Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:56 | juni 17, 2013

Änglar Finns…

… och fina vänner 🙂
Den här gulliga boken fick jag av min vän Linn.


God morgon min vän. Har din dag och vecka börjat bra?
Här är dagen i full gång. Försöker samla alla barnen och få pojkarna att äta frukost. Morgonrutinerna som fanns här förra veckan är ett minne blott. Första sommarlovsveckan får vara så men inte hela sommaren. Det blir lätt väldigt sena kvällar när pojkarna inte måste gå upp så tidigt.
Tack för alla tips om hur jag håller liv i mina rosor.
Har haft socker i vattnet och ikväll ska de lindas in hårt i tidningspapper 🙂
Ska strax fara in till stan. Först jobb sedan tid med min man.
Ikväll ska vi på vår vän Camillas biopremiär av Tyskungen.

Nu till bästa barnvakten 🙂

Önskar dig en fin dag och kom ihåg att Du är värdefull.
All Kärlek ❤
 
 
 


11 kommentarer11 kommentarer om “Änglar Finns…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Linns tröja från kalaset vad kommer den från?Så himla fin.

  Svara
 • Boken var jättebra! Hoppas filmen motsvarar det.

  Svara
 • Vilken fin bok; förstår att du blev glad. Har du börjat jobba redan? Är Peter f- ledig eller? Vad gör du av alla barnen på sommarlovet- är de med in till stan hela gänget eller klarar sig pojkarna själva? Inte de små förstår jag såklart 🙂

  Svara
 • Du är bäst Hannah. Önskar att du var min vän på riktigt ❤

  Svara
 • Hej såg att din syster är med i senaste nr av family living 🙂 kram

  Svara
 • Ulle;…. Har du läst Maggans bok? Superbra!!

  Svara
 • Hej igen,
  Socker är en liten myt, näringsmedlet man får med rosorna innehåller en liten mängd socker och massa annan näring. Sockret gör endast så att rosorna blommar över fortare och bildar mer bakterier i vattnet under varma sommar tider.
  Det tips jag gav dig är vad vi blomsterhandlare gör om blommorna har legat för länge under leveranstiden utan vattnet.
  Lycka till igen…

  Svara
 • Det absolut bästa tipset vad gäller rosor är klorin! Häll en droppe klorin i vattnet och rosorna håller länge, funkar även på tulpaner!:)

  Svara
 • Hej Hanna, allt förlänge sen jag kommentera 🙁 Men jag är inne här flera gånger i veckan och läser. I dag ska jag och min dagliga verksamhet åka på utflykt till Sigtuna (pgav att du gjort så bra reklam här) vi ska äta lunch på Våfflan och fika på tant brun 😉 Ser du en liten buss som det står shÅppen på så är det vi, då måste du morsa på oss hihi ha en fin tisdag det ska vi ha i Sigtuna Kram Nettan

  Svara
 • Så himla fin present du fick! Sånt gör en verkligen glad! En sån uppskattning skulle jag också behöva just nu!
  Hoppas filmen var bra, älskar Läckbergs böcker & ska gå & se filmen!
  Kram fina Hannah!

  Svara
 • Sandra: ne det har jag ej…men jag vill gärna göra det…har beställt den på bibblan nu;)

  Svara