Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | februari 20, 2013

Träning i solnedgång

God kväll min vän. Vi har precis kommit hem från en mysig middag på ett ställe som heter Slow Down.
Jag for dit med pojkarna lite tidigare i eftermiddags och Peter kom dit med flickorna lite senare. William och Mio hade fotbollsträning på stranden.
Jag satt och titta på dem och njöt samtidigt av den vackra solnedgången.

20130220-210651.jpg
Nu ska hela bunten sova för imorgon är det en lång och rolig dag.
Jag och Peter har bokat en snorkelutflykt till Koh Rok. Pojkarna har fått ledigt från skolan men ingen av barnen vet något ännu.
Det blir en överraskning när de vaknar och tror att de ska till skolan 🙂
Är allt väl med dig?
All Kärlek ❤


18 kommentarer18 kommentarer om “Träning i solnedgång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mysigt det ser ut 🙂 Själv tränade jag i tv-rummet…inte lika mysigt haha.
  Kram Lotte

  Svara
 • Hej ! Ser att ni har det underbart borta i paradiset ! Vi var på Koh Rok i december , härlig liten ö med varaner och super fin snorkling . Utanför Koh Rok så ”hittade vi Nemo ” , de är så söta ! Hoppas att ni får en toppendag !

  Svara
 • Paradis!

  Svara
 • Hej fina Hanna. Nu har jag följt din blogg så länge men sällan jag kommenterar:( Gud vilket paradis Ni befinner Er i! Njut av värmen o
  din helt otroligt fina familj, ta med alla minnen och gör om det så
  fort Ni kan. Ni gör det vi alla drömmer om, men som få vågar. All
  credit till dig/er och sedan vill jag tacka dig för en sådan helt
  otroligt härlig blogg. Du delar med dig av sådant som både är vackert
  att titta på och sådant som berör ens inre. All kärlek till dig från
  lilla mig som sitter i ett snöigt Uppsala. Kram

  Svara
 • Hej !
  Har nyligen kommit hem från underbara Ko Lanta där vi var en månad o vet precis hur fint ni har det i paradiset !Vi var också på snorkeltur vid ko rook. Passa på o njut (vi har redan bokat resa till dec/jan)

  Svara
 • Åååh, så härligt det ser ut!!
  Låter som ni kommer få en underbar dag imorgon och så roligt för pojkarna att vakna till den överraskningen 🙂
  Kramar Bella

  Svara
 • Det är en jättefin utflykt! Otroligt vatten, fina stränder och spännande att se varaner. Jag såg flera när jag var där. Bestämde mig för att ta kort på en stor som jag såg en bit bort, gick närmare och närmare och såg INTE att det låg en annan alldeles framför mig, var bara 3-4 meter ifrån när jag såg den. Hjälp! Jag fick en fin bild.
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Vi har precis bokat boende på Slow Down en vecka i december. =) Wow, vad kul! Verkade trevligt va???

  Svara
 • Det ser helt ljuvligt ut att sitta på stranden i den fina solnedgången 🙂 Åh, vilken rolig överraskning, kan tänka mig att barnen blir glada över att få åka iväg och snorkla 🙂
  Kram kram och sov gott!

  Svara
 • Ni är verkligen i paradiset! Härligt!
  Kul att ni ska överraska grabbarna <3 Kommer nog uppskattas till tusen!
  Massa kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Vad skönt att vara i paradiset ni ser ut att ha det väldigt bra. Jag har bara gråtit mig igenom denna onsdag..detta eftersom min underbara mamma ❤bara 63 år, min allra bästa vän somnat in igår i plötslig sjukdom. Ser bara henne framför mig natt som dag. Hon var vår sol i livet. Min mamma har 5st barn o vi stöttar varandra o pappa nu i denna enorma sorg. Saknaden efter henne är stor o jag fattar inte hur man ska klara detta.. Cecilia i Skåne

  Svara
 • Åh så vackert!!
  Och om bara fem ynka små dagar så får jag oxå köra strandträning, ofattbart lyxigt känns det!

  Svara
 • Ah, Koh Rok er FANTASTISK!! Vi var der to ganger på våre to uker på Koh Lanta i januar. Helt utrolig snorkling, vannet er krystallklart, sanden er som potetmel.
  Vi brukte Lanta Garden Hill, og de anbefales på det varmeste.
  Vil dere se varaner finnes det mange av dem rundt toalettene der 😉
  GOD tur! 🙂

  Svara
 • Gud vad mysigt ni verkar ha det !! Jag har inte läst alla inlägg i din blogg innan resan så jag visste inte att ni skulle iväg. Hur länge har ni planerat detta i familjen ? Verkar vara en toppengrej att göra tillsammans så länge.
  Jag håller på och läser femtio jag också. Ska nu börja på sista delen… de andra två läste jag ut, precis som du, supersnabbt. De är såå bra och beroendeframkallande att läsa hela tiden.
  Ha det fortsatt underbart där ni är =) !

  Svara
 • Hej på er
  12 april 2012 gifte vi oss på stranden nedanför Slow down. Precis vid ”revet” bakom fotbollsspelaren. Ni får gärna hälsa till Peo och Agneta och alla andra från Anna och Tommy 🙂
  Gud va härligt att se att ni har bra.
  Kram Anna Norberg från Härnösand

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Har helt missat vart på Koh lanta ni bor och Vid vilken strand?
  Fortsätt ha det mysigt!
  Kram

  Svara
 • Can I just say what a relief to search out someone who truly knows what theyre speaking about on the internet. You positively know the way to convey a difficulty to gentle and make it important. Extra individuals have to read this and understand this side of the story. I cant imagine youre not more fashionable because you positively have the gift.

  Svara
 • I entered the frontiers faithfully each week of entries-* (nada) and absolutely no contact back from Marlboro after I sent a stamped request to”Marboro Winners List” for a rundown on all winners in the ”Frontier Sweepstakes. Out of deferrence the (per the rules) does state that a list will be provided after 6-1-09. I’ll let you know- later gent

  Svara