Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:36 | maj 5, 2013

Fotbollssöndag

God kväll vacker. På söndagar är det nästan alltid match. Idag gick vi ner och hejade på Mio.
Annars har dagen bara spenderats här hemma. En skön dag helt enkelt.
Vad har du gjort?

Sjal från B.Loved, tröja Femme, jeansjacka Levis, byxor By Malene Birger, skor Circle of Trust.


Jag och Liv värmde oss i min sjal.


Mio in action.Jag och Niiinis är i fullgång med vår Podcast. Vi är så lika på många plan, kan prata med varandra om allt och älskar att skvallra och babbla i timmar 🙂
En perfekt match.
Podcasten är ju till dig, för att du ska kunna vara med när vi pratar om allt och delar med oss av hemligheter och annat. Det kommer vara lätt, tungt, skratt, gråt, öppenhjärtligt, ärligt och lite ilskt. Det kommer vara vi rätt och slätt, rakt upp och ner 🙂
Jag skulle dock vilja ha din hjälp.
Har du några ämnen som du tycker vi ska ta upp och prata om? Något särskilt som du skulle tycka vara intressant att lyssna på?

Nu är det middag.
All Kärlek ❤


21 kommentarer21 kommentarer om “Fotbollssöndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så snygg Hannah!
  Jag verkligen längtar tills er podcast går att lyssna på. Någonting som jag skulle vilja höra om är graviditet och förlossningar. Ni båda har ju fått barn några gånger =)
  Hoppas ni får en mysig söndagskväll! Kram kram

  Svara
 • Låter (och ser ut) som att ni har haft en härlig dag. Vilken underbar sjal du har, superfin och ser skön ut 🙂
  Vad roligt att ni skall göra en podcast! Jag tycker ni verkar vara två kloka och roliga brudar och det hade varit kul att få höra er prata om parrelationer. Ni har båda några långa relationer bakom er och har nu hittat varsin man som ni vill dela resten av era liv med. Det hade varit kul att få höra era erfarenheter därifrån, vad ni tagit med er från tidigare erfarenheter, vad ni lärt er och hur ni vårdar era relationer idag. Hoppas du förstod vad jag menade 🙂
  Ha en fortsatt fin kväll fina du och tack för din härliga blogg som jag alltid ser fram emot att titta in på 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Kul med Podcast, jag kommer lyssna! Kul att höra om
  Familjelivet!!

  Svara
 • Vad roligt att ni ska göra en podcast! Jag skulle vilja höra om era liv från början och fram tills där ni är nu. Om era livs glädje, sorg, lycka , svårigheter osv. När kommer den börja sändas? Jag väntar och längtar med spänning! Kram fina hannah och tack för att DU finns!

  Svara
 • Kul med pod, kommer lyssna! 🙂 Tycker ni ska prata om vardagslivet och det som kommer upp 🙂
  Jag och sambon var till stugan och vårstädade, tyngre än vanligt med en mage som mest var i vägen hihi. Kram

  Svara
 • Å vad roligt att ni ska göra en podcast!!! Jag kommer garanterat att lyssna & det kommer bli hur bra som helst vad ni än pratar om!!! Säg till när podcasten kommer!!!!!!! Kram

  Svara
 • Jag kan för tillfället bara fokusera på sjalen!
  Fyyyyyyyyyyy va fin!!!! Sjal är mitt favoritplagg och din sjal är verkligen underbar! Grattis!

  Svara
 • Heej.. Ska bli grymt att lyssna på er, som att tjuvlyssna på nån man sitter bredvid tex på tåget.. 🙂 Jag bor i samma stad som Nina, känner henne ytligt, och vet att hon precis som mig (är gravid i 27 veckan) haft riktiga ”skit” graviditeter med illamående och mycket andra krämpor.. Så.. Hade vart kul om ni tog upp det ämnet, att det faktiskt INTE är en dans på rosor att vara gravid.. Även om jag inte mår så illa längre så är det INTE kul att vara gravid, det gör ont, man är kissnödig hela tiden, magen är i vägen och mycket mera..
  Så kul om ni pratade om just detta, även såklart om det positiva, jag är inte helt neggo i ämnet MEN som sagt mkt är jobbigt och inte så enkelt som man kanske tror när man är förstagångsföderska..
  Vill bara säga att jag tycker du är grym Hannah – fortsätt vara den underbara mamman du är och lyssna INTE på vad vissa människor säger!!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Om jag inte minns helt fel skrev du ett inlägg om att ni sålde ut era demo ex av Joolz för ett tag sedan.
  Vi är i valet och kvalet mellan en Bugaboo och Joolz och ville egentligen bara höra om ni har sålt alla eller om det finns någon kvar? (Är mest ute efter den blåa men är öppen för de andra färgerna också) :).
  Må så gott!

  Svara
 • Kan ni inte prata om förlossningar, mammakroppen och tiden efter bebisen är född!

  Svara
 • Underbart med dig i en podcast <3 hade tänkt fråga för ett tag sen om inte du och Peter skulle göra en pod, då er combo är underbar…;) Men det här blir också kanon!!!
  Behöver mkt bra roligare poddare i öronen då jag genomgår en separation nu från pojkarnas pappa och är inne i en skit period med värsta ångesten och dåligt mamma-samvete..men pod i öronen vid insomning, PW gör att tankarna blir lättare….
  24 h i Sthlm i helgen gjorde susen, jösses vilken boost, men att vara snart 41 känns fortfarande i varenda cell efter en hel del godheter…:-)
  Ser fram emot när det kommer ut!
  Ha det bäst fina vackra Hannah!! kram

  Svara
 • Hej vackra Hanna!! Jag och många med mig skulle bli så glada och tacksamma om ni ville ta upp doulans roll på er podcast. Vårt otroligt viktiga arbete är värd att uppmärksammas. ❤ Jag har hittat mitt kall❤ kika gärna in på http://www.lilladoualn.se och se om du tycker att det kan vara värt att ta upp. Ha en underbar dag!!!

  Svara
 • Hej vackra du!
  Vad roligt med podcast! Jag vill gärna höra om hur ni får ihop vardagslivet. Jag har ( som du) flera barn med olika pappor. Livet ska pusslas ihop, livet ska planeras osv osv. Hur gör ni??
  Kram Linda

  Svara
 • Jag vill höra om förlossningar, mamma-depp & småbarnsliv 🙂 Kram

  Svara
 • Vad kul med fotboll!

  Svara
 • http://Www.lilladoulan skulle det vara ❤

  Svara
 • Fel igen, jag är alltför snabb :www.lilladoulan.se så nu blev det rätt❤

  Svara
 • Åh vad roligt med en podcast med dig!! Jag skulle gärna höra lite mer om din tro, hur präglar det dig och hur har barnen ställt sig till det? osv!

  Svara
 • Rättelse. Har skrivit väldigt tokigt i min kommentar.. Niiinis är inte gravid i vecka 27 utan det är jag somnärxdet.. Vart ett syftningsfel i min mening vilket jag ber om ursäkt ursäkt för.. // Therese

  Svara
 • Jättefin sjal ! Är den köpt i år ? Vart i såfall ? 🙂 Kan bara hitta typ vanliga halsdukar.. Tack på förhand.
  Vänligen Jenny

  Svara
 • Jag hade gärna lyssnat på era tankar om barnuppfostran. Hur hanterar ni trots, matvägran med mera;)

  Svara