Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:56 | juli 12, 2013

Fotojobb och solsken

God fredag min vän. Fredag och strålande sol. Inget som jag klagar på 🙂
Min dag började med ett fotojobb och reportage för en tidning. Hojtar till när den kommer ut i butik. Skulle gjort detta reportage innan vi for till Tyskland men då fick vi ställa in pga dåligt väder. Idag var det dock inte ett moln på himlen så långt ögat kunde nå.

Här ska jag lägga mig om en stund och läsa klart min bok. William är ute och tränar trix med sin spark, Mio leker med en kompis, likaså Liv och Vida ska snart sova. Perfekt 🙂


Igår var alla på vår gata hembjudna till Fredrik och Victoria som bor snett mittemot oss. Vi bjöds på god mat och trevligt sällskap.

Hade på mig min nya fina topp från Fira.

Kyckling, sallad, halloumi och olika såser.
Linus hade god hand om Filip och Vida.


Jordgubbar och glass var en goood avrundning på kvällen.


Imorgon ska vi ha kalas för William. Han fyller egentligen 12 år nästa söndag men då är han i USA hos sin pappa, så vi firar honom här hemma lite tidigare.
På måndag ska han ha fest med sina vänner, men han vill bara ha det med sina tre bästa vänner. Många kalasdagar blir det 🙂
Ska fara och handla inför morgondagen. Han önskar sig pannkakstårta på sängen och barbeque-ribs till middag. Han äter inte godis eller dricker läsk så det får bli massor av chips, popcorn och hans favoritsnacks jordnötsringar.
Men innan storhandling och tårtbak är det dags att söva Vida och ta fram min bok.
Jo, jag vill tipsa dig om en rolig tävling på Jennys Matblogg här på Femme. Kika in HÄR och var med och tävla. Du kan bl a vinna vackra skålar från Iittala. Kanske är det din turdag! Håller tummarna.
All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Fotojobb och solsken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hallå där!!
  Oj, vad duktigt av W att inte dra i sig godis och läsk. Gillar han inte det, eller är det ett medvetet val?
  Kram på er!!

  Svara
 • Åh, vad inbjudande det ser ut att lägga sig där och läsa en bra bok!! 🙂
  Önskar en bra fredag.
  Kram. ♥

  Svara
 • Ser supermysigt ut 🙂

  Svara
 • Ja, den här sommaren kan man ju inte klaga på direkt. 🙂 Tycker Liv har en sån gullig klänning på bilderna.
  Duktigt av William att avstå från godis och läsk. Det kommer han ha igen i form av bättre hälsa. Han har blivit så stor och en riktig snygging. Snart kommer tjejerna flockas runt honom…eller de kanske redan har börjat?
  Massor av trevlig helg-kärlek till dig finaste Hannah! ♥ Hoppas att du mår bra nu innerst inne.

  Svara
 • Din blogg är den första jag läser på morgonen.. Men fler av mina vänner som också märkt du berättar vad t.ex. en topp du har på dig kommer i från men andra frågor, som t.ex. dina fina solglasögon som flera undrat över vägrar du säga var du köpt. Synd på en sån solstråleblogg.. vill inte tro det är arrogans.

  Svara
 • Sarah, jag hinner inte svara på allt. Men gör mitt bästa. Var mina glasögon kommer ifrån har jag dock svarat på tjugo gånger. Synd att du och dina vänner missat det. De har jag köpt i Thailand 🙂
  Kram

  Svara
 • Vart är kuddarna ifrån som ligger i kupan? Sååå fina!

  Svara
 • Från DAY Home.
  Kram

  Svara