Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:20 | augusti 14, 2013

This is 40

Hej igen. Nu är allt fixat här hemma inför kvällen. Maten som jag ska bjuda på har inhandlats, även blommor så det ser finare ut. Filmteamet kommer vid kl 16 så snart måste jag hoppa in i duschen. Varför säger man alltid att man ska hoppa in i duschen ?! Har då aldrig tagit ett skutt in 🙂 Har du?

Vida hjälper Marita att packa upp hennes väska.


Måste tipsa om en sjukt rolig film som jag och Peter tittade på igår. Är du 20 år, ogift och inte har barn så kanske du inte gillar den. Men jag skrattade gott och kände igen mig i mycket.

Jag och Peter 🙂


Nej, nu ska jag ta det där hoppet.
Stor Kram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “This is 40”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi kollade också på den filmen, men i helgen och den var riktigt kul. Ingen höjdare, men absolut sevärd och man får skratta mycket.
  Vill samtidigt tacka för en väldigt fin blogg och din varma ton som lyser igenom när man läser dina inlägg. Det gör att man kommer tillbaka, så känner jag iaf. 🙂

  Svara
 • Haha, då får jag kanske ta och se den 😀

  Svara
 • Hej!
  Har ingen annan reagerat på att den där aggressiva Chill Out reklamen förstör hela tiden?
  Första två dagarna gick det inte ens att gå in på bloggarna ifrån iPhone därför frågorna hade klistrat sig fast över hela skärmen och det gick inte att x’a bort den. Eller svara på frågorna.
  Nu poppar den upp lite här och där och kraschar sidan totalt när man försöker få bort den.
  Hela siten har blivit konstig sedan vinet tagit över !!
  Det är verkligen irriterande med sådana där frågeannonser, säg det till dem, speciellt när det inte går att få bort den. (iPhone) kanske har fler sagt till?

  Svara
 • Vi såg den i helgen, helt underbar, skrattade och grät omvartannat. Visserligen nygift med min man samt två underbara barn och vi är inte mer än 28 men man kan verkligen sätta sig in i det…hihi

  Svara
 • Ja du, hoppa in i duschen gör man kanske inte så ofta. Jag jobbade med autistiska ungdomar förut och de fick mig verkligen att fundera på vad man egentligen säger eftersom de ofta tar det ordagrant. Jag bad en kille att ”gå på toaletten” innan vi skulle iväg och han tittade på mig, la huvudet på sned och undrade om han verkligen skulle GÅ på toaletten.
  Charmigt tycker jag!

  Svara
 • Men då måste du se ”Life as we know it”. Också jätterolig och mycket igenkänning=)

  Svara
 • Tack för tipset! Har precis kollat på filmen, och jo – visst fick man skratta! 🙂

  Svara
 • Ja, jag skulle skoja till det en gång och hoppade in i duschen. Men det blev inget bra, duschmattan gled till och jag höll på ramla ur igen 🙂

  Svara
 • Vi såg den i fredags, igår fyllde Magnus 40…minuter om drygt 8 månader…fem barn senare…mycket igenkännande! 🙂

  Svara