Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:15 | april 9, 2013

Solig lunch

Hej min vän. Allt väl?
Vaknade med gruvlig huvudvärk men den släppte efter några timmar. Är alltid rädd att det ska vara migrän. Men nu var det ett bra tag sedan jag fick det sist. Peppar peppar….
Vida vägrade somna igår så det blev en mycket sen kväll. Kanske därför jag vaknade med huvudvärk. Behöver ju mina sovtimmar.
Men lagom till att det var lunchdags så mådde jag bra igen. Solen sken och värmde vilket gjorde mig gott.

Det blev lunch kombinerat med ett jobbmöte på 32 Rum och Kök. Satt i solen på deras altan i väntan på mitt sällskap.


Salladsbuffén blev det till lunch för mig. Den är så matig och fräsch.


När Liv kom hem från förskolan idag så ville hon bara pussas och kramas med Vida. Känns som om hon inte var lika sugen på det 🙂


Igår kom finaste Minimoj hem. Nu är vi samlade.


Fick en fråga här på bloggen om jag kunde visa mina vigselringar. Har gjort det förr men det var år och dar sedan så här kommer de igen. Varsågod Charlotta 🙂

Förlovningsringen är från Piaget i vitguld med diamanter och vigselringen är också i vitguld med diamanter. Den ”designade” jag själv och en juvelerare i Malmö gjorde den. Väldigt fina tillsammans. Stenarna på förlovningsringen sitter på en egen ring så man kan snurra de. Svårt att förklara. Men när Peter friade så sa han så fint att trots att vi går åt olika håll så sitter vi ändå ihop ❤


All Kärlek ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Solig lunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • För att kommentera Peters frieri- Jag tror det är viktigt med olika personligheter, vilket jag tolkar det han sa som att ni är. Jag tror inte att kaka söker maka, utan mer att olikheter dras till varandra. Jag och min sambo sedan 10 år är totalt olika. Hade du träffat oss så hade du säkert tyst undrat ”…och HUR gick detta till?!”
  Men ändå så står vi stadigt vid varandras sida och stöttar varandra genom det som livet valt att pröva oss med.Vi blir oerhört starka och kompetenta som ett par med alla våra olika egenskaper och kunskap.Däremot så delar vi värderingar och vår syn på ”det som är viktigt”. Det är väl där vi hittar varandra skulle jag tro…

  Svara
 • Din och Peters kärlek till varandra är så himla fin. Ni är verkligen gjorda för varandra <3
  Stor kram

  Svara
 • Det ser ju alldeles underbart ut att sitta i solen och njuta av strålarna! Hoppas lunchmötet gick bra och vilken tur att det inte var migrän som var på gång utan ”bara” sömnbristen 🙂
  Så fina ringar ni har! Om jag gifter mig någon gång vill jag också ha ringar i vit guld, det är så himla snyggt och dessutom är jag ingen ”guldtjej” utan gillar smycken åt silverhåller mer, så snyggt! 🙂
  Ha det gott fina du! <3
  Kram kram

  Svara
 • Är det kanske David Butler som tillverkat ringarna :)? Där gjorde vi våra!

  Svara
 • Fint sagt vid frieriet! Vackra ringar! kram towe.

  Svara
 • Så underbart vackra ringar!!!! Och fin bild på dig och även på barnen.
  Kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Det kom en förfrågan….

  Svara
 • Hej hopp, kikar in tittar nyfiket runt, lämnar ett litet spår och säger bara att det låter som sann kärlek det du skrev.. Allt gott:)

  Svara
 • Underbara ringar! Min bästis har också en ”man kan snurra” på så jag förstår precis, de är urfina! Själv väntar jag på min andra ring. Vi gifte oss direkt så jag har bara en. KRAM

  Svara
 • Sitter här med som nybliven 3 barns mamma med hormoner all overklig the place och sömnbrist och läser ditt inlägg. Peters ord i sitt frieri får mina tårar att spruta, håll hårt i den mannen! Det finns inget vackrare än att vara älskad och att älska.

  Svara
 • Du strålar kvinna, love love dina snygga boots 🙂
  HAPPY HAPPY DAY söta fina 🙂
  http://www.islandsmamma.se

  Svara
 • väldigt fina ringar 🙂
  vilken juvelerare i Malmö har gjort din vigselring?

  Svara
 • Kommer inte ihåg vad butiken heter men ligger nära Pressbyrån mellan H&M på Gustav Adolfs Torg och Stortorget.
  Kram

  Svara
 • Aha! Då måste det vara MK Juvel!?

  Svara
 • Härligt med sol!
  Vilka fina jeans! vad är det för märke? kram!

  Svara