Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:14 | februari 2, 2013

En skön lördag

Hej min vän. Hoppas att du har en fin helg. Vi har precis kommit hem från en mysig lunch på Relax Bay. Vi åt, barnen badade och det svalkade så skönt nere vid havet.

Vida tog sig en powernap, skyddad under sitt myggnät, i vagnen.

Man kan knappt se att Vida har ätit vattenmelon 🙂

Nu ska vi alla vila och läsa. Vi brukar lägga oss ute i salan på eftermiddagarna. Där är det svalt och skönt och man somnar lätt när man lyssnar till vågorna som slår mot stranden nedanför.

Ikväll ska vi nog ner till stranden och se på fireshowen men det kan luta mot en filmkväll också. Vi får se.

Kvällarna är väldigt lugna här på Koh Lanta. Inget skränande och fylla överallt utan mer skönt slappt häng.

Min bordsgranne igår.

Så här ser de lokala ”bensinstationerna” ut.

Multitasking 🙂 Good.. Good

Vad gör du i helgen?

Varma kramar ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “En skön lördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ljuvligt!!! Vilken resa ni gör!!

  Vi ska köpa fåtölj och längtar efter Spanien och paraplydrinkarna om två veckor och laddar inför melodifestivalen ikväll!;)

  Kram Marika

  Svara
 • Ikväll blir det MELODIFESTIVALEN häng hemma i soffan :))

  Svara
 • Hej!

  Det här är min första kommentar. Har smygläst bloggen länge. 🙂 Jag brukar säga att ”alla är idioter tills de bevisat motsatsen”. Nej, skämt och sido, så illa är det inte, men jag förstår inte att en del människor har så svårt för att acceptera att alla inte är som dem. Att det skulle finnas någon mall som alla måste rätta sig efter. Vad sjukt tråkigt det skulle vara. Jag ser det som ett stort socialt handikapp att inte acceptera andras val och åsikter.

  Själv är jag och min sambo barnfria. Och nu menar jag inte att vi har barnvakt utan vi har valt ett liv utan egna barn. Jag får leva med att detta ses som konstigt av många. Oj vad många gånger jag fått frågan om när det är dags eller fått förklarat för mig att barn är meningen med livet. ”du kommer ångra dig när du blir äldre om du inte skaffar barn”. För mig handlar inte barn om något man skaffar sig när man känner för det. Det är en gåva, ingen självklarhet. Vi har en hel drös med syskonbarn som vi kan ösa kärlek över och finnas där för dem och våra syskon när det behövs. Utan att ha egna barn tror jag att det är otroligt viktigt för barn att ha andra vuxna i sin närhet som inte är förälder eller morförälder, som de känner sig trygga med och har förtroende för.

  Vad jag egentligen vill säga är att den känsla jag får av att läsa din blogg är att ni är väldigt kärleksfulla, där ni sätter familjen i första rummet. Att ni sedan har jobb som innebär att ni kan jobba hemifrån en del och att du gör en massa jobb, även när du är mammaledig tycker jag tydligt framgått av din blogg. Att ni säkert jobbar mer än de flesta eftersom ni driver eget företag. Samtidigt som jag får känslan av att ni umgås mer med era barn än de flesta jag känner gör. Hittar på en massa roliga saker tillsammans. Att ni dessutom gör den här resan kommer troligtvis svetsa er familj samman ännu mer. Barnen får en stor dos livserfarenhet att ta med sig vidare i livet. Kan man ge dem något bättre än att rusta dem för framtiden. Så njuuuuuut av er resa. Livet är alldeles för kort för att bry sig om vad andra tycker och tänker.

  Kram från mig

  Svara
 • Ni verkar ha det alldeles underbart!! Blir så glad över att se dina bilder!
  Vi ska kolla på Melodifestivalen ikväll! 🙂
  Dottern (3½) är hos farmor och får egentid och vi ska ge sonen(2½)egentid med oss (mej och min man, pappan!!)! viktigt att passa på när man kan! By the way, tycker super mycket om eran nya hemsida!! 🙂
  Tack för en mycket givande och fin blogg!

  Svara
 • Hej där vackra, snälla, omtänksamma människa!
  Kommer på mig att jag inte hinner läsa din blogg lika frekvent nu.. Trist för den fattas mig:(

  Ni ser så lyckliga och harmoniska ut allihopa. Speciellt du❤
  Hoppas ni får ett fortsatt underbart härligt äventyr.

  Många kramar från mig❤

  Svara
 • Hej,

  För ganska länge sedan visade du fina namntavlor på din blogg. Du skrev också var man kan köpa dem. Jag har letat bland äldre inlägg men inte hittat webbadressen, skulle du kunna skriva det igen? Det är dags för doppresent till lilla kusinen och jag tycker tavlorna var så fina.

  Vänligen
  Maria

  Svara
 • Åh, har flera fina namntavlor. Di får kika in på hemsidorna och hitta ut vilken du menar 🙂

  Nindigosrum.se, babywall.se, adelroth.com.

  Kram kram ❤

  Svara
 • Följer dig varje dag och tycker ni verkar ha det helt fantastiskt. En upplevelse för hela familjen. Tänk vad mycket barnen får med sig hem genom att ha gått i skola i ett annat land. Som många andra skriver här, sätter ni barnen i första rummet, men värnar även om er kärlek tillsammans som par. Allt verkar fungera så bra, så jag tror säkert detta kommer bli något ni gör fler gånger. Det skulle jag oxå vilja göra med min familj. Vi har dessvärre inte jobb dom går att sköta på distans, men då får man ha en annan lösning :). Man blir helt klart sugen på att bryta vardagen för några veckor och bara få ”vara” med sin älskade familj. Så njut så mycket ni bara kan av detta äventyr!

  Svara
 • Hej fina!!

  Min helg är väldigt lugn, har idag köpt en ny bil 🙂 Det är det enda jag tänker göra denna helgen 😉

  Jag började jobba som förskollärare för 2 veckor sen så efter dessa intensiva veckor, dels med att komma ut som nyutbildad förskollärare, där personalen har stora förväntningar på dig, 36 nya barn, ny personal, och typ 70 föräldrar att hälsa på tar på krafterna ;P Men det är så värt det, jag älskar mitt arbete 🙂

  Ha det så bra i värmen!!

  STOR KRAM

  Svara
 • Hej
  Ni ser ut att ha det riktigt härligt, längtar efter värmen nu. Ser din fina sommarklänninng och undrar var du köpt den. Njut av era veckor i Thailand, lev väl❤
  Linn

  Svara
 • Ni ser ut att ha det helt underbart Hannah =) Njut så mycket ni kan <3
  Själva ligger vi här hemma och är sjuka igen. Jag är så trött på denna förkylningstid nu så våren får gärna komma nu.

  Kram kram

  Svara