Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:43 | juli 14, 2013

Lördagkväll hos vänner

God kväll min vän. Idag har jag varit hos mamma och sedan for jag, Peter, Isak och småflickorna till Kista C och åt mat. Jag och Isak åt libanesiskt. Absolut godaste maten. Varenda butik kallade på mig då det var REA precis överallt, men jag höll mig i skinnet.

Vi tänkte gå på bio med killarna ikväll men kompisar var roligare än att hänga med mig och Peter 🙂
Hela nästa vecka ska bjuda på vackert väder så vi ska ta vara på varje dag, bada, göra utflykter, umgås med vänner och bara vara tillsammans.
Vad ska du göra? Har du semester?
Igår var vi hos våra vänner Nette och Anders som bor här i Sigtuna. Våra barn går på samma förskola så Liv hade kul med Loke och Vida med Tom.
Mio och William gillar att hänga med oss vuxna men de somnade på soffan efter ett tag så vi kunde sätta igång att tramsa på riktigt 😉God tapas innan en fin grillmiddag.


Tom och Vida hittade jordnötterna. Aja.Finaste Nette.


Loke och Liv kl 21.05.


Liv och Loke kl 21.07.


Mio min Mio.


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.
Godnattkram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Lördagkväll hos vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag hoppas att det bjuder på finväder hos oss uppe i norr nästa vecka också så vi får njuta ordentligt av semestern vi också. Något dopp i havet tvivlar jag dock på, det är iiiskallt 🙂
  Vilken mysig kväll ni verkade ha igår i fina vänner lag 🙂
  Ha en fortsatt fin söndagskväll!
  Kramar

  Svara
 • Hi hi vilken kul bild på de sövandes barnen 🙂 Bor Isak själv nu för tiden? Hur gammal är han? Kram

  Svara
 • Imorgon har vi ”Hejdåpådigpåenstund” Fest här hemma för på Torsdag flyttar dottern Isaballa till Newyork i ett år för att dansa på Broadway Dance Center! Oj vad pirrigt det känns i mammahjärtat men ändå så häftigt! Vilka fina bilder! Härlig familj ni är! <3 God natt! /Petra

  Svara
 • Underbara bilder på dom sovande barnen! Verkar som ni haft en härlig dag. Nu till veckan packas det för fullt inför kommande flytt tillbaks till Sverige. Fast på fredag bär det av på två veckors semester i vår nya stad i Sverige för att spana in tomter att bygga hus på, umgås med mannens familj och vänner. Lite ledigt och mys hoppas jag att vi också hinner med. kram från ett enormt varmt Zurich. Pjuh. towe.

  Svara
 • Fina Hannah!
  Kan inte du svara mig hur det kommer sig att du är så fin i hyn utan pigmenteringar? Gör du några behandlingar? Eller blekande kräm? Har du alltid spf 50? Hoppas du vill svara mig, du vet ju hur besvärande dom är. ❤

  Svara
 • Va roligt att se fina Nette, min granne fr Rörstrandsg, saknar henne här i huset.
  kram till er alla/carina

  Svara
 • Förstår det. Skulle också sakna henne 😉
  Kram

  Svara