Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:34 | mars 9, 2013

Tidigt morgon

Godmorgon min vän. Vida är den enda som känner av jetlagen. Hon sover oroligt och vaknar tidigt. Och jag som bara vill sova får glatt sitta här och underhålla Vida.
Förhoppningsvis vill hon sova om en stund 🙂 Snälla Vida.
Igår var mina älskade och efterlängtade Mammi och Gunnar och hälsade på. De hade med sig deras nya lilla, söta hund Aston som de köpte efter att Bosse dog. Mysig att träffa dem och se dem glada.

20130309-064053.jpg
Det är verkligen en stor sorg när ens hund eller annat djur dör. William kan fortfarande gråta över sin hamster som dog förra åter tidig höst. Fint när barn älskar ett djur.
Nä nu ska jag göra mig en kopp kaffe så jag inte somnar 🙂
All Kärlek ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Tidigt morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jobbigt att lillan inte vill sova på morgonen. Mina charmtroll har alltid varit morgonpigga. Sovmorgon är om man får sova till halv 7-7 🙂
  Hoppas hon somnar om så du får en lite lur.
  Kram

  Svara
 • Det är förfärligt när ens husdjur lämnar in. Jag lovade mig själv att aldrig mer utsätta mig för det, men saknaden efter en liten kompis blev större så…..Att leva utan hund funkar inte för oss. Vilken söt liten Aston och mami. Kram Mia

  Svara
 • Hej vackraste Hannah!
  Välkommen hem! Isch stackars lilla Mio, och dig!
  Jag är precis som dig, och känner mig hemsk när jag knappt kan hjälpa mina barn (är ensamstående).
  Nu har jag en fråga som du kanske inte alls vill svara på…tycker inte någon vill prata om det 🙁 jag vill prova botox vid mina ögon och restylane, vill gå till dem som är bäst på det i Stockholm (jag bor 20 mil utanför….) vill därför inte åka så långt och komma till fel.
  Men ingen verkar vilja tipsa om vem som är bäst att gå till, alltså vem som gör det snyggast. vissa ser man ju inte direkt att dem har gjort någonting, dem är bara snygga! Men vissa ser man ju direkt att dem gjort något. Du Hannah kanske inte har gjort något själv men jag menar att du el kanske dina läsare vet ändå??
  Ska också vid något tillfälle operera min näsa och också där undar jag ju vem jag egentligen ska gå till. Känns inte som att det räcker med konsltation, vill veta av någon som har erfarenhet. Förlåt detta kanske jag skulle fråga om på din mode sida? Stor kram i alla fall till dig och tack för en sån fin blog som är fin att följa!

  Svara
 • Ja, förhållandet djur-barn är underbart. Min Em gråter fortf av saknad av sin hamster NumNums som dog för över 1 år sedan 🙁

  Svara
 • Åh ska ni på Mellon!! Här blir det att se den från soffan….
  Kram, Carina

  Svara