Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:57 | juli 17, 2013

Skansen

Hej igen. Jo, vi for till Skansen efter frukost, men inte tänkte vi på att det var tisdag och Allsång på Skansen 🙂 Det var nog betydligt mer folk där pga det. Vi fick en skymt av Måns Zelmerlöw och Arvingarnas när de hade soundcheck. Så lite Allsång fick vi.
William och hans två bästisar släppte vi av på Grönan. William fick en heldag där med vänner i födelsedagspresent av mig och Peter. Så de åkte karuseller när vi strosade runt och kollade på grisar, hästar och Måns.Jag och Peter åt souvas. Älskar souvas med krossad potatis, hjortronkräm i tunnbröd.Liv fick rida.


Det var fullt med folk som väntade, i timmar, på att få bra platser till Allsången som började på kvällen.


Där borta var William och busade.


Vi for hem vid fem-tiden innan Allsången drog igång. Istället avrundade vi dagen med middag på altanen och ett dopp i poolen.
Nu är det dags att duscha och packa en liten väska. Vi ska ut till min vän Camilla på hennes landställe och bo över där.
Vad gör du idag?
Stor Kram ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Skansen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan! Mm vad gott det såg ut med souvas! En fråga, blev du lätt med dina barn? Längtar själv efter en bebis men det är inte så lätt… jag och min man är unga och friska men på bebisfronten är det svårt och det känns ju verkligen som om ALLA blir gravida på direkten, ingen pratar om hur svårt det faktiskt kan vara. Ha en fortsatt bra vecka! =)

  Svara
 • Jag är gravid i v.9 nu…tog 4 år att få plus…;) många som kämpar! All lycka till dig!

  Svara
 • Jag har väldigt lätt för att bli gravid och har inte behövt försöka länge. Har haft den turen. Men man får inte ge upp trots att det kanske inte går så fort som man hoppats på.
  Lycka till!
  Kram kram

  Svara
 • hej Hanna, idag har jag lämnat av ena barnet på summerschool. Den andra hängde med mig till frisören . Senare blir det packning och städning och lite förberedelser inför semestern i Sverige.
  Och ikväll ska jag nog smyga in till grannen och dricka lite bubbel
  kram jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com

  Svara
 • Hej,
  Var är den fantastiska röda tröjan med ankare inköpt?

  Svara
 • Ser ut som att ni har haft en fin dag 🙂 Idag har jag varit ute i skogen igen och plockat massor av hjortron 🙂
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Tyckte väl det var dig jag skymtade i förbifarten på Skansen 🙂 Vi spenderade eftermiddagen där och åkte tillbaka till hotellet vid 18.30 tiden. Idag har vi gjort Grönan och imorn väntar dagskryssning till Åland. Allt gott till dig och din familj!

  Svara
 • Du skulle sagt hej 🙂
  Ha det så mysigt.
  Stor kram

  Svara
 • Hannah, du som har erfarenhet av dagmammor… Om man inte känner nån dagmamma, har du tips på var man kan leta efter en i Stockholm? Kris hos oss nämligen och att googla har inte gett resultat tyvärr. Tacksam för svar. Kram

  Svara
 • Har dessvärre ingen större koll på det. Vet bara att vår Helene här i Sigtuna är fantastisk 🙂

  Svara
 • I tisdags så var jag och en killkompis i Södertälje som jag tycker är en fin stad. Vi åt på en bra och billig thairestaurang . Vi matade en sparvfamilj med ris . Roligt att se när mamman matade sin lilla fågelunge. Träffade på en jättesöt katt vid restaurangen. Sedan satt vi vid vattnet och åt varsin mjukglass medans vi satt och tittade på en stimmig måsfågelunge som skrek efter mat. Mamman fångade små fiskar för fulla muggar. Måsungen var inte tyst en endaste sekund. Det var så skönt att sitta utomhus så vi ville aldrig åka därifrån.
  Försöker att njuta av sommaren så mycket som jag kan.

  Svara