Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:42 | maj 1, 2013

Valborg på 32 Rum och Kök

Hej min vän. Hade du en trevlig kväll igår? Vi hade en otroligt trevlig kväll med vänner på 32 Rum och Kök. Vi var 20 vuxna och 20 barn som åt en god trerättersmiddag och umgicks.

En stilig William var redo för Valborgsfirande.Minimoj!

Vi bjöds på snittar och bubbel när vi kom.Alla barnen satt vid två långbord.Idag tänkte jag och Peter göra lite snyggt i trädgården och sopa altanen. Nästa vecka kommer våra nya utemöbler så då måste det vara tipp-topp.
Önskar dig en fin dag.
Stor Kram ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Valborg på 32 Rum och Kök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så mycket gott!! Själv stod jag i en vagn och sålde kokt korv, kaffe, läsk och godis på vårt lokala Valborgsfirande som Emils fotbollslag anordnar. I år var det hans lags tur att hålla i tillställningen, så de fick tåga med facklor och tända elden 🙂
  Kram och ha en fin 1:a maj!!

  Svara
 • Ser ut som att ni hade de super mysigt:)
  Hoppas ni får en fin första maj idag! Kram

  Svara
 • Ni ser ut att ha haft en jättemysig valborg 🙂 Själv jobbade jag till kl 22 så det blev inte mycket till firande. Ha en jättehärlig 1 maj. Kram

  Svara
 • Oj, vilket stort gäng ni var! 🙂 Miljön utanför ser helt fantastisk ut och maten verkar vara smarrig på restaurangen, en härlig kväll för er med andra ord 🙂
  Kram kram och ha en bra dag i trädgården!

  Svara
 • Vilken snygg blus du har.. Var kommer den ifrån om man får fråga?

  Svara
 • H&M 🙂

  Svara
 • Vilken mysig kväll…kollade efter min kompis Linda men kom på att hon e ju ”In the big apple” :)… Tänkte jag skulle våldgästat er idag när det va så fint väder, tills jag kom på att deklarationen ska va inne imorgon och jag inte ens börjat titta på den… Har inte ens gjort räkningarna, sent ute som vanligt…suck!!hatar papperarbete:( Söt hon e lilla Vida med sina små gaddar:) Kram på er så länge!!!!!!

  Svara
 • Firar ni aldrig hela familjen, med mor och far och syskon osv? Jag märker att jag firar mer ihop med familjen än med vänner på många högtider. Vad fina ni är! Önskar en fortsatt fin dag!

  Svara
 • För mig är inte Valborg en högtid. Firar dock, för mig, riktiga högtider som jul med mamma, pappa och syskon.
  Trivs bäst hemma också men de är alltid välkomna hit.
  Kram

  Svara
 • Vilken fin familj ni är…
  Ni verkar haft en bra ”sista april” =)

  Svara
 • Kan inte säga det tillräckligt många gånger, men du har en fantastisk familj Hannah! Otroligt vackra & fina barn & en make som verkar fantastisk & sen du, som är otroligt vacker! Du har mycket att vara stolt över!!
  Idag har jag & mina tre döttrar varit hemma hos en kompis, som också har tre barn. En sån där underbar människa som bara ger en positiv energi! Jag får en känsla av att du också är en sån människa! Jag får iallafall den känslan när jag kikar in & läser din blogg 🙂
  Kram fina Hannah & din fina familj!!

  Svara
 • Menade ”röd” dag. Håller med om att Valborg inte är en högtid, inte i mina ögon iaf 😉 Visst är det skönt att vara hemma.

  Svara
 • Varför gör ni inget åt mios hår? Han ser ju ut som ett troll med håret åt alla olika håll.. Hur svårt kan det vara att kamma sig fint lr klippa sig kort?!

  Svara
 • Det är ett barns utseende du kommenterar. Idiot!

  Svara
 • Sådana som du får mig att må illa! Hoppas inte du har barn för en elak mamma som du önskar jag ingen. Han är ett barn, han vill inte klippa sig för han tycker om sin frisyr och det viktiga för mig är att han mår bra i sig själv och sitt utseende. Skallig, rufsig, trollik eller välkammad.
  Skriv aldrig så här hos mig mer. Han kan faktiskt läsa!

  Svara
 • Vad kul att få fint i trädgården! Och ännu roligare med nya utemöbler 🙂
  Ha en skön dag i solen.
  Kramen

  Svara
 • hejsan var är mössan handlat någonstans har för mej att liv har en likadan men en anna färg dom är så fina,Dina barn är så söööta kram linda

  Svara
 • Fy vilken hemsk kommentar! Jag tycker Mio är ett riktigt charmtroll!!

  Svara
 • Jag håller med dig, han är mer ett charmtroll ön troll 🙂

  Svara