Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:27 | mars 19, 2013

Nytt ansike

God kväll min vän. Middagen är avklarad och nästan alla barnen sover. Det blev laxpaket i ugnen med ris och sallad till det. En enkel rätt som alla gillar. Det var dessutom jättebra erbjudande på färsk lax på matbutiken.
Idag köpte jag lite nya krämer och serum till ansiket. Jag provar på alla möjliga olika märken. Har ingen specifik som jag bara använder. Jag kör allt från Clinique och Clarins till Yves Rocher och apotekets Vichy.
Nu är det dags att prova på finska Lumene. Har tidigare använt några deras produkter men inte dessa.
De här ska vara riktiga rynkdödare 🙂 Eller i mitt fall kanske förebygga dem.

Dag- och nattkräm.


Ögonkräm och serum att ha under dag- och nattkrämen.


Jag brukar ju tipsa dig om sådant jag gillar.
Har du någon bra produkt för hud och hår som du rekommenderar mig?
Godnattkram ❤


31 kommentarer31 kommentarer om “Nytt ansike”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Du och din man verkar ha mycket pengar. Vad är erat framgångsrecept? Fin blogg också!!

  Svara
 • Tyvärr är det ju solen som får vår hy att åldras. 70 % av hudens åldrande kommer från solen sa min hudterapeut. Så vill du inte ha rynkor sluta sola :-)Jag är idag 55 och har inte solat på 25 år.Går på ansiktsbehandling 1 ggn i månaden. Hon brukar säga att jag har bättre hy än dom som är 35 o kommer hit.Solbränd eller rynkor :-)Jag har gjort mitt val och så behöver man inte vara rädd för hudcancer heller.

  Svara
 • Jag rekommenderar ansiktsprodukter från Estelle & Thild. Bästa jag provat, och så snällt mot hyn. Kul att det är ett svenskt företag, och ekologiskt certifierat. De har bra produkter för barn/baby också, som du kanske redan har provat.

  Svara
 • Jag testar Dermalogica just nu och trivs bra.
  Gillar mer naturliga ämnen till min hy, eftersom vi ändå utsätter oss för så mycket skit hela dagarna med smink, sol och mycket annat.
  Men rynkdödare skulle vara intressant att veta om den funkar. Recensera gärna.

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag använder Dermalogica. Har gjort det i fyra år nu tror jag. Går på ansiktsbehandling var 6e vecka. Det gäller ju att förebygga, så man ser ut som 40 när man är 50, och inte som 75 😉
  Fast det problemet lär väl inte du ha ändå :-))

  Svara
 • Håret är verkligen marrocanoils produkter !! Använder själv Mary Kay till ansiktet, men det finns nya fina ekologiska produkter som skall vara super bra 🙂
  Kram

  Svara
 • Rekommenderar decleor! De tar verkligen priset. Har alltid slarvat ibland med rengöring men nu känner jag att jag går miste om en ”kur” för ansiktet om jag gör det, så jag har på köpet blivit duktigare på att ta hand om huden.
  Gällande hår, du skriver inte om vilken typ av produkt du vill ha tips om, men om jag fick välja en av mina hårvårdsprodukter att inte leva utan så skulle det vara REF dry champo 204. Jag har mer än halverat antalet hårtvättar tack vare denna produkt. Det blir verkligen som nytvättat, fast med bättre volym som bonus.

  Svara
 • Jag tillhör den där lättlurade kunden..varje gång jag är och gör ansiktsbehandling eller är på spa ( ca 1 gång/månaden) så går jag därifrån med något. Sen använder jag det ett tag och sedan byter jag. Tror nog att meningen är att man ska hålla sig till en serie i taget, under längre tid ??
  kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Vuxenblöjor och Missionären

  Svara
 • Jag körande kanebo sensai underbara krämer
  Sen körde jag md formulations mot pigmentfläckarna,
  Super bra. Trodde aldrig det skulle fungera men det var
  Bra grejer:))

  Svara
 • Jag kör kanebo sensai underbara krämer
  Sen körde jag md formulations mot pigmentfläckarna,
  Super bra. Trodde aldrig det skulle fungera men det var
  Bra grejer:))

  Svara
 • Jag rekomenderar dig Estelle och Thild. Helt underbara produkter för torr och känslig hy. Såg även nyligen att Sofi Fahrman tipsade om dessa:) Har även en annan favorit. Även den från apoteket. Eucerin-serien. Fantastiskska krämer.

  Svara
 • Hej!
  Exuviance bästa som finns i hela världen.
  Ha de!

