Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:55 | mars 27, 2013

Vackra smycken och trygghet

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. Det är redan Skärtorsdag imorgon 🙂 En långhelg med vänner, familj, gemenskap, god mat och lite fest, väntar.
Här hemma är allt mycket bättre. Har sovit helt okej då Vida sovit hela natten i sin säng utan att vakna allt för många gånger. De tre senaste nätterna har hon tvunget velat sova på mitt och Peters bröst. Vi har turats om. Hennes öron har gjort så ont så hon har vägrat att ligga själv hur mycket jag än bullat upp med kuddar.
Idag är hon feberfri och pigg. Tack och lov. Det är ju så jobbigt när de små är sjuka. De är så ynkapynka och det gör ont i mammahjärtat. Sedan är det fruktansvärt jobbigt att inte få den sömn man behöver. Jag måste ha min sömn för att hålla humöret och tålamodet uppe.
Igår när jag var som tröttast och själv började känna av febern så kom ett paket.
Ett efterlängtat och glädjande paket.

En ask med glädje 🙂Har ett vackert halsband sedan tidigare och Vida har ett baby flower bracelet.


Jag älskar den här typen av enkla smycken gjorda med kärlek och ett budskap bakom.
Emma skapar allt för hand och håller varmt om filosofin att man ska ge tillbaka. 10% av vinsten kommer alltid att ges till välgörenhet. När du tar emot eller köper smycken från Emma Israelsson samling, har du även gett en gåva till någon i nöd.
På varje unikt smycke är Ps 23 inpräntat.
Trots att du kanske inte tror på Gud så är denna bibelvers så vacker och den ger trygghet.
När jag låg på sjukhus efter att jag fött Vida så bad jag den här bönen inom mig hela tiden. Så fort jag blev rädd, som när jag fick alla mina bloodpatch, fick panikångest, kände mig liten, ovissheten, smärtan och att inte få vara nära sina barn än mindre kunna det. Den gav mig trygghet och styrka att orka ta mig igenom en mycket svår och tung tid.
När jag blev bra igen lärde jag känna underbara Johanna. Våra vägar korsades. Som jag berättat tidigare så var hon med om samma sak som mig. Hon födde sin son dagen innan Vida på samma sjukhus, vi hade samma barnmorska (som var fantastisk) och vi blev båda lidande av sviterna från ryggbedövningen.
Jag fick en present av Johannas syster. Systern är Emma och hennes smycken bär printet Ps 23.
Herren är min herde, mig skall inget fattas, han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten där jag känner ro, han vederkvicker min själ och leder mig på rätta väger för sitt namn skull. Om jag vandrar i dödskuggansdal, fruktar jag inget ont för du med mig, och din käpp och stav de tröstar mig…
Ett lusigt sammanträffande, ödet eller helt enkelt ett möte och en vänskap som redan var förutbestämt. Jag tror på det sistnämnda.

Den här lillfinger-ringen är väl en perfekt 35-årspresent till mig. Eller vad säger du Peter? 🙂


Kika in på hennes hemsida www.emmaistarelsson.se. Du kommer bli vild 🙂
Önskar dig en fin dag.
All kärlek ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Vackra smycken och trygghet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vad vackra smycken!!!
  Tänkte att vi måste boka in ett inredningsparty snart, eller hur? 😉 Just nu har jag ett jätte bra erbjudande på min blogg där du kan få gratis påslakan i bästa kvalité!
  Krya på er!
  Kramar Annelie

  Svara
 • Ja, det tycker jag. Maila mig gärna förslag på datum. Gärna i maj så vi kanske kan vara ute på vår altan.
  Kram

  Svara
 • Men, jag har bara onsdag idag…

  Svara
 • Jag med 🙂
  Men imorgon är det skärtorsdag.
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Jag själv är född, döpt och uppvuxen i mormonerna. Nu när jag fått egna barn så har jag svårt att veta hur jag ska få dem att utforska sin egen åsikt om religion överhuvudtaget. Jag undrar om du är troende och hur dina föräldrar uppfostrade dig när det gäller religion och hur du tar det med dina barn?
  Tycket jättemycket om din blogg!

  Svara
 • Så vackra smycke, så fin psalm. Jag tror också på ödet:-)
  Kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Ett ANALpaket

  Svara
 • Bästa Hannah,
  Älskar oxå just denna bibecitat ps23;))

  Svara
 • Jag bor i Helsingborg och vill jätte gärna komma på tjejträffen. Hur kan man anmäla sig? Älskar din blogg 🙂
  Kram Nathalie

  Svara
 • Väldigt vackra ord som skänker tröst och hopp. Dessutom väldigt stilfullt och tidlöst smycke. Jag är verkligen ingen smyckestjej men det skulle passa mig perfekt.
  Hoppas öronen mår ännu lite bättre på liten.
  Kram Mia
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/03/27/att-bli-kallad-pa-samtal/

  Svara
 • Underbara smycken. Vet du om det finns några med Ps 121?

  Svara