Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:40 | april 28, 2013

LIV!

God kväll min vän. Har haft fullt upp hela dagen. Kalas för 17 barn tar på krafterna. Var nära på att gå till skogs flera gånger.
Nu har William äntligen kommit hem från helgens fotbollsläger på Åland, alla barnen sover och det är lugnt… men framför allt tyyyysssst. Bortsett från ett ihållande surr i mina öron efter dagens kalas 🙂
Tänk att min älskade lilla flicka fyllde fyra år idag. Känns inte så länge sedan som jag låg på BB med min första lilla flicka på bröstet. Oj, den kärleken jag kände då. Trodde aldrig att den kunde bli starkare, men det har den. Både starkare och större och jag älskar henne så mycket att jag tror att jag håller på att bli galen. Eller snarare galnare.
Grattis min lilla, stora flicka. Du är världens underbaraste och mest älskade Liv ❤
Imorse väckte vi henne med sång, tårta och paket. Tror dock att hon var vaken och låg och väntade. Eller vad tror du när du ser bilden?


Lillasyster ville också vara med och öppna paket.


En egen häst har hon länge önskat sig.Vida blev som vild och ville ha Mios kladdkaka. Han försökte vända och vrida på sig men inget hjälpte. Till sist fick hon smaka grädde och sedan gapade hon som en fågelunge efter mer.


Dagens outfit låg och väntade.


Jag och Liv dekorerade, blåste ballonger och Peter for och hämtade tårtan och köpte det sista. Vi var ett bra team och hann bli klara nästan i samma sekund som det ringde på dörren.
Fortsättning följer…


11 kommentarer11 kommentarer om “LIV!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hipp hipp HURRA för finaste Liv!!! Såg bilden på instagram, herrejösses!! 17 tjejer… Förstår att du ville sticka till skogs! Jag har bokat kalas på leklandet till min blivande 7-åring… Värt varenda krona i mina ögon 😉
  Kramar till både dig & fina Liv!!!

  Svara
 • Visst är det härligt när man har avverkat barnkalaset *ler* Det är verkligen ångest innan 😀
  Ser ut att vara en glad och lycklig 4 åring… Mysigt!!!

  Svara
 • Vad fina ni är! Grattis Liv! Kul att se Vidas drag och personlighet. Är hon mer lik dig Hannah? Jätte söta barn allihopa.
  Själv var man på kalas med 6 barn igår. Höll för öronen ett tag. Oj oj. 😀

  Svara
 • Grattis till Liv! Stora tjejen 🙂 Och tack Hannah för en underbar blogg!

  Svara
 • Grattis till fina Liv på din dag<3 tänk vad åren går fort Hannah! Härligt att Liv var så nöjd med sin dag!
  kramar

  Svara
 • Grattis fina Liv!! Vilken fint kalas ni hade ordnat! I oktober ska vi ha kalas för vår 4 åriga tjej här hemma..hon älskar också prinsessor så det lär bli samma tema haha ha en bra dag kram

  Svara
 • Grattis till er fina Liv i efterskott <3 Ser ut som att ni hade ett härligt kalas 🙂 Vår Nellie fyllde 3 år igår men kalas blir det till nästa helg först 😉

  Svara
 • Grattis i efterskott söta Liv! Hon ser ut att ha fått ett alldeles underbart morgonfirande 🙂
  Kram

  Svara
 • Grattis finaste Liv på fyraårsdagen!! <3

  Svara
 • Stort GRATTIS till Liv!
  Åh, Hannah – du har verkligen underbara barn, en riktigt härlig familj!
  Din William tycks påminna lite (den uppfattningen jag får efter att ha läst om det du delar med dig i bloggen) om min fina son.
  Ödmjuk, omhändertagande, ett hjärta av guld.
  Jag brukar alltid säga att min son är den mest godhjärtade människa jag vet, och jag har en känsla av att din fina William är av liknande ”skrot och korn”.
  Och Liv och Mio tycks vara riktiga små spelevinkar, precis som min dotter, haha!
  Någon sade till mig när jag blev Mamma, hur viktigt det är med våra barn och om hur framgång i livet inte består av pengar eller materiella ting, utan hur man uppfostrar sina barn och få dem att utvecklas till fantastiska människor. Och är det något man kan säga om dig, så är det att du är framgångsrik med just det!
  Tja, och så en hel del annat också, såklart 🙂
  Önskar dig en fin fortsättning på veckan – tack för din härliga blogg, och den succe som bloggportalen Femme är!
  Anna

  Svara
 • GRATTIS till prinsessan! Hon är lyckligt lottad som har så snälla föräldrar som ställer till med stort kalas. Jättefin tårta.
  Trevlig valborg

  Svara