Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:49 | november 27, 2013

Lelle knackar på

God kväll i stugan. Hoppas att du har haft en fin dag. Jag börjar känna mig trött redan. Var ju uppe i ottan så det är inte så konstigt.
Lelle och kameramannen Magnus rullade in med sin stora bil, med parabol på taket, vid kl 6.30. Sändningen började inte förrän 8.45 och 9.45 men det är mycket som ska klaffa innan. Direktsändning är alltid lite nervöst.
Men Lelle var väldigt trevlig så intervjun kändes lättsam.

Lelle, Liv och jag.


Såg du inte inslaget imorse så finns det HÄR!
Efter en härlig, men ack så tidig morgon, mötte jag och Liv upp Stella och hennes mamma Linda. Vi hade sedan länge bokat denna dag för tjejmys.
Vi åt lunch, kikade i affärer och gick på bio och såg Turbo.

Stella och Liv dansade med hola-hola-snögubben.Hej hej.


Nu ska jag lägga Vida. Efter det så blir det träning. Ett svettigt träningspass. Kommer sova gott inatt 🙂
Stor kram ❤
 


8 kommentarer8 kommentarer om “Lelle knackar på”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah, kan du snälla tala om vad du har för klocka?
  Tror du sagt att det är en rolex, men vilken modell är det?
  Skulle så gärna vilja veta!
  Kram

  Svara
 • Vad roligt att få vara med då Lelle knackade på hos dig 🙂 Fina du!

  Svara
 • Ett mysigt och trevligt inslag i morse på tv 4. Blev jätte intresserad av det som pågår i Indien.

  Svara
 • ja men så bra satt just o kika efter det hann att se lite på jobbet. du va så fin Hanna !!

  Svara
 • Vilken trevlig och fin intervju på tv 4! Du är så fin som gör allt för dessa små flickor i Indien, en eloge till dig. Tänk om det fanns fler som du med den fina personligheten och kreaktiviteten! Lelle var rolig och lättsam 🙂 Hoppas du hade en mysig dag i övrigt fina Hanna! Jag är nyfiken på vad för nytt du har i görningen 😉 kram och go natt!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken härlig energi och glädje du spred i programmet. Jag skulle vilja höra hur du tänker kring följande frågor;
  – Är det bara mammor som köper vagnar? Med tanke på att det ”såklart” var mammor/kvinnor du vände dig till med vagnförsäljningen
  – Är det bara killarna som spelar fotboll?
  Inte ALLS mening att vara tradig eller snorkig, är bara genuint intresserad av genusfrågor och lika intresserad av dina tankar kring det.
  Tack och kram 🙂

  Svara
 • Jag utgår från mina personliga erfarenheter. Efter att sålt barnvagnar i tre år är min erfarenhet att det är kvinnor som lägger ner mest tid när det kommer till inköpet av familjens barnvagn. Generellt är kvinnor i butik flera gånger själva och tittar på vagnar men när det är dags för att köpa brukar mannen följa med. Därför är det främst kvinnor jag nämnde i inslaget då de, av min erfarenhet, oftast är den starkaste beslutsfattaren vid inköpet.
  I vår familj är det bara våra killar som spelar fotboll och därför nämnde jag enbart pojkar och fotboll. Tjejerna får gärna börja om de vill men än så länge har vare sig Vida eller Liv visat sig vara speciellt intresserad av fotboll. Intresset kanske kommer när de blir äldre? Min filosofi är att barnen själva får välja.
  Jag har inga problem med att flickor leker med dockor eller pojkar som spelar fotboll. Skulle mina flickor välja fotboll (eller något som av många anses vara för killar) och pojkarna dockor (eller något som av många anses vara för tjejer) så är det deras val. Personligen stöttar jag hellre deras val än att aktivt påverka barnen att vara könsneutrala genom att säga nej till fritidsintressen eller färgskalor de uppskattar. Är givetvis medveten att genusdebatten är mycket djupare än detta men ibland kan jag känna att man bryter ner varje enskild sak till en stor frågeställning.
  Kram

  Svara
 • Vad kul att Lelle kom och knackade på, även om det var tidigt i ottan 😉
  Du, Liv och tjejerna ser ut att ha haft en härlig dag med bus och bio 🙂
  Kramar

  Svara