Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:28 | februari 24, 2013

Strandhäng

God söndag min vän. Hoppas att du har en fin helg och är vid gott mod.
Här är det fortfarande mulet. Har fått veta att det kommer vara mulet fram till tisdag. Då ska solen titta fram igen. Det gäller att pressa, pressa, pressa den sista veckan 🙂
Igår kväll var vi på en restaurang som heter Thai Cat. Har varit där tidigare också. Den ligger på stranden och maten är god. Framför allt så går det fort att få maten. Vi åt färsk fisk och räkor som de grillade med bakpotatis och grillad majs till.
Hade på mig den bruna klänningen som jag köpte på marknaden igår. Tycker den var riktigt fin.


Får man ett litet leende?


Ja! Sötaste Vida.


MiniMoj.


William och Mio går runt med sina pojer hela tiden. De har blivit riktigt duktiga och har uppvisningar på kvällarna. I fredags med eld!


Liv hittade några kompisar.


Igår fick jag en nytt armband av William. Han var så glad över vår tur till Koh Rok så han överraskade mig med en present.

Ett sött rött armband med fjärilar och silverkulor.


Ikväll är det Melodifestivalen för oss. Ska bli kul att se vilka som är med. Har ingen koll alls. Läser inga svenska tidningar så det är en surprice varje söndag 🙂
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤
 
 


16 kommentarer16 kommentarer om “Strandhäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vackra du! Har ni testat utflykten jeepsafari med djungelvandring till koh lantas vattenfall? Funkar super med killarna 🙂 finns också en annan tur där ni kan ta med hela fam där man får se massor av koh lanta, rida elefant genom djungeln, se gummiplantage och besöka nationalpark .. Titta på fritidsresors hemsida om ni är intresserade så kan ni läsa om dessa där, med tanke på att dom blev så lyckliga över den andra utflykten 🙂 kram

  Svara
 • Vilka fina bilder på dig och Vida. Din klänning är verkligen fin och vad brun du är…underbart, tack för att du delar med dig så generöst av er resa. Vilket äventyr! Bra gjort att förverkliga en sån dröm.
  Ha nu en underbar sista tid.
  Kram jessica/kUngsbacka

  Svara
 • Åh vad snygg!!!

  Svara
 • Berätta gärna vad du tyckte om första numret i Mellon. Oh my god är i min respons. 😛

  Svara
 • Hej där på andra sidan jorden.Det ser så fint ut på stranden och du är helt otroligt fräsch.den bröllppstidningen som du är med i får mig lust att gifta mig iallafall fall att köpa tidningen!Kram till dina fina barn.

  Svara
 • God Middag fina du.Kväll hos er nu ju.Underbara foton på er allihopa. Så brun du är Hannnah.Du ser så välmående och harmonisk ut.Tror detta har gjort dig riktigt gott.Här är det kallt och snöar gör det.Inget kul alls.Det har varit en lååång Vinter.Nu ska jag fixa fika inför Födelsedagskalas idag.Ett år äldre men inte känner jag mig som 56 ;))det måste ha blivit fel någonstans,jag känner mig inte en dag över 35 haha.Ha en fortsatt härlig Söndag.Puss på dig och familjen.

  Svara
 • Stort Grattis 😀 hoppas dagen blir fin

  Svara
 • Å, vad vackra bilder och vad brun du är! Håller med de övriga i kommentarsfältet, att denna resa har verkligen gjort dig gott. Idag skiner solen lite i Götet, men nu vill jag ha vår o sommar. Kramar till hela din fina familj

  Svara
 • Härliga bilder du bjuder på. 🙂
  Klänningen är supersnygg!!
  Kram. ♡

  Svara
 • Hej Hannah! Vill bara sæga att du ær super, super vacker i den klænningen o alldeles brunbrænd!! Du ser ut att må vældigt bra! Njut sista veckan!!:) Kram en ngt blekare:-) Jennie

  Svara
 • Så snygg klänningen var, bra köp! 😉
  Vilken fin gest av William att ge en sådan fin present till dig som tack för utflykten. Dina fina barns framtida partners kommer alldeles säkert att få mycket kärlek, omtänksamhet och uppvaktning 🙂
  Hoppas ni tycker Melodifestivalen var bra!
  Kramar

  Svara
 • Hej, jag oxh min kompis kommer till koh lanta på fredag. Är det lätt att ta ut pengar där? Tänkte så att jag slipper att ha allt för mycket kontanter på mig på planet. Kram Josefine

  Svara
 • Ja, det finns ”bankomater” lite överallt 🙂
  Kram

  Svara
 • Ni är så fina allihopa!!!! 🙂

  Svara
 • Hej! Jag ville bara säga att klänningen är så hiiiimla fin! Passar dig bra, så brun och fräsch. Tyvärr är jag lite mesig när det gäller mönstrade kläder, jag hade nog inte ens vågat prova en sån klänning. Men nu när jag ser dig och hur fin du är så blir jag så sugen på en sval långklänning och en promenad på stranden 🙂 Tack för alla fina bilder!

  Svara
 • Såå vacker du är, det riktigt strålar om dig!

  Svara