Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:48 | september 15, 2013

Gosiga fötter

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. Söndag är en skön dag, tycker jag. Vill alltid försöka ha söndagsmiddag med stek och potatis, hela famijen samlad vid bordet och att det ska vara en tradition… men jag lyckas aldrig.
Har du cumbaja-middagar på söndagar? 🙂
Här springer Vida runt i sina nya ”uggisar” från H&M. Gosiga och mjuka. Nu kommer jag, Liv och Vida matcha varandra i höst.


Mina vackra blommor som jag fick av Peter står sig fortfarande. Ska verkligen försöka få dem att hålla sig fina länge.I eftermiddag ska vi på Afternoon Tea hemma hos ett par vänner. Ser fram emot det då jag vet att nybakat gott väntar 🙂
Vad har du för dig idag?
All Kärlek ❤
 


8 kommentarer8 kommentarer om “Gosiga fötter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här har det städats garderober och rensats kläder…tog sen en promenad och nu lyser solen så då blir det nog att njuta av den en stund 🙂 Ha en härlig eftermiddag med dina vänner!!

  Svara
 • Ååååh gose 🙂
  Idag ska jag bara vila, vila och vila. Kanske kolla på en eller annan film om jag orkar.. Ska vila så mycket jag kan nu så jag är frisk tills på onsdag då jag fyller år. För då ska jag till väla och fika med några kompisar 🙂
  Ha en fortsatt mysig söndag!
  Kram ❤

  Svara
 • Åh vilka söta uggisar. Vill jag ha till oss med! Ser mysigt ut. Vi har slapparsöndag i regnet. Ska försöka tagga ner och inte tänka på några måsten utan bara vara. Stora tjejen har sovit hos kompis. Två åkte till kompisar de med och nu är det bara jag, mannen och lillskruttan hemma

  Svara
 • Gulliga Vida, ett riktigt charmtroll. Önskar dig o din familj en skön o samtidigt kul eftermiddag!

  Svara
 • Men hur söt är inte Vida!Och ”uggsen” var också grymt söta!

  Svara
 • Denna söndag blev mkt intensiv, fick starta fm med att köra timmen orientetingstävling för att sedan ett par timmar senare köra tillbaka till Danderyd bara för att strax därpå köra till Sumpan och starten i Iformloppet. Tur att solen tittade fram för regnet hängde i luften nere i Grödinge.

  Svara
 • Vida är såååå söt i sina uggisar 🙂
  Fick en underbar middag av maken som lagat kött med pommes och mycket sås 😉 mums!
  Hoppas ni har en mysig kväll! Varm kram till dig fina<3

  Svara
 • Ja jag älskar dessa gosiga fötterna jag vill bra sätta mig i dom hella dagen och mysa med mannen han har varit riktigt mysig på senaste

  Svara