Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:05 | augusti 12, 2013

Kräftkväll

God kväll min vän. Hoppas att din vecka har börjat på bästa sätt.
Jag och Peter har precis haft en mysig stund tillsammans och ätit kräftor. Köpte färska turkiska från Lobster på ICA Maxi. De var helt ok. Lite för mjuka i skalet men mycket god smak och bra storlek. De får en svag 4 av 5.

Skön outfit har jag kört idag. Linne från Femme och slappa, mjuka jeans.


Redo för kräftor och man 🙂


Tände ljus för extra romantisk stämning innan sörplandet satte igång.


Älskar´t.


Har du tips på goda kräftor?
Stor Kram ❤
 


17 kommentarer17 kommentarer om “Kräftkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Fina Hannah,
  Är egentligen inte så överförtjust i kräftor, men de gånger jag äter, de jag tycker är smakligast är de som är egenhändigt fångade och kokade! 🙂
  Jag håller med dig, väldigt söt tjej i katalogen, känner igen henne! 😉 🙂
  /Johanna

  Svara
 • Vilka snygga jeans!! Ser ut att vara riktigt sköna. Var hittat man dem?
  Ha det gott! Vi åt också kräftor ikväll, galet gott!!!

  Svara
 • Tack. Köpte dem på en butik i Sigtuna som heter Knocks. J4.
  Underbara!

  Svara
 • Mums vad gott! Vi åt kräftor hemma hos oss igår och jag tycker helt klart att havskräftor är de godaste. Men de är inte så lätta att få tag på när man inte bor på västkusten. Jag köpte i alla fall en hink på Willys och de var helt okej. Det godaste är ju färska från fiskbilen eller t.ex. Feskekôrka i Göteborg, liiite långt dit bara 😉
  Vad mysigt ni ser ut att ha haft det! 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Förresten, till något helt annat… 🙂 Jag och sambon kikar på resor över jul- och nyår och jag är lite sugen på Thailand. Vad hette det stället ni var på?

  Svara
 • Härligt! Koh Lanta, Long Beach. Väldigt lugnt och skönt. Ingen partyö. Bra för par och familjer.
  Stor kram
  /Hannah

  Svara
 • Jag undrar också vad jeansen kommer ifrån? de ser supersköna ut.

  Svara
 • De är lika sköna som de ser ut. Köpte dem på en butik i Sigtuna som heter Knocks. Ett Italienskt märke, J4.
  Kram

  Svara
 • Åh kräftor

  Svara
 • Åh, jag älskar kräftor. Allra helst svenska. ”Smålandskräftor” brukar ha jättegoda kräftor i hink. De kan jag verkligen rekommendera. Cirka 349 kr per hink brukar de kosta. Ganska dyrt, men det är de värda. Vi brukar köpa ett paket frysta kräftor också för att dryga ut med. Vi älskar kräftor, jag och min man, men det är lite för dyrt att bara köpa svenska tycker jag.
  Det var längesedan jag kommenterade dina inlägg. Tidigare kommenterade jag regelbundet. Sjukskrivning och flera dödsfall i familjen har eftersatt all ork. Ibland vill man bara trycka på paus i livet och stanna upp innan man fortsätter. Hoppas på en vändning snart. Blir glad av att läsa din blogg dock ;). Läser fortfarande varje dag! KRAM

  Svara
 • Tack för alla fina tips du ger, får mkt bra inspiration av dig när jag har idétorka. När du och din man hade kräft dejt var fanns de stora barnen? Hade de oxå lagt sig? Undrar bara för att jag har en 13-åring hemma som inte vill lägga sig tidigt på sommarlovet, så jag o min man får ingen egen tid direkt. Han kan ju oxå vara med men ibland vill man ha egentid 🙂 mvh Anna

  Svara
 • De låg på sina rum och tittade på film , proppmätta efter ribs och potatisgratäng. Ingen risk att de skulle komma ner och tigga kräftor 🙂

  Svara
 • Får jag fråga vilken storlek hade du på din Valerie klänning? Jag funderar nämligen på att köpa en. Du var superfin i den.
  Kram

  Svara
 • Jag har M. Men den var lite stor.
  Kram

  Svara
 • Havskräftor, det är oslagbara!!! Skall vara färska, nykokta från fiskaffären, helt koka de själv. Så vansinnigt gott! Går inte ens att jämföra med de små röda 😉

  Svara
 • Kom till Fjällbacka Hanna!! Här har vi de bästa kräftorna som du köper direkt från fiskaren

  Svara
 • Nåt som är gott är att marinera kräftorna, med skalet på, i lite olivolja,limeklyftor, röd chili eller sambal oelek och vitlök. Låt marinera ett dygn och grilla snabbt på kolgrill =) himmelskt gott, å kräftorna smakar verkligen mycket fast man marinerat dom med skalet på!!

  Svara