Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:42 | oktober 22, 2013

Dubbelseende

God kväll min vän. Hoppas att din dag har varit bra.
Jag har varit obehagligt trött de senaste dagarna. Helt tom i kroppen och apatiskt trött. Förstår inte varför? Igår vaknade jag på golvet i min garderob! Satt och sorterade kläder och helt plötsligt sov jag. Känns ju inte helt normalt.
Idag när jag skulle fara på inspelningen av På middag hos Hannah och Amanda så somnade jag i taxin. Trots att jag sovit hela natten och dessutom somnade tidigt.
Under middagen med underbaraste tjejerna Hannah, Amanda och Alexandra (som var den andra gästen) satt jag och svettades och mådde jättekonstigt. Såg nästan dubbelt… och det berodde inte på vinet 🙂
När jag kom hem somnade jag och vaknade två timmar senare med 39 graders feber.
Känner mig som en gammal trasa.

Hannah och Amanda är lika mysiga och varma i verkligheten som i deras pod och program.


Jag och Alexandra.


Lunchen vi bjöds på var så god. En asiatisk rätt med glasnudlar, svamp, entrecote och grönsaker.


Glass med kolasås til efterrätt kan aldrig bli fel.Nu på kvällen har jag inte gjort många knop. Bara försökt hålla upp huvudet.
Har fått boka av och bokat om morgondagens jobb och möten.

Någon eller några har i alla fall haft att göra när jag vilat.


Har inte ont någonstans, är varken snorig eller hostig bara febrig och tröööött. Undra vad det kan vara?


Vida har hittat någon som håller henne sysselsatt i flera minuter. Hon sitter helst inte still mer en några sekunder. Jag älskar spännet till barnstolen.


Nu ska jag sova.
Godnattkram ❤
 


12 kommentarer12 kommentarer om “Dubbelseende”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina Hannah!
  Känner mig lite gladare nu, men inte helt perfekt. Vet dock aldrig om mitt mail till dig kom fram för har lite problem med den..
  Det kan vara influensa som smyger sig fram, känner några stycken som har varit sjuka i det nu den senaste veckan.. Hoppas dock du är frisk tills på lördag!
  Massor av krya på dig kramar till dig❤️❤️

  Svara
 • Jag har precis haft samma sak. Feber men inga andra symptom men trött och jävlig 🙂 Fortfaraende e jag småfebrig varje kväll men har fått höra att ett sånt virus går nu. I alla fall här uppe i norr.
  Krya på dig! Bli bättre fort. Kram

  Svara
 • Hej Hanna, tycker nog också att det lutar åt virus och influensa. Inte roligt att bli sjuk men hoppas du snart mår bättre. Kom ihåg att dricka mycket och ta gärna Alvedon för att hålla febern nere.
  Kram från syster Ingrid

  Svara
 • Kanske ska du kolla ditt socker men låter som inflensa

  Svara
 • Stackars dig, inte kul med feber!
  Krya på dig!

  Svara
 • Jag tänker på stress. Du ska vara rädd om dig H ❤

  Svara
 • Krya krya kram

  Svara
 • Låg själv sjuk sådär för ca 3v sen. Jätte hög feber, frossa och framförallt sååå trött. Det höll i sig i ca 4-5 dagar, sen blev jag sakta människa igen…:) Krya på dig fina du.

  Svara
 • Usch usch, inte kul!!
  Vart kan jag se/lyssna in inspelningen med Hannah och Amanda?
  Kram och krya på dig♥

  Svara
 • Någon typ av infektion som inte brutit ut förrän nu kanske? Hoppas febern går över fort i alla fall, man blir ju alldeles orkeslös med feber i kroppen. Sov mycket (om du har möjlighet) och få i dig massor av vätska så hoppas jag att du blir frisk och kry snart igen <3
  Verkar förresten som att ni hade en härlig lunch ni fyra, de verkar vara väldigt mysiga systrarna Widell 🙂
  Krya nu på dig fina du!
  Kram kram

  Svara
 • Älsklingsvännen. Nu går du till läkaren, jag är jätteorolig för dig! Om du inte gör det kommer jag upp och drar dig dit, jag vet vart du bor så passa dig <3
  KÄRLEK

  Svara
 • Hade själv en sån variant förra hösten tror jag det var, endast feber, yr och konstig och helt slut. Man blir ju fundersam men det kan ju tydligen bli så ibland att man bara får feber och allmän orkeslöshet utan förkylning. Det går ju alltid att gå till vårdcentralen och kolla sänkan om du har någon infektion i kroppen, vet att jag hade förhöjd sänka då när jag var dålig och det förklarade att jag kände mig sådär yr och trött. Krya på dig och det enda som hjälper är att vila ut det kram!

  Svara