Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:42 | mars 20, 2013

Ett G i baken

Wow, vad många bra tips på hud- och hårprodukter. Bra att vi kan tipsa varandra. Tack!
Jag har varit iväg på BVC med Vida nu på morgonen. Kombinerad 6 och 8-månaderskontroll. Hon fick sig en godkändstämpel i baken 🙂
Hon utvecklas som hon ska och följer sin kurva när det kommer till vikt och längd.
Har dock ett väldans sjå med att få henne att äta riktig mat. Ett tag gick det bra men nu spottar hon ut allt. Låter henne prova mycket själv, gegga och plocka med småbitar av mat för att få henne intresserad. Men hon gillar sin flaska med ersättning allra bäst. Den lilla damen är envis men ger sig nog snart.

Nu när jag är hemma i Sverige så har jag börjat skriva på min Modeblogg igen. I alla fall ett tag. Kanske jag gör som innan och blandar allt i denna bloggen. Har inte riktigt bestämt mig.
Fick många frågor om min skjorta som jag hade på mig i helgen så jag har skrivit om vart man kan hitta den och liknande. Du hittar min blogg under Mode eller enklast bara klickar HÄR!
All Kärlek ❤


20 kommentarer20 kommentarer om “Ett G i baken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför umgås du inte med din syster och hennes barn längre? Vore det inte bättre att bara skriva att ni är osams !?

  Svara
 • Vi umgås inte speciellt mycket för vi har olika umgängen och bor långt från varandra. Barnen däremot träffas ofta. I så fall är min man och de flesta av våra vänner också ovänner med sina syskon för få av de umgås med sina syskon regelbundet.

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag har precis samma problem med min lilla flicka, hon bara spottar ut all mat, även gröt…
  Är lite nyfiken på hur mkt ersättning Vida får och hur många ggr per dygn äter hon?
  Snällt om du ville svara!
  Kram Tessan

  Svara
 • Har precis samma problem med att få i våran lilla tjej riktig mat. Hon spottar ut nästan allt vi ger henne. Välling och gröt går ner.. Och fruktpureer. Men börjar bli riktigt less på detta. Hur ser Vidas mat schema ut på en dag? Äter hon bara ersättning eller ger ni henne välling, gröt mm också? Du får mer än gärna skriva om det eller svara mig, skönt att veta att man inte är ensam om detta problem. Kram på dig

  Svara
 • Hej!
  Trist att Vida ej äter!
  Har du prövat att blanda ersättning i hennes mat? Då känner hon ju en bekant smak. Så gjorde jag med mina gossars mat. När vi gjorde deras puré mat (mosade potatis/morot/kött el fisk t.ex) så istället för att blanda det med vatten satte vi i ersättning. Menar ej att vara ngn pekpinne människa nu. Men pröva om du ej gjort så tidigare.

  Svara
 • Hon är för söt lilla Vida. Äter gör hon tids nog 🙂

  Svara
 • Hej!
  Det ger sig nog tids nog med Vidas mat, sånt brukar lösa sig plötsligt och då undrar man varför man oroade sig så 🙂
  Ja, snälla, slå ihop dina bloggar igen, mycket enklare när man vill läsa allt du skriver!
  Kramar

  Svara
 • Carina- Hannah kan väl inte förstöra sin perfekta image 😉

  Svara
 • Sådana som du roar mig verkligen. Jag har skrivit om depression, skitigt hus och annat som jag skulle hoppat över om jag var ute efter den perfekta image du pratar om. Men när jag äntligen mår bra igen och trivs med mitt liv då retar sådana som du upp dig. Du vet nog lika väl som jag varför du retar dig på folk som mår bra.
  Kram.

  Svara
 • Hej! Skulle vara roligt att höra vad du gör när du inte är mamma ledig?
  Kram

  Svara
 • Hej,
  Jag är agent för Joolz barnvagnar och driver FEMME genom mitt bolag. Sedan gör jag diverse tv-jobb och ibland lite konferencier-jobb. Men Joolz och FEMME tar mesta tiden.

  Svara
 • Ska du också operera bort dina bröstimplanat som din syster min dotter är sjutton år hon har inga bröst hon har turner syndrom hon säger att hon duger presis som gud har skapat henne men jag är orolig…..

  Svara
 • Jag gjorde min bröstförminskning 1999. Tröttnade redan då 🙂

  Svara
 • Skönt att allt stod bra till med sötnosen, hon är ju bedårande fin lilla Vida! <3 Hon kommer nog snart bli intresserad av mat skall du se 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kramar

  Svara
 • Usch, det där med mat är ett gissel!! Och tänk att vi helt enkelt inte kan acceptera att inte veta varför du och syster inte umgås så mycket längre!!!??? Hur vi än vrider och vänder på det, kan jag inte se hur vi har med det att göra. Sams eller ej, det är ju er ensak.
  Natti natti!

  Svara
 • Ja nåt har hänt mellan systrarna Graaf … Synd för barnen.

  Svara
 • Synd om barnen? Tänk vad du vet mycket. Barnen träffas ofta med tanke på avståndet.

  Svara
 • Hej finaste Hannah!
  Såg att du tipsa oss om en ansiktskräm och då tänkte jag tipsa dig och alla andra här om produkter som kommer från (min kärm) heter det, dom har naturliga saker i sina produkter, vilken är toppen så man slipper silicon och paraben och annat skit! 🙂
  Jag har haft jätte torr hud både på ansikte och kropp men sen jag börja med dessa krämer är jag baby mjuk! Roskrämen och läppkrämen är mina favoriter just nu! Kika in på http://www.minkram.se

  Svara
 • Hej, jag har en önskan att du blandar allt på denna bloggen. Känns ”onödigt” med en modeblogg. Det var ju så bra innan 🙂

  Svara
 • Vad bra för barnen. Synd för systrarna då.

  Svara