  Svara
 • Hej! Vill bara säga att du har en jättefin blogg som man blir glad av att läsa. Kanebos´s produkter använder jag och tycker de är helt fantastiska allt från rengöring, krämer och puder.

  Svara
 • Hej!
  När vi öppnade vår salong hösten 2011 tog vi in ett märke som va rätt nytt på marknaden. Kevin.Murphy Kan varmt rekommendera det, de har miljötänk, doftar underbart, fritt från parabener & sulfater och är grymt bra! Speciellt på tunna skandinaviska hår då ingen av produkterna är tyngande! http://kevinmurphy.com.au/
  Ha en bra dag! Kram

  Svara
 • Hej
  Jag provar och byter oxå ut mina krämer. Har ofta olika märken. Just nu Mene Moy nattkräm och dagkräm M.d. Inte så nöjd med dagkrämen dock. Du har inte lust att skriva ut priser på produkterna?
  Kram

  Svara
 • God Morgon fina Hannah.Som jag sagt innan så finns det inget bättre än Dermalogica och Jane Iredal. Grymma produkter enl. mig då 😉 Just nu använder jag Bed Head Tigi schampo och conditioner.Jag har även använt Kevin Murphy som doftar helt underbart.Lite dyra produkter men väl värt pengarna.Jag köper ofta på mig från Usa när min syster ska komma hem där det är mycket billigare.Idag har vi fått lite pudersnö på marken.Hoppas det försvinner snabbt.Nu vill man ha VÅR eller hur? Min rygg är inget bättre kan knappt varken gå eller stå ;( Så det blir ingen träning denna veckan för min del.Hoppas du får en fortsatt fin dag .Puss o kram och massor med kärlek.

  Svara
 • Hej Hannah,
  Sitter här och väntar på vårt tredje barn. Har gått 7 dagar över tiden i dag och börjar bli lite less. Magen är i vägen hela tiden, jag sover dåligt och jag har dåligt samvete för att jag inte orkar med mina pojkar. Känns som att jag bara säger nej till dem precis hela tiden… Håll tummarna för att den lill* där inne vill komma ut snart! Tur i alla fall att man har lite sällskap av din blogg:-)
  Hur som helst. Vill tipsa om ett märke som heter Aveda. De har en frisörsalong i Stockholm där man kan klippa sig samt köpa deras produkter. Dock är de hutlöst dyra här i Sverige så jag köper allt mitt via http://www.lookfantastic.com. Det är en brittisk hemsida som har MASSOR av märken och nu när pundet är så lågt så är det så fantastiskt kul att shoppa där! Tar ca en vecka att få grejerna. Från Aveda använder jag shampo, balsam, hand-, och fotkräm. Det bästa jag använt till håret och de absolut bästa krämerna till händer och fötter! Går inte att få tag på något annat i samma klass! På samma site kan man även köpa Burt’s Bee som jag använder till barnen. Gå in och kika för det är verkligen värt att beställa hem saker!
  Hoppas du får en fin dag i snöyran….
  Stor kram från en väntande mamma…

  Svara
 • Hej Hannah, om du vill ha en rekommendation för håret så prova Nashi argan, heeeeelt underbara produkter. Lite dyra men de är så dryga så det jämnar ut sig, dessutom så doftar de ljuvligt.
  Ha en bra dag i snövirvlarna!!

  Svara
 • Det finns två produkter jag antvänt i åratal och kommer aldrig aldrig sluta med, (slutas de tillverka dessa kommer jag ta alla pengar jag har och köpa upp ett lager som räcker livet ut, så bra är de ;)Dessa två peelingar är ej tillåtet att inte använda…:)))
  1 använd varje morgon Dermalogicas Daily microfoliant
  2 två dagar i veckan (eller 1 dag) byter jag ut microfoliant mot Dermalogicas Multivitamin thermafoliant
  Du får en hy som är lenare än Glada Bebben;) Lovar!!! Antingen tar du lite ljummet vatten med thermaf. eller så tar du den utan vatten om du är extra torr eller tråkig i hyn.
  Annars växlar jag hela tiden, nu provar jag Restylane hela serie och den verkar lovande, men byter aldrig ut dessa två peelingar <3
  Värt att prova!
  /Love Malinapralina

  Svara
 • Hej
  De absolut bästa är klart Clarins
  Prova nya double serum, du kommer inte bli besviken 🙂

  Svara
 • Hej!
  Tack för en fin blogg! Jag är hudterapeut och har provat det mesta innan jag fastnade för Nu Skin, de bästa och mest effektiva produkterna på marknaden, man ser skillnaden efter fem minuters behandling! Har du funderingar så får du gärna återkomma. Kram och ha en underbar dag!

  Svara
 • Image Skincare Vital C gör underverk för min hud!

  Svara
 • Bioline har fantastiska produkter!! Dyra men dryga! Och när vi pratar om hår rekommenderar jag L’anza och Nashi hairoil 🙂

  Svara
 • Kan rekommendera finska dermoshop https://www.dermoshop.com/se/ . Man får beställa på nätet så kommer det hem på posten. Hur smidigt som helst! Bra och prisvärda produkter! Väldigt dryga också! Går att beställa till sverige med!

  Svara
 • Jag har testat det mesta inom hudvård, men blev heelt såld när jag hittade Ann-Marie Börlinds produkter. Jag använder själv produkterna från LL-serien. Det är naturliga och biologiska produkter. Näring för huden!! Jag kan varmt rekommendera dessa produkter!

  Svara
 • Oriflame har jag fastnat för! Det är mycket bra produkter (till kvinnor, män, killar, tjejer, barn – verkligen alla) för bra priser. De kan ha dessa priser för de tillverkar alla produkter själva i egna fabriker.
  Företaget är svenskt och funnits på marknaden sedan 1967!
  Mejla mig på [email protected] om du vill prova.
  Det finns en enda buktik hela världen, vilket ligger i Stockholm annars säljs det via katalog.

  Svara
 • Hej Hannah, för trött o livlöst hår kan jag rekommendera J BeverlyHills schampo i platinum serien. Schampot heter purity och balsamet nourish. Det kostar så smakar kan man väl säga, ca 450-500kr styck men jädrans vilket hår man får! Det är mitt bästa tips någonsin jag kan ge en annan.
  Ha det gott.
  kram!

  Svara
 • Var köpte du Lumeneprodukterna? Aporeket? vilken prisklass ligger de?

  Svara
 • Hej,
  Jag har köpt mina på Kicks. De ligger i mellanprisklassen.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Jag har alltid smink med solskyddsfaktor i och är aldrig i solen (sitter i skugga el under parasoll på stranden). Det tror jag är ett bra tips för att undvika rynkor.
  När jag var tonåring solade jag solarium och låg ute och pressade men i 20-års åldern började jag må dåligt av att vara i solen, tyckte det blev för varmt helt enkelt, så sen dess solar jag inte. Tror det har haft bra effekt på min hy för jag ser mycket yngre ut än alla jag känner som är i min ålder (är medveten om att det låter rätt skrytigt och ofint). Jag röker inte heller och dricker nästan aldrig alkohol. Helt ärligt tror jag såna saker påverkar mycket mer än krämer fast det är så oerhört tråkigt att höra 😉 Man vill ju kunna gå ut och köpa en lyxig kräm och tro att den ska fungera!
  Men jag har några favoritprodukter också, kanske har de bidragit till att min hy hållit sig ung? Jag använder bara Dermalogica till ansiktet sedan 2007, jag har cleanser, mist och skin smoothing cream. Men det finns förstås olika krämer beroende på hudtyp. Jag tycker de är fräscha och luktar gott och jag får inte finnar av hudkrämen vilket jag brukar få om jag provar annat märke. Jag brukar dock varva med att tvätta ansiktet med Lactacyd. Jag använder i princip aldrig masker eller specialprodukter och har bara varit på ansiktsbehandling en gång i mitt liv. Jag tror på less is more. Innan jag använde Dermalogica brukade jag inte vara nåt särskilt märke troget utan har använt både dyrt och billigt. Till kroppen använder jag bara Nivea Q10, jag tycker det är den enda body lotionen som ger en synlig effekt av att tighta till huden. Sen använder jag andra ibland för doften eller lyxkänslans skull. Men Nivea Q10 är den enda som fungerar. Den är jättebillig så den är värd att testa för att se om nån håller med mig 😉

  Svara
 • Hej hannah! Jag skulle defenitivt rekomendera Decléor! Lite dyrare men mycket drygt och otroligt bra. Deras nattbaume (kräm) går inte att byta ut mott nått annat! Jag rekomenderar dig att använda produkter från deras ”expression de lage”-serie, motverkar och bekämpar rynkor för 30+. De är också anpassade efter vårat samhälle då de innehåller ingredienser som skyddar huden mot föroreningar. Ha en riktigt trevlig helg! kram från sandra p.s jag tycker du är hur mysig som hellst. 🙂

  Svara