Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | oktober 3, 2013

Work out

Hej min vän. Hoppas att allt är väl.
Min dag började tidigare än vanligt så jag har redan hunnit beta av jobb, ätit lunch och tränat.
Just nu känner jag mig så här.

Men det är bara att bita ihop 🙂
Ska ta en snabbdusch och fara in till stan på ett möte sedan måste jag köra hem i ilfart. Det är äppelfest på Livs förskola. Jag har lovat att komma dit med Vida och se på allt de skapat och bakat.
Önskar dig en fin dag.
Kram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Work out”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår att du känner så efter träningspasset, så brukar jag också känna 😉 Viktigt såklart att du får i dig återhämtning direkt efter passet så blir återhämtningstiden kortare 🙂 BRA JOBBAT i alla fall!!
  Önskar dig en god dag och hoppas att du hinner med allt du skall göra idag <3
  Kram kram

  Svara
 • Vad brukar du träna för något? alltid kul med lite ny inspiration

  Svara
 • Hej Helene, hoppas du mår Bra. Jag försöker gå eller cykla mycket varje dag. Nu har jag precis satt igång med träningen igen. Det blir mest styrketräning med lätta vikter och övningar på och med pilatesboll.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Rolig bild! Sådär känner man ju rätt ofta. Men jag tränar oftast på kvällen så jag väljer oftast att bara gå och lägga mig..:-)

  Svara
 • Hej gumman! Allt verkar bra med er, skönt!
  Har du hört nåt mer om det vi talade om 🙂
  puss och kram

  Svara
 • Jag måste fråga, vad äter du för att komma iform om du inte har möjlighet att träna? Är helt impad av att du har lyckats behålla din före barn-figur, så dela gärna med dig 🙂 Själv kommer jag inte igång 🙁 kram!

  Svara
 • Tyvärr har jag inget bättre svar än.. Allt!
  Tänker inte direkt på vad jag äter. Har väl mina gener att tacka för det 🙂
  Däremot försöker jag röra på mig (vilket är en ganska enkel uppgift med fyra barn), promenera, cykla och nu har jag även börjat träna.
  Kram!

  Svara
 • Hej Fina Hanna! Jag måste erkänna att jag inte är inne och läse bloggar ofta, kanske därför jag inte riktigt hänger med i svängarna. Vad jag inte riktigt har fått kläm på är vad du jobbar med? Du skriver ofta att du ” jobbat” lite på dagen, varit på något möte i stan, reser till Usa i jobb ärende osv Vad är det för jobb du har? Själv bor jag faktist i Los Gatos som du var för ett tag sedan och jobbade. Hade varit kul att stöta på dig i denna gulliga lilla stad.

  Svara
 • Jag var i Los Gatos för att besöka Netflix huvudkontor som ligger där. Har haft ett samarbete med dem och bl a anordnat ett event för dem i Stockholm. Annars driver mitt företag Wioliv AB vilket bl a innefattar hemsidan Femme.se, föreläsningar, event, PR och agenturen i Sverige för holländska barnvagnamärket JOOLZ.
  Kram

  Svara
 • Så brukar jag också känna mig efter ett träningspass fast nu tränar jag inte alls…. Hehe
  Men idag var det min första dag på mitt nya vikariat.. Blev inringd halv 8 imorse och jag skulle börja 8.. Stressade och gjorde mig klar på 15 minuter för att sedan sticka iväg. ( tur man bara bor 5 minuter ifrån ) sedan var det jobb mellan 08.00-16.45 så nu är jag ganska så trött.. Blir sängen nu och kolla på någon serie sen ska jag sova 🙂
  Ha det bäst, fina du ❤
  Kram!

  Svara