Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:41 | mars 19, 2013

Glada Bebben är tillbaka

Hej vacker. Snöar det hos dig också? Här är det helt vitt och stora lapphandskar dalar ner från himlen. Vad hände med våren?
Vi kom hem igår eftermiddag, tidig kväll. Resan gick bra och lätt. Liv och Vida, även pojkarna, har inga problem med att åka bil långt. Inget knot alls.
Peter såg RAW på Göta Källare igårkväll så det var bara jag och barnen hemma. Efter middagen som var ett hopkok av det som fanns i kylen somnade vi alla i samma säng 🙂

Vida har avslutat sin penicillinkur och är helt frisk. Hon har sovit hela natten från nio till åtta. Äntligen!


Glada Bebben är tillbaka.


Önskar dig en fin dag.
Kram ❤


7 kommentarer



7 kommentarer om “Glada Bebben är tillbaka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej hanna!
  välkommer hem från resan:-)
  nyfiken om du har lust att skriva lire om dina/era rutiner kring barnen när de var små. Vida är lite yngre än min lilla tjej. Sover Vida i sin spjälsängen hela natten från 21-08 som du skrev. Gjorde du/ni nå speciellt för att få henne att sova hela natten. Dins andra barn var de likadant med dem? äter Vida på natten?
  Känner att du är lite av en expert på området med fyra härliga barn:-)
  Ha de gott och håller med att Nu får våren komma, kram!

  Svara
 • vad lustigt! trodde nästan korten på vida, var hemma hos oss…vi har exakt samma rosa docksulkyvagn samt ullareds shoppingvagn som alltid står framme o kommer med på alla kort 🙂 fast så ser det kanske ut hos 90% av alla barnfamiljer i sverige?! 🙂 Ha en mysig dag fina du!

  Svara
 • Härligt, som man längtar efter sina gamla, bra, inkörda rutiner. Håll er friska nu och vila ut 🙂 Jag är själv glad för att valparna sovit första natten själv på nedre plan, jag slipper alltså ligga på madrass bredvid dem och kan åter igen, efter flera veckor, sova i min säng:-)
  Kram jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Tusen fötter under soffan

  Svara
 • Vad härligt att barnen inte har några problem med långa bilresor, det blir så mycket enklare att åka iväg då :)Och skönt att se att den glada (friska) bebben är tillbaka, härliga Vida som sprider ett leende till oss läsare 🙂
  Hoppas ni får en bra dag trots vintervädret!
  Kram kram

  Svara
 • God Tisdag Hannah. Nej än så länge ingen snö även om dom lovat länge nu. Men däremot full storm. Ska vi aldrig få Vår ? Så skönt att lilla Bebben är frisk igen. Hon är ju så söt och ett riktigt litet charmtroll. Jag ligger nästan pall här med ett envist ryggskott:( sedan i Lördags. Du får ha en fin dag söta du . Puss o kram

  Svara
 • Tummen upp för glada bebben!!!

  Svara
 • Härligt att hon e frisk lilla vida, det gör ont i hjärtat när de är sjuka. Hemma är det stortjejen som legat i feber flera dagar, ynklig som en liten bebis:). Ska hem å ta hand om henne nu. Kram på er!!

  Svara