Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:07 | juni 7, 2013

Vad ger dig huvudvärk?

Hej min vän. I veckan har du som följer mig på Instagram kunnat tävla med Treo som jag just nu har ett samarbete med. Nu kan du också vara med och tävla! Gå in på Instagram, ladda upp ditt bästa ”#TREO”-bidrag och vinn lösningen på ditt problem. T ex om datorn kraschat så vinner du en dataservice eller om klacken bryts på favvopumpsen så kanske du får ett par nya skor. Varje vecka väljer jag ut en vinnare så var kreativ och visa vad just du får huvudvärk av.
Allt man behöver göra är att lägga upp en bild på Instagram på något som ger dig huvudvärk. Kanske när ditt barn spillt ner sina vita kläder med blåbär, en bild på din stökiga garderob eller som i mitt fall när Liv fick en jätte glass och tappade den på marken efter en sekund. Glöm inte märka bilden med hashtaggen #TREO så att jag hittar den.

🙁


Nu har jag valt ut en #TREO bild från er som varit med och tävlat i veckan. Känner så väl igen mig i detta eftersom jag själv känt samma sak flera gånger. För vem har inte råkat ut för att maten i ugnen eller micron blivit som en enda stor spya 🙂

Christelmarie hoppas du får en riktigt bra lösning på detta. Kanske gratis middag på stan hela veckan så du slipper laga mat 🙂


Tävlingen pågår i fyra veckor. Varje vecka så visar jag mitt Treo-moment och nu vill jag se ditt. Glöm inte märka bilden med #TREO.
Lycka till!
Kram ❤
Treo (acetylsalicylsyra 500 mg och koffein 50 mg) är en receptfri snabblöslig (ca 90 sek) brustablett mot tillfällig värk och feber. Ger effekt inom 30 min. Vid ovanligt påkommen kraftig huvudvärk kontakta alltid sjukvården. Läkemedlet ska inte ges till barn under 14 år. Läs bipacksedelnnoga och på www.fass.se.  Treo marknadsförs av Meda OTC,[email protected]


3 kommentarer3 kommentarer om “Vad ger dig huvudvärk?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här