inte fått nåt svar. Så försöker igen 🙂 Är gravid i v 11 och är väldigt intresserad av din yoga dvd. Hur går jag tillväga för att köpa den. Och behöver man köpa till olika tillbehör? Sedan är jag väldigt orolig för bristningar och undrar om du eller kanske någon annan här inne på sidan använt sig av någon bra kräm?

  Tack för en mysig blogg! Du verkar vara så jordnära!

  Xx S

  Svara
 • Hej Sandra,

  Hoppas allt är väl. Sorry att jag missat att svara dig. Bristningar är dessvärre något som är genetiskt och ibland inget som går att förhindra. Jag har aldrig fått bristningar men det har inte min mamma eller syster heller. Har ändå alltid smörjt in min mage och bröst med Burt´s Bee. De har en särskild kräm just mot bristningar.

  När jag kommer hem om fyra veckor så kan jag lösa min tränings-DVD till dig.

  Vill du maila din adress till [email protected]?

  Lycka till med graviditeten och grattis 🙂

  Svara
 • Har inte läst om Mr Grey. Har hört både neg. och pos. om böckerna. Berätta gärna om det är värt att läsa 🙂

  Svara
 • Hannah! JO jag har läst dom alla tre, blev som ett beroende.
  Annars är jag ingen läsoman alls…*L*
  Nr 1 och 2 Var helt klart bäst tycker jag.
  Tror inte du kommer att ångra stunderna du ger Mr Grey !!

  Njut av läsning, värmen o solen.Här skottar vi snö igen.
  Kram

  Svara
 • Hej! Ta dig bara igenom den första (du kommer behöva kämpa de hundra första sidorna) den andra är mycket bättre och den tredje vill du inte ska ta slut. Enjoy!

  Svara
 • Hej Hanna!

  Nu kommer du ej ha tid med nåt annat….
  Boken är som ett ”gift”!

  Njut av sol och värme

  Kram Åsa

  Svara
 • Ni ser ut att ha det helt underbart! Har läst alla tre böckerna :)Vet inte vad är med de här böckerna men man blir helt beroende och kan knappt lägga ifrån sig de 🙂 De blir bara bättre och bättre för varje bok!

  Svara
 • Sambon är inne på tredje delen och tycker de är riktigt bra. Han säger att de inte bara handlar om sex. Jag har inte varit intresserad alls men alla som läst dem tycker ju att de är så bra, så jag får nog läsa och se själv vad jag tycker.

  Perfekt läsning på stranden, som vi snart ska till 🙂

  Vad härligt det ser ut med semester!

  Kram Christine

  Svara
 • Helt OK, lite barnsliga ibland men bra ändå =) Trevlig läsning!

  Svara
 • ohh Sagan om Isfolket kan nog vara det bästa jag någonsin läst, måste läsa om dom någon gång, men 47 böcker tar sin tid hehe, hur många har du läst?

  Måste läsa 50 nyanser när jag läst ut min pågående bok.

  Svara
 • Åh de gör du sååå rätt i! Du kommer bli fast. Har läst första och andra i rasande tempo, men sista delen håller jag på för att den ska räcka länge =)

  Svara
 • De är jätte bra!! Är inne på del två, och det blir bara bättre och bättre tycker jag!!
  Kram 🙂

  Svara
 • Du har många timmars trevlig läsning framför dig! Har läst alla tre delar och kan bara säga som många andra att du kommer troligtvis bli besatt och vara ”otillgänglig” för din familj 😉 Det är ngt speciellt med Mr. Grey 😉

  Svara
 • Åh jag har beställt böckerna nu och väntar med spänning! Kommer jag bli besviken eller beroende är frågan?!=)

  Svara
 • Jag har läst del ett och har läst halva del 2. Nog är det tantsnusk så det skriker om de emellanåt, del 2 är dock lite lugnare på den fronten. Man fastnar på något konstigt sätt väldigt lätt i böckerna 😉

  Svara
 • Alskade bockerna. Ahhh vet inte vad det ar med Mr Grey men nagt ar det. Las och NJUT.

  Svara