Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | juli 13, 2013

Storhandling och hemliga steg

God lördag min vän. Härligt med helg och solsken. Mår du bra?
Vi har börjat morgonen med att sjunga för William och fira honom med paket och tårta på sängen. Bilder från det kommer efter det här inlägget 🙂
Igår for jag och storhandlade inför helgen och dagens kalas. Så skönt att fylla kylen men trots att jag tycker den är proppfull så gapar den tom efter två dagar. Känns det igen?

William har önskat sig ribs till födelsedagslunch. Favoriterna är de här från Willys.


Vida har börjat gå. Men inte när vi vill eller försöker få henne att gå, så jag lyckas aldrig filma det. Så fort ingen tjatar och lockar så tar hon fyra, fem steg, men så fort vi visar att vi sett det sätter hon sig på rumpan och börjar krypa 🙂 Unge!

Här hade hon precis tagit några steg.Tänk att hon fyller ett år på tisdag och snart går och springer. Lilla loppan ❤
Får många frågor om vårt poolskydd. Så för att slippa frågor igen så har vi ett bra automatiskt skydd som kan bära 100 kilo. Med andra ord kan man gå på det. Så fort ingen badar så vrider jag på en nyckel och skyddet stänger hela poolen.
Kram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Storhandling och hemliga steg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker att jag handlar varje dag (nästan), vart tar all mat vägen liksom? 🙂
  Tänk att lilla Vida börjar bli så stor att hon snart kommer springa runt som bara den för nu kommer det gå fort tror jag 🙂
  Ha en strålande lördag!
  Kram

  Svara
 • Hur ser det skyddet ut. Låter coolt! Grattis till William! Hoppas han blir nöjd med sin dag! Kram

  Svara
 • Grattis söta Vida till dina första steg, det är stort!!! Min tjej gick precis på 1-års dagen!! 🙂 Såg shoppingen, att du köpte sköljmedel!!!! Ooovanligt !!!!! 😀 Kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Ska till Sigtuna på måndag och äta lunch. Vet du något bra lunchställe där? Stort grattis till William på sin födelsedag. Kramar Jeanette

  Svara
 • 32 Rum och Kök är bäst på lunch tycker jag 🙂
  Kram

  Svara
 • Går i poolköpartankar men jag har alltid varit rädd för risken att barnen kan trilla i, men det där poolskyddet låter ju jättebra. Var köpte ni er pool och skyddet?

  Svara
 • Poolen och skyddet köpte vi från Magisk Pool och Spa.
  Kram

  Svara