Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:24 | november 24, 2013

Fyrfaldig välsignelse

Hej min vän. Har du haft en bra helg?
Jag och familjen har varit på fest, haft besök av vår vän Josefine, legat på soffan och tittat på film, myst och umgåtts.
Varannan helg är pojkarna iväg så de helger dem är hemma ger så mycket glädje och familjen är komplett. Flickorna älskar att leka med sin brorsor.

Får Liv och Vida bestämma så vill de alltid dansa.


I´m blessed.


Josefine hade med sin varsin julkalender till barnen. Vida blev väldigt glad för sin allra första julkalender… trots att hon inte alls förstod var det var 🙂Vi tog en sväng ner på stan och julmarknaden. Det var dock så fruktansvärt att det mysiga dog lite. Brända mandlar, stekt strömming på hårdbröd, pitabröd med grillat griskött och sallad, glögg och pepparkakor gjorde det hela lite trevligare men framför allt godare. Det tog mig två timmar att bli varm när vi kom hem. Raggsockor, tjocktröja och filt hjälpte mig att tina upp.

Mmmmmmm!Julmusiken går varm här hemma och imorgon åker julpyntet fram. Kan inte hålla mig längre 🙂
Varma Kramar ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Fyrfaldig välsignelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åå ja kallt har det varit, mysigt med julmarknad ändå! Här har det redan åkt fram ljusstakar, stjärnor och lite annat idag! Kunde inte heller hålla mig! Tycker det är roligare ha det lite tidigare än för lång tid efter jul:) Kram

  Svara
 • Guuuud va mysigt! Men den där kylan är hemsk och de är då man skulle vilja ha ett badkar som man kan slänga sig i och få upp värmen!
  Era kottar är sååå söta!
  Kram och ha en fortsatt mysig kväll!❤

  Svara
 • Hur är det Liv och hennes brutna nyckelben? 🙂
  Kan man få låna Vida och bara gosa med henne. Man riktigt smälter! Hon är lik dig 😀
  Ha en fortsatt trevlig kväll finaste du!
  Puss & kram ❤️

  Svara
 • Jo, hon är pigg och glad. Lite jobbigt att klä på henne och när hon sover hamnar hon ibland på mage och inte kan vända sig. Hon har armen i mitella hela tiden och måste ha det två veckor till minst. Tussan ❤️
  Ja, Vida ser gosig ut. Men hon har allt för mycket spring i benen för att sitta och gosa och mysa 🙂
  Hur mår du?
  Kram

  Svara
 • Krama dom från mig!
  Mina känslor tar över. Jag kan snart inte kontrollera dom. Jag tänker på en speciell grej som hände för snart 5 år sedan och det kommer tillbaka hela tiden. Den senaste veckan har jag gråtit mycket.. Känns som om att allt jag gör är fel. Jag måste bort!
  Tack för att du bryr dig!
  Kram❤️

  Svara
 • Vad fin hon är lilla Vida :-)! Jättelik din mamma tycker jag. Kram till dig Hannah

  Svara
 • Lillhannah ❤

  Svara
 • Åhhhh du har så fin familj 🙂 Jag blir alldeles varm inombords när jag ser storebrorsorna leka med tjejerna 🙂
  Här blir mina småtjejer överlyckliga när deras ”stora” storesystrar kommer hem 🙂 Det är mys det!!
  Kram

  Svara
 • Jamen! Tror jag sagt det tidigare med Vida är en kopia av mormor!
  gud såå lik. Jättesöt! KRaaammmmmmmmmm

  Svara
 • Det glädjer mig 🙂
  Stor kram ❤️

  Svara
 • Jag tycker också Vida är så lik din mamma. Härliga syskonbilder. Kram Sofia

  Svara
 • Ja, visst är hon! Det gör mig så glad 🙂
  Kram

  Svara
 • Jag tycker Vida är så sjukt lik Peters mamma! Alltså Vida är lik sin farmor 🙂

  Svara
 • På ett av korten när Vida håller i sin kalender ser man tydliga drag från hennes mormor, sötnöten!
  Ska se till att fixa alla kalendrar här hemma också, chokladkalendrar, tv kalendrar och så en presentkalender (med smågrejer) åt pojkarna tills de kommer hem från sin pappa!
  /Johanna
  http://johannaunderytan.blogg.se/

  Svara
 • Söta Vida! Vad lik hon är din mamma på dessa bilderna. =)

  Svara