Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | mars 8, 2013

Schlager och klädtips

Hej min vän. Härligt att det är fredag. Har du några roliga planer inför helgen?
Jag hade bjudit hem Niiinis och hennes familj för schlagerfest imorgon. Tänkte laga något gott och tvinga alla att ha paljettkläder på sig och titta på finalen på TV 🙂
Men jag fick veta idag att Peter i smyg ordnat biljetter till finalen! Det blev lite ändrade planer. Får bjuda hem Nina med familj idag istället. Har redan bestämt min schlageroutfit inför imorgonkväll. Paljetter så klart.
Har saknat att ha på mig ordentliga kläder och skor… hur konstigt det än må låta 🙂
Apropå kläder så har en kompis till mig öppnat en grym lyxoutlet på nätet OCH klädmärke. LXLS Luxury Outlet. De säljer de finaste och dyraste märkena som t ex. Marc Jacobs, YSL, Balenciaga och Alexander Mc Queen till 50-80% rabatt. Alltid!
Älskar deras egna märke LXLS Collection. Stilrena palgg som påminner om Filippa K och Acne. Precis min stil.Kika in på deras hemsida HÄR! och fynda 🙂

Nu ska jag nog klä mig och bege mig ut på en promenad. Behöver frisk luft och vårsolen i ansiktet.
Önskar dig en fin dag.
All kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Schlager och klädtips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh, ha det så kul imorgon! 🙂 Åker upp till fjällen imorgon bitti, tidigt, så när vi väl ha kommit upp så laddas det med hemlagad pizza framför tv:en och Mello. 🙂
  Ska definitivt ta en tjick in på hemsidan!
  Njut av vårsolen! Kram

  Svara
 • Hej Hanna,
  Välkommen hem! Ni kommer att få så himla roligt på Mello imorgon. Det är alltid så stämningsfullt och roligt på finalen. Har själv gått tre gånger.
  Jag och min familj har bokat Mias hus (samma som ert) på Koh Lanta i slutet av året för två månader.
  Jag har två döttrar i samma ålder som dina. Jag skulle gärna vilja veta om det är något speciellt som du rekommenderar att vi tar med oss, som exempelvis inte finns i huset/området? Tips av alla dess slag mottages tacksamt om du har tid och lust. Du kan gärna maila mig.
  Tack för en fantastisk blogg!
  Kramar

  Svara
 • Undra om jag är den enda som inte kollar på Mello 😉 Tycker det har blivit värdelöst på senaste åren. Men jag får ändå hoppas rätt låt vinner 😀
  Kram Lotte

  Svara
 • God Fredag Hannah.Grattis på kvinnodagen,du är en så varm och go tjej Hannah så därför hoppas jag du blir firad idag.Så roligt att ni ska gå på schlagerfestivalen,är bara liiite avis haha.I Skåne skiner solen men tyvärr ganska blåsigt.Hatar blåst;) Idag blir det mest att slappa i soffan och i morgon bär det av till fina Köpenhamn till familjen.Jag hoppas ni får en trevlig kväll med Nina och hennes familj.Puss o kram på dig.

  Svara
 • fy va kul å gå på ”riktiga” imorgon å se vem som vinner. Vi ska gå ikväll, jag min svägerska å våra sammanlagt 4 ungar. Ska bli jättekul Så nu ska jag bara stå ut sista halvtimmen på jobbet å sen dra hemmåt å för-parta lite med ungarna:)
  Hoppas ni får en mysig kväll ikväll och imorgon….. å så måste vi ju ses snart ju:) Kram kram

  Svara
 • Å vad skoj o kolla live, vi ska bjuda hem goa vänner på 3 rätters, vi betygsätter maten o även låtarna:) Vi har alltid en klädkod också:) Temat är glitter o glamour, så vi får väl se:) Trevlig kväll!!

  Svara
 • Hannah!
  Jag är segast att kommentera men här läser jag fortfarande varje dag. Jag gillar din inställning till livet. Det är för kort för att inte göra det så bra som möjligt. Älskade att följa er i Thailand. Har tittat på ställen och skola ifall vi skulle komma iväg. Tveksamt men drömmen finns. Däremot led jag verkligen med er när ni var matförgiftade. Huh!! Hur funkade det med barnen och magarna? Nån bild så diskade de ute och så var de och klappade apor. Jag är säkert överdriven i min tanke eftersom du inte kommenterade det som något negativt. Till sist,
  Välkomna hem! Ha en fin helg!
  Kramar

  Svara
 • Har sagt det innan och säger det igen – vilken man du har ♥
  Så mysigt att få gå på mello i morgon!
  Ha en härlig fredag ♥

  Svara
 • Blev medlem på denna lyxsida och INTE är det priser för vanliga arbetande männsikor!!!

  Svara
 • Den klänningen var ju hur snygg som helst! Den skulle vara jättesnygg på dig tror jag. Tyvärr skulle jag se ut som Barbapappa i den med mina höfter 😉

  Svara
 • Han är duktig på att överraska Peter, vad roligt att få se finalen live! 🙂 Jag skall få hem några tjejer på mellomys imorgon, men här är det raka motsatsen till paljetter som gäller, vi skall köra på mjukiskläder och hämtpizza + en massa andra godsaker 🙂
  Hoppas ni har en mysig kväll tillsammans med Nina och co.
  Kramar!!

  Svara
 • Åh vad roligt!! Vi ska också dit!!! Hoppas vi ses där, jag lovar att komma fram till dig i så fall!
  Kram!

  Svara