Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:45 | augusti 9, 2013

Fina naglar

Hej min vän. Har varit nere på stan och fixat mina naglar. Det finns en liten nagelsalong på Stora Gatan. Provade något som heter Shellac. Ett UV-lack som vårdar och sitter där och är snyggt i tre veckor.

20130809-164648.jpg

20130809-164701.jpg
Valde min favoritfärg korall. Kommer bli så snyggt till min guldklänning.
Har du provat sådant här någongång?
Kram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Fina naglar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nej, har aldrig provat det, men vad bra att det finns ett nagellack som håller i tre veckor. Vad roligt att ha en stor 35 års fest med tema 🙂 Älskar att planera stora fester/middagar. Ha det så jättekul!!
  Fin färg på naglarna!
  Krama

  Svara
 • Grymt snyggt!!

  Svara
 • Jag har alltid tyckt att mina händer och naglar har varit fula, men efter min första Shellac-målning av naglarna kunde jag inte sluta titta på dem! Jag var så nöjd! Det håller inte riktigt så länge på mig, men jag är väldigt pillig så jag är nog inte direkt en mönsterkund! Vanligt nagellack skaver jag av på några timmar…

  Svara
 • Kanonsnyggt nagellack!

  Svara
 • Fin färg! Jag brukar säga att shellac är en mammas bästa vän 🙂 Jag trivs bäst med målade naglar och är beroende av shellac eftersom det är så fint och håller länge. Jag brukar ha det i 4 veckor. Nu på sommaren har jag det även på tånaglarna.

  Svara
 • Shellac är ju så bra, testade för första gången för ett år sedan och har i princip inte varit utan sedan dess:-) älskar att man kan diska och greja utan att det flagnar och blir fult!
  Ha så trevligt på bröllopet! Kram MalinS

  Svara
 • Jag älskar också korall, hoppas nagellacket har suttit bra, det ser fantastiskt fint ut! 🙂
  http://mittlivinorr.se/

  Svara