Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | april 3, 2013

En liten utflykt

Hej vacker. Tack för alla bra tips och råd angående hostmedicin och annat. Läkaren lyssnade på Vida och Livs lungor och sa att det lät jättefint. Han tyckte även att hostmedicin inte var nödvändigt. Har barn fått hosta så kan den hålla i sig ett bra tag.
Det är mest på nätterna som de hostar så de ska sova högt och jag ska ge Vida ljummen vätska.
De är pigga och glada vilket är viktigast.
Efter läkarbesöket åt vi lunch på Väla. Jag älskar Väla köpcentrum. Det är något med det stället som gör mig glad men väcker också ett fasligt ha-begär. Det är stort, lugnt och allt finns där.

Var inne på min favoritbutik Spirit som inte bara har kläder utan även fin inredning.

Den lilla Tine K-brickbordet till vänster är väl så fint?


Vackert handgjort porslin och skålar från Marocko. RIF Design. Love!


Peter tog flickorna så jag kunde gå runt och kika och även köpa present till honom. Det är våran bröllopsdag på fredag så en liten gåva är på sin plats 🙂
Passade på att utnyttja mitt presentkort från H&M som jag fick i julklapp av mamma också.
Ett par snygga vita jeans och en kuvertväska blev det.

Tighta i modellen och aningens kortare med dragkedja nertill. Snyggt med vita jeans till våren och sommaren.Guldig kuvertväska.


Vida och Peter har tagit sig en tupplur och Liv står och tjatar hål i öronen på mig när jag försöker skriva till dig 🙂
Så nu ger jag upp.
Kram ❤
 


27 kommentarer27 kommentarer om “En liten utflykt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är svårt när de små liven är sjuka. Ljummen vätska är riktigt bra för de som har ont i halsen. Lite honung lenar också stupen, men då måste man vara äldre än 1 år. Fina kläder du hittat. Vita byxer är så somrigt.

  Svara
 • Precis det tipset gav min svärmor också 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej! Jag har ett litet husmorstips som tydligen ska fungera väldigt bra när små barn hostar på nätterna. Man kokar upp vatten och i med skivad rå lök. Kastrullen ställer man under barnets säng. Ångorna ska hjälpa mot hostan. Kanske värt att prova 😉 Kram Malin

  Svara
 • Tack snälla för tipset.
  Kram

  Svara
 • Hej trevligt att träffa dig,lika vacker i verkligheten.Hoppas du får en kanon fredag er bröllops dag.kram på dig

  Svara
 • Jag brukar ge min tjejer bricanyl mot hostan o d brukar hjälpa 🙂
  Svärmor jobbar på apotek o har berättat för mig att d är ett medel i mollipect som man kan reagera på o som gör att man spyr
  Min ena tjej spyr varje gång :/

  Svara
 • Jag får också panikkänsla när någon hostar så den kräks eller sätter i halsen. Usch. Inte alls bekväm med det.
  Vad kul att ni var på Väla, vad synd att man inte var där så man kunde hälsa 🙂 Kram på er

  Svara
 • Jag får fullkomlig panik när Vida inte får luft mellan hostattackerna och spyr.
  Nu är hon dessutom i åldern då de stoppar saker i munnen. Huvva.
  Kram

  Svara
 • Usch ja, ångest. Är pjåskig när det gäller systerdottern som är 1,5. Hennes mamma är dock cool lugn. Jag tänker mer katastrof. Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vita jeans?! Med småbarn?! Då måste jag fråga: har du nåt superbra tips på hur man håller dom vita??? Har inte vågat ha vitt sen första barnet kom för 10 år & minstingen är nu 2, så det dröjer nog ett par år till innan jag vågar bära vitt igen 😉
  Grattis i förskott på bröllopsdagen!!! Hur många år??
  Kram fina Hannah!

  Svara
 • Ha ha. Ja, som småbarnsmamma har man alltid fläckar av både det ena och det andra på kläderna. Har inget vidare bra tips. Är alltid solkig 🙂
  Kram kram
  /Hannah

  Svara
 • Hahaha 🙂 Visst är det så?! Ja, jag undrade just hur du gjorde, men då vet jag, härligt solkig precis som jag brukar vara! Tack för ditt svar fina Hannah!
  Kram

  Svara
 • Glömde tacka:-) fem år firar vi. Träbröllop tror jag det kallas. Men det är allt annat än träigt 😉

  Svara
 • Tänk vad tiden går fort när man har roligt 🙂 Jag & min man firade fem år på nyårsafton & snart har vi varit tillsammans i 14 år… 🙂 Träbröllop, man lär sig nåt nytt varje dag!
  Kram

  Svara
 • Hej blev då glad över att se dig på väla,så jag glömde min påse när jag betalt på H&M.Hoppas den är kvar

  Svara
 • Åh nej. Fina Du. Hoppas innerligt att den är kvar men det borde den vara. Hon i kassan la säkert undan den. Det var så trevligt att träffa dig också. Jag blev jätteglad att du sa hej och vi fick en minipratstund. Hoppas du kommer på tjejkvällen 25:e april i Hgb så vi kan prata mer 🙂
  Stor kram
  /Hannah

  Svara
 • Hoppas tjejerna blir friska snart <3
  Väldigt fina inköp!! Funderar också på att köpa in ett par ljusa/vita byxor till våren, de från H&M såg riktigt snygga ut! 🙂
  Ha det fint!
  Kram kram

  Svara
 • Ni är verkligen jättefina!
  Väldigt roligt att ni var på väla idag och som sagt.. Synd att man inte var där! Haha
  Kram fina du :)<3

  Svara
 • Håller med dig, Spirit är oxå e av mina favoritbutiker! Hittat alltid ngt som jag vill ha där

  Svara
 • Jag finhackar alltid en gul lök och ställer in i min dotters rum när hon ska sova…funkar superbra…hon hade fruktansvärd hosta och förkylningsastma när hon var liten…luktar ju apa men det är det värt…jättestressande när dom små hostar hela nätterna…prova =)

  Svara
 • Bästa tvättråd hittar ni på storlekar.se skrolla längst ner och kolla på tvättråd. Dom tipsar hur man får bort alla slags fläckar. Värt att printa ut och hänga upp i tvättstugan!!

  Svara
 • God onsdag kväll från Skåne. Visst är det fint på Väla? Men som du skriver så får man ett ha begär och vill helst ha allt. Snyggt med vita jeans på Sommsren när man har fått lite färg. Det har du ju redan. Fuskigt

  Svara
 • Fy har du varit på Väla.. värsta stället jag vet!
  Väla har gjort så att alla butiker i stan stänger igen vilket är sååå synd, för hur kul är det att gå i stan utan butiker, folket här borde tänka om!
  Kram på dig fin Hannah 🙂

  Svara
 • Inga mjölkprodukter, de ger mer slem, vatten är bäst så sa de på BVC t mig, fast det vet du säkert redan 🙂
  Hur kommer det sig att barn trots att de hostar halva nätterna, har feber, är riktigt sjuka ändå har energi för fem när de vaknar på morgonen…jag skulle gärna vilja veta deras hemlighet, tänk att vakna och ha så mycket energi och den räcker ända fram tills man går och lägger sig, wow vad mycket man skulle hinna med 😉

  Svara
 • Hej! Bricanyl är jättebra mot slemmet, man tar den nära inpå nattningen på kvällen då den kan göra barnet lite hyper;)) Har dock inte märkt det på vår son som fått det ett antal gånger då han ibland drabbas av falsk krupp, och har mycket slem när han blir förkyld. Lycka till!
  Kram

  Svara
 • Röd blandsaft är tro det eller ej toppen mot hosta! Fick tiset då min äldsta var liten 🙂

  Svara
 • Läser ofta din blogg men brukar inte kommentera. Men nu när jag läser att du är i skåne och sååå nära mig måste jag bara tipsa om min egna lilla butik….såklart:) Jag har en blomsterbutik och i morgon har jag haft öppet 1år och jag älskar mitt jobb. Nu under påsken har jag även börjat sälja barnkläder en shop-in-shop. Vi har märken som Katvig, Mio my Mio, Ej sikke lej, Rockefella mm. Hade ju varit underbart om du ville göra en utflyckt till mig i Löddeköpinge, kanske hittar du nått fint till barnen och nån vacker blomster till dig själv 🙂 yes kanske blev lite väl mycket reklam….förlåt:)
  By the way….min butik heter flowerdesign by Pernilla Andersson och finns i Löddeköpinge 😉

  Svara