Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:23 | april 10, 2013

Shoppingsugen

Hej min vän.
Snart ska jag och Niiinis iväg på en VIP kväll på Victoria Secret-butiken på Arlanda. Ska bli trevligt att strosa runt bland snygga underkläder och goda dofter och för att inte tala om allt smink. Hoppas det är ett bra utbud. Har du varit där?
Tänkte bara tipsa dig om en bra shoppingsida där FEMME har ett samarbete som gör att vi får 10% rabatt på allt vi köper över 500kr. Bra va? 🙂
Sidan heter BOOZT och där finns kläder för man, kvinna och även barn. Erbjudandet gäller till och med imorgon och när du kommer till kassan använder du rabattkoden FEMME för att kunna utnyttja rabatten.
Jag har valt ut någa av mina favoriter. Några av plaggen tänker jag lägga vantarna på. Tänk dig dem i sommar. Mmmm, jag drömmer mig bort.
Trots att det inte riktigt känns så nu så väntar det faktiskt varma härliga dagar, vårsol som skiner, uteserveringarna öppnar och helt plötsligt ligger man i en solstol och det är högsommar.

Baggy vårbyxor från Sofie Schnoor.

Ballerinaskor från Stylesnob i snakeskin.

Härlig maxidress från Denim & Supply Ralph Lauren.

Tänk dig den här klänningen mot bruna ben. Bara älskar den! The Wardrobe, Pari dress.

Finns också massor av fina smycken. Gillar den här kombon Bud to Rose-Triple star.
Hittar du någon favorit?
Kram


6 kommentarer6 kommentarer om “Shoppingsugen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, allting blev favoriter hihi! 🙂
  Jag undrar bara när Infon om den tjejkvällen i Helsingborg kommer upp? Är så taggad och sugen på att dra dit 🙂
  Kram fina du!

  Svara
 • Jag har också varit shoppingsugen idag, beställde från min favorit webbutik Mimmis-shoponline.se. Mycket fina kläder från bl.a Vero Moda 🙂 Nu kan se väl bara bli sommar så man kan använda alla fina klänningar m.m

  Svara
 • Vad roligt, jag skulle precis kommenterar om info om tjejträffen i Helsingborg och hur man får biljett :))
  /Nathalie

  Svara
 • Komiskt…tänkte överraska Magnus med detsamma i maj! En tatuering alltså…by the way, de där byxorna vill jag ha!
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Får tacka för en underbar blogg som jag läser varje kväll när min lilla dotter 1år somnat. Egentid 🙂
  Tänkte bara fråga om du vill tipsa om fina klänningar att ha på sig på bröllop i nån mellanpris variant? Blir tokig av allt letande. Säkert fler som skall på bröllop till sommaren! Tack på förhand 🙂 <3
  Kram/E <3

  Svara
 • Åh, så trevligt! Älskar bröllop. Jag tycker Malinas klänningar är sagolika men dyra. Asos.com och Nelly.com har en uppsjö av vackra klänningar till bra pris.
  Lycka till i jakten! 🙂
  Kram

  Svara