Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:02 | maj 13, 2013

Mitt liv utan filter

God kväll i stugan. Ikväll ska det bli en tidig kväll. Alla barnen har redan gått och lagt sig och jag tänker göra detsamma. I alla fall lägga mig i sängen och kolla på en film.
Har varit hos mamma halva dagen och hjälpt henne plantera femton krukor med pelargoner och annat. Jag som inte har gröna fingrar tyckte att jag klarade det riktigt bra. Men det svåra är ju att få dem att inte dö så det är bra att det inte är mitt jobb 🙂

Hjälp mig gärna och kom med tips på vad jag ska plantera i mina krukor hemma. Helst hade jag haft kaktusar överallt så jag slapp bry mig.


Vida var ett lugnt sällskap. Hon satt mest och tittade på och åt jord och kakor.


Liv är som vild nu när man kan plocka blommor överallt. På väg hem från förskolan var det plocka-blommor-stopp var femte meter.


Jag håller fortfarande på med min fotovägg. Letar bilder och ramar. I allt letande och rotande i kartonger hittas så mycket annat kul.
Som den här bilden från -98. Reklamkampanj för Haribo och deras Salta bomber 🙂

Idag lutar det mer åt sura nappar.


Kan inte låta bli att skratta!
Något annat som får mig att skratta är @enpappasdagbok på Instagram.
Har ju alltid någon som klaagr på att allt jämt ser så fint ut. Men den som följt mig och känner mig vet att bakom bilderna gömmer sig allt möjligt.
Som baksidan av mig. Min vardag i bilder utan filter 🙂

Som att jag alltid knäpper upp mina byxor när jag kommer hem. Vilket resulterar i att jag alltid visar cracken. Men det roligaste är nog hans kommentarer till bilderna. Jag är på min vakt så den uppdateras inte lika ofta längre. Men jag bjuder så gärna på det.


Tack och godnatt ❤
 


13 kommentarer13 kommentarer om “Mitt liv utan filter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Salta bomber vs. sura nappar…hahaha..det var riktigt roligt! Kul att du bjuder så på dig själv!! 😀

  Svara
 • Tur att du bjuder på dig själv sådär, för ibland när jag ser att han har lagt upp en bild på dig och sedan läser hans kommentar till bilden så kan jag inte hjälpa att jag skrattar lite…

  Svara
 • Åh min telefon bara hänger sig… Jag letar efter en bra film att koll på, har du någon som du rekommenderar? 😉
  Puss kram och massor av kärlek till dig finaste Hannah❤

  Svara
 • Hej Hannah! Japp, den bilden kommer jag ihåg… Jag jobbade på TCM och hade hand om alla dina och Magdalenas turnèscheman, kommer du ihåg mig? Jag bokade alla era resor, kontakt med arrangörerna osv…. Känns som hundra år sedan, men det var en jätterolig tid! Kommer ihåg alla mängder med godis som skulle skickas iväg till ställena ni skulle uppträda på… Puh!! Jag är inne och ”hälsar” på dig varje dag, ( o många andra på Femme)
  Du är precis som jag minns dig, en varm snäll och godhjärtad tjej med härlig och småsjuk humor! Kram Victoria

  Svara
 • Ha ha din underbara man!!! Jag skrattar ihjäl mej åt honom! Skitbra bilder på dej;)
  Vet du, när jag var 16-17 år och ni var som störst. Hade min dåvarande pojkvän massor av snygga affischer på er i sitt pojkrum… Jag var grön av svartsjuka och krävde att han plockade ner dem… Till slut efter mycket om och men, hamnade ni på hans innerväggar i garderoben. Så varje gång han tog ut sina kläder stod han där och tindrade och tittade på er!!!
  Puss på dej snygga Hannah!❤

  Svara
 • Ja, han verkar vara en rolig man din Peter! Jag skrattar gott åt hans beskrivningar på hans bilder av dig ”behind the scenes” 🙂 Du är härlig Hannah som bjuder på dig själv 🙂
  Hoppas du får en god natts sömn, tror det blir sängen om inte länge här också!
  Kramar

  Svara
 • Du har humor Hannah precis som Peter. Älskar enpappasdagbok. Jag följer både på Instagram och Twitter 🙂 beroendeframkallande DET med ;)) du är helt underbar Hannah som verkligen bjuder på dig själv. Jag som följt dig i många år tycker att jag känner dig. Många grejor du hör då man kan säga Hannah i ett nötskal eller typiskt Hannah så klart med ett stort leende på läpparna. Nu ska jag också inta ryggläge.Godnatt fina du❤

  Svara
 • Om du lyckas ta död på pelargoner ska du kanske ha plastblommor! :p hehe!
  Pelargoner är en öken-blomma och torkar gärna ut mellan vattningar!
  Testa igen! 🙂

  Svara
 • Jag är själv ingen trädgårdsexpert men lyckas oftast hålla liv i lavendeln, som för övrigt är min favorit, den doftar även underbart! Tycker den är snygg i en kruka men kan ju även planteras i land! Lycka till! Kram 🙂

  Svara
 • Härliga bilder på dig och ännu härligare inställning när du bjuder på dig så här 🙂 Ett litet blomstertips, lavendel – doftar helt underbart, är vackert att se på och bäst av allt – till hösten så lämnar du dom bara som de är och när våren kommer åter så klipper du dom rakt av, lämnar kanske 1-1½ dm och vips blommar de om igen <3 ( och skulle något barn äta av dom så är de ogiftiga..)

  Svara
 • Åh vad glad jag blev när jag upptäckte att du är med i den senaste
  Mitt Kök som kom ut idag !!

  Svara
 • Du & Peter, ni är så fina ihop & ni verkar ha så otroligt mycket humor båda två & ni bjuder såååå på er själva! Älskar din blogg & älskar Peters inlägg på instagram & på Twitter 🙂

  Svara
 • Angående något bra till dina krukor, som är lättskött, som står hela sommaren och som i vissa fall kan vara perenna är gräs i alla dess former. Stora pampasgräs, fontängräs och gräs som utvecklas till vackra vippor framåt sensommaren. Passar till en lite avslappnad och medelhavsinspirerad oas som jag tycker ni har med stor terass med snygga möbler och pool! 🙂
  Kram!

  Svara