Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | juni 14, 2013

Vinnaren av en lösning på problemet

Hej igen. Nu är vinnaren dragen i Treo-tävlingen.
Jag känner igen bilden då det hänt mig också. För några månader sedan tvättade jag också dunkuddar. Slutade i att det var dun överallt och det tog en vecka innan jag lyckades få maskinen ren så den gick att använda igen. Än idag hittar jag dun lite här och var.
Hoppas att @gustafsonemma får en bra lösning på det är problemet av Treo.

Jag var också med i jakten på en lösning. Men jag fick lösa det själv 🙂
Det här var mitt bidrag.

Du kan också vara med att tävla om en lösning på något som hänt dig.
Någon frågade mig vad lösning skulle vara om han/hon lade upp en bild på sin svärmor 🙂
Gå in på Treomoment.se och läs mer. Men det är enkelt. Ta en bild på ditt problem lägg upp den på ditt Instagram och skriv #treo. Glöm inte skriva #treo för det är så din bild kommer med i tävlingen.
Lycka till!
Kram ❤
Treo (acetylsalicylsyra 500 mg och koffein 50 mg) är en receptfri snabblöslig (ca 90 sek) brustablett mot tillfällig värk och feber. Ger effekt inom 30 min. Vid ovanligt påkommen kraftig huvudvärk kontakta alltid sjukvården. Läkemedlet ska inte ges till barn under 14 år. Läs bipacksedelnnoga och på www.fass.se.  Treo marknadsförs av Meda OTC,[email protected].


2 kommentarer2 kommentarer om “Vinnaren av en lösning på problemet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla berätta vad ditt favorit Rose vin hette?? 🙂
  Kram från Lena

  Svara
 • Hej Hannah!
  Bra tips att hitta på o Båstad? Åker imorgon!! Gärna bra shoppingtips!
  / Sofia

  Svara