Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:53 | juli 14, 2013

Kalasdag

Hej min vän. Hoppas att du har en fin helg. Vi har ätit en god brunch här hemma. Tog rester från gårdagens grillning, gjorde äggröra, stekte köttbullar och korv, plättar samt tacoköttfärs med nachochips från i fredags 🙂
Älskar hopkok och goda rester.
Idag ska vi ha en riktig slappardag på soffan och senare i eftermiddag ska jag , Peter och pojkarna fara till stan och gå på bio. Får passa på när det är kallt och grått.
Under dagen igår firades William med tårta och ännu fler paket. Vi badade, grillade och hade en mysig dag tillsammans.

Vida svalkade sig i poolen.Specialbeställde en tårta med hans favoritmärke Lucky. Lucky är ett sparkcykelmärke.


Sparade den finaste presenten till sist. Han önskade sig en speciell kamera så han kan filma när han trixar med sparken och hänger med sitt gäng Extremerz… och hans önskan slog in.En Panasonic HX-A100.
Glädjen var enorm och nu ser man knappt röken av honom då ha far runt med kameran på hjälmen och filmar allt 🙂 Han har snackat om en videokamera hela sommaren och jag hade turen att få prova kameran genom ett samarbete med Panasonic.
Senare på kvällen var vi hembjudna till våra vänner Nette och Anders som bor nästgårds. Det blev en sen kväll med mycket god mat, skvaller och skratt.
Vad har du gjort i helgen?
Kram ❤
 


4 kommentarer4 kommentarer om “Kalasdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